top logo

ΤΡΕΧΟΝ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

κλικ στον τίτλο για χρονοδιάγραμμα

flag greece flag united kingdom

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΥΡΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021

Η ξενοδοχειακή μονάδα 5* “La Marquise Luxury Resort Complex”, που εδρεύει στην Καλλιθέα της Ρόδου, επιθυμεί να απασχολήσει σπουδαστές στο πλαίσιο της πρακτικής τους άσκησης στις κάτωθι ειδικότητες:

1.       Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας: 5 σπουδαστές

2.       Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας: 2 σπουδαστές

Παρέχεται στέγη σε όλους τους σπουδαστές . Επίσης, όλοι οι σπουδαστές ανεξαιρέτως δικαιούνται τρία γεύματα καθημερινώς (πρωί – μεσημέρι – βράδυ).

Οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα ή να πάρουν τηλέφωνο στα στοιχεία που δίδονται παρακάτω.

 

Kind regards,Michael Kouttis

HR ManagerHotel La Marquise

Kallithea, 85100 Rhodes, GR

T   +30 22410 01715

F   +30 22410 87775

E   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.lamarquise.gr

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Αναζητούμε άτομα διαφόρων ειδικοτήτων, από υπάλληλους γραφείου και λογιστηρίου μέχρι ανθρώπους που θα βοηθήσουν στην παραγωγή Micrel ιατρικών συσκευών, στο τμήμα logistics κ.ο.κ.

Καθώς η εταιρίας μας επενδύει στους ανθρώπους μέσω  On the job εκπαίδευσης και όχι μόνο, αξιολογεί τις δυνατότητες των υποψηφίων με βάση την συμβατότητα τους στην κουλτούρα της εταιρίας μας, συνεπώς η επιλογή των υποψηφίων που θα προχωρήσουν μαζί μας δεν γίνεται μόνο με βάση τις σπουδές τους, οπότε μπορείτε να μας στείλετε βιογραφικά διαφόρων ειδικοτήτων.

Η εταιρία μας βρίσκεται στο Κορωπί αλλά υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς από συγκεκριμένες στάσεις του μετρό με πούλμαν της εταιρίας μας.

Anna Stamataki
HR Manager 
 
Micrel Medical Devices


Tel: +30-210-6032333 (ext:505)

fax.:+30-210-6032335

mob:+30-6943076656

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web : www.micrelmed.com
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

Ονομάζομαι Σαλαούνη Δέσποινα και αναζητώ μαθήτρια ή απόφοιτη για πρακτική άσκηση κομμωτικής από το Δ.ΙΕΚ σας.

Το κομμωτήριο μου βρίσκεται στην διεύθυνση Αγ. Ιεροθέου και Αμαζόνων 3 στον Άγιο Ιερόθεο Περιστερίου. Ενδιαφέρομαι κυρίως για απογευματινό ωράριο απασχόλησης αν είναι εφικτό.

Το τηλέφωνο του καταστήματος είναι 2105767106
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Ψάχνουμε εκπαιδευόμενους για κουζίνα και σέρβις για ένα καινούριο boutique ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, που θα ανοίξει 15/03/20.

Στον παρακάτω σύνδεσμο    https://www.themarblous.com/  θα βρείτε    περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο.
Εκτύπωση

Πρακτική σε Φαρμακείο

Το Φαρμακείο Βεηκωντής Κων/νος που βρίσκεται στο κέντρο του Πειραιά ενδιαφέρεται να απασχολήσει στο χώρο του φαρμακείου, έναν καταρτιζόμενο που θέλει να πραγματοποιήσει την εξάμηνη πρακτική του άσκηση, ως Βοηθος Φαρμακείου.

Εκτύπωση

Η Hellenic Seaways αναζητά πρακτικά ασκούμενους

hsw logo
H εταιρία «ΧΕΛΛΕΝΙΚ ΣΗΓΟΥΕΪΣ ΑΝΕ» (Hellenic Seaways), η οποία εδρεύει στον Πειραιά (Άστιγγος 6, Πλατεία Καραϊσκάκη) και δραστηριοποιείται στον χώρο της Ακτοπλοΐας, επιθυμεί να καλύψει δύο θέσεις στο τμήμα Διαχείρισης Πλάνων/Ναυλολογίων και καναλιών πωλήσεων (εμπορικός τομέας). Το ωράριο εργασίας είναι πενθήμερο 09:00 – 17:00.

Εκτύπωση

Το STAR CHANNEL αναζητά αποφοίτους

starΤο STAR CHANNEL αναζητά σπουδαστές με ειδικότητα: Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής - Πολυμέσα, Τέχνη Φωτογραφίας ή αντίστοιχων ειδικοτήτων για άμεση κάλυψη θέσης 6μηνης Πρακτικής Άσκησης με ενασχόληση το Μοντάζ.
Εκτύπωση

Πρακτική άσκηση σε Ξενοδοχεία στη Ρόδο

trustSolution

Η εταιρεία Trust Solutions εκπροσωπεί 2 ξενοδοχεία στη Ρόδο για τα οποία αναζητά καταρτιζόμενους για πρακτική άσκησης στις ειδικότητες Μαγειρικής Τέχνης &Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων.

Το πρώτο είναι το Anavadia, 4 αστέρων στην περιοχή Κολύμπια στην Ρόδο και το Myrina Beach hotel, στην περιοχή Αφάντου στην Ρόδο.

 

Εκτύπωση

Πρακτική άσκηση στη ΔΟΥ Ε' Πειραιά

H E΄ ΔΟΥ Πειραιά (Σωκράτους Και Ψαρρών - Δραπετσώνα Πειραιάς - Πλησίον Αγίου Διονυσίου), αναζητάει έναν (1) καταρτιζόμενο των ειδικοτήτων Τεχνικός Η/Υ ή Τεχνικός Λογισμικού Η/Υ για την πραγματοποίηση αμοιβόμενης Πρακτικής άσκησης.

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ CASTELLO


O  Όμιλος  CASTELLO HOTELS    https://www.castellohotels.com   αποτελείται από 4 ξενοδοχεία στην Κρήτη .
Ο Σεφ Δρακωνάκης Γεώργιος ενδιαφέρεται για μαθητές ώστε να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση

Όποιος επιθυμεί να επικοινωνήσει μπορεί στο τηλέφωνο 6944760727 είτε στο εταιρικό mail  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ATLANTICA

Επισυνάπτεται σχετική ανακοίνωση για διαθέσιμες θέσεις πρακτικής άσκησης στον όμιλο Atlantica Hotels & Resorts.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ

Οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές μπορούν να αποστείλουν απευθείας τα βιογραφικά τους στο email:

mcoutrouli@atlanticahotels.comΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">

Εκτύπωση

Πρακτική σε κομμωτήριο

Το κομμωτήριο στο Κερατσίνι totallook Μικράς Ασίας 37 ενδιαφέρεται  για 2 παιδιά να κάνουν την πρακτική τους το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 210408208. Ευχαριστώ πολύ!

Ελισάβετ Μπέκου 

Εκτύπωση

Πρακτική στην ειδικότητα Διοίκηση και Οικονομία ή Πληροφορική

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στην Δικηγορική Εταιρεία Σιούφας και Συνεργάτες αναζητάμε νέους συνεργάτες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι από την ειδικότητα Διοίκηση και Οικονομία ή Πληροφορική, τελειόφοιτοι ή απόφοιτοι της σχολής.
Εκτύπωση

Atlantica Hotels & Resorts -Θέσεις πρακτικής Άσκησης

Ο τουριστικός όμιλος Atlantica, ενημερώνει ότι υπάρχουν διαθέσιμες atlantica hotel logoθέσεις πρακτικής άσκησης στα ξενοδοχεία του ομίλου στην Ελλάδα.

Οι διαθέσιμες θέσεις αφορούν τις ειδικότητες της Μαγειρικής Τέχνης και των Τεχνικών Τουριστικών Μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας.

Εκτύπωση

Βοηθοί Φαρμακείου για Πρακτική Άσκηση στο Γ.Ν. Τζάνειο

Το Γ.Ν. Πειραιά '' ΤΖΑΝΕΙΟ'' ενδιαφέρεται να απασχολήσει στο χώρο του νοσοκομείου, καταρτιζόμενους που θέλουν να πραγματοποιήσουν την εξάμηνη πρακτική τους άσκηση, ως Βοηθοί Φαρμακείου.
Οι φοιτήτες θα απασχοληθούν στο φαρμακείο του νοσοκομείου και θα εκπαιδευτούν  στην χορήγηση φαρμάκων στους ασθενείς των εκάστοτε κλινικών.
 
Εκτύπωση

Η Meeting Point αναζητά άτομα για πρακτική άσκηση

Η εταιρεία Meeting Point Hellas -εταιρία παροχής υπηρεσιών εισερχόμενου τουρισμούmpi

σε Β2Β πελάτες- επιθυμεί να απασχολήσει, στα γραφεία της στην Αθήνα, για τη σεζόν

2018, καταρτιζόμενους με κατεύθυνση στην Διοίκηση Επιχειρήσεων στον Τουρισμό.

Αιτήσεις on line

Πατήστε εδώ για Ηλεκτρονική Υποβολή Αίτησης για την έκδοση βεβαιώσεων από τη Γραμματεία του ΙΕΚ.