top logo

ΤΡΕΧΟΝ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ: 2018Α

κλικ στον τίτλο για χρονοδιάγραμμα

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΥΡΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Εκτύπωση

Εταιρεία τηλεπικοινωνιών και δικτύων ζητά πρακτικά ασκούμενο

cntsΑπό την εταιρεία CNTS TELECOM LTD ζητείται πρακτικά ασκούμενος/η για στελέχωση τμήματος ανάπτυξης δικτυακών και τηλεπικοινωνιακών εφαρμογών με προοπτική πρόσληψης μετά το πέρας της πρακτικής άσκησης. Δεν πρόκειται για πωλήσεις και η εμπειρία που θα αποκτηθεί θα είναι καθοριστικό στοιχείο για την επαγγελματική εξέλιξη του ασκούμενου καθ΄ότι παρέχεται εξειδίκευση σε τεχνολογίες αιχμής.
 • Τηλέφωνο επικοινωνίας 2102843848
 • Υπεύθυνη κα Γούζιου Ηλέκτρα
Εκτύπωση

Η Nova real estate, αναζητεί δυναμικούς συνεργάτες

novarelaestateΗ Nova real estate, αναζητεί δυναμικούς συνεργάτες για να του εκπαιδεύσει ως Συμβούλους Ακινήτων, προκειμένου να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της σε πολλές περιοχές της Αττικής.

Παρέχονται:
συνεχή εκπαιδευτικά σεμινάρια marketing, εκτίμησης ακινήτων και επικοινωνίας, σύγχρονο περιβάλλον εργασίας, καθημερινή καθοδήγηση από έμπειρα στελέχη του real estate, 12ωρη γραμματειακή υποστήριξη, έτοιμο πελατολόγιο για κατοικίες και επαγγελματική στέγη, έτοιμο χαρτοφυλάκιο ακινήτων προς ενοικίαση και πώληση, Πλήρες μηχανογραφικό σύστημα.

Μηνιαία έξοδα κίνησης και υψηλές προμήθειες πωλήσεων

Απαραίτητα προσόντα:

 • βασική γνώση στην χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών
 • μεταφορικό μέσο
 • ευχέρεια στην επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας:

 • Τάσος Δανατζόπουλος (Διευθυντής Πωλήσεων)
 • Nova Real Estate
 • Κηφισίας 4, Μαρούσι T +30 210 6458952 | M +30 6984 212000
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • www.novarealestate.gr
Εκτύπωση

2 απόφοιτοι για πρακτική άσκηση από εταιρεία είδων διατροφής και ευεξίας

mybtflbdy

Από εταιρεία με είδη διατροφής, ευεξίας ζητούνται 2 (δύο) απόφοιτοι για Πρακτική Άσκηση για υποστήτιξη γραμματείας, προώθηση πωλήσεων και marketing.

Προτιμώμενες ειδικότητες αποφοίτου ΙΕΚ: ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ, ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ Η/Υ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΡΑΣΗΣ

email επικοινωνιας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

web: http://mybeautifulbody.gr/

Εκτύπωση

Από την brainfood.gr ζητούνται πρακτικά ασκούμενοι

brainfoodH Brainfood Media που εδρέυει στην Αθήνα και

 • Διανέμει βιβλία των Εκδόσεων Οξύ και Opus Magnum
 • Εκδίδει τα περιοδικά Sonik και Platform
 • Διαχειρίζεται τα portal www.avopolis.gr, www.platform.gr, www.allyou.gr

ζητά αποφοίτους για πρακτική των τμημάτων:

 • Ειδικός εμπορίας και διαφήμισης (Marketing) Δ' εξάμηνο
 • Γραφίστας εντύπου και Ηλεκτρονικών μέσων Δ' εξάμηνο

Θα συνεκτιμηθεί το γνωστικό επίπεδο του αποφοίτου καθώς και το επίπεδο της συνεργασίας για την συνέχιση της εργασιακή σχέσης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 2514123

Εκτύπωση

SIMPLY FOOD ΕΠΕ για πρόσληψη εργαζομένου

Η εταιρεία SIMPLY FOOD ΕΠΕ στη Μεταμόρφωση ζητά έναν (1) απόφοιτο Τεχνικό Μαγειρικής Τέχνης για εργασιακή πρόσληψη. Ο απόφοιτος θα εργαστεί ως ΒΟΗΘΟΣ ΜΑΓΕΙΡΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ.
 • contact: Σπύρος Κοντός
 • email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εκτύπωση

Το μουσικό διαδικτυακό portal JAZZBLUESROCK.GR ζητεί πρακτικά ασκούμενους

jazzbluesrock.grΔιαδικτυακό μουσικό Portal με έδρα τη Γλυφάδα ζητά αποφοίτους για πρακτική των τμημάτων MARKETING, ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ και ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ όλων Δ' ΕΞΑΜΗΝΩΝ για των πλήρωση των παρακάτω θέσεων:

•    (2 θέσεις) του τομέα Ειδικός εμπορίας και διαφήμισης (Marketing) Δ' εξάμηνο για πλήρωση θέσεων του διαφημιστικού τμήματος.
•    (1 θέση) του τομέα Γραφιστική εντύπου και Ηλεκτρονικών μέσων Δ' εξάμηνο για εργασία σε διάφορα projects κατασκευής διαφημιστικών banners και άλλου προωθητικού υλικού.
•    (1 θέση) του τομέα Τεχνικός εφαρμογών πληροφορικής Δ' εξάμηνο με επιθυμητές γνώσεις JAVA και βάσεις δεδομένων MYSQL για ανάπτυξη

Εκτύπωση

airtickets.gr ζητά πρακτικά ασκούμενους

aiticketsΣας ενημερώνουμε εκ μέρους της εταιρείας airtickets.gr που εδρεύει στην Αγία Παρασκευή ότι αναζητούνται πρακτικά ασκούμενοι απόφοιτοι των ειδικοτήτων ΙΕΚ που σχετίζονται με εργασίες σε Λογιστήριο (πχ. Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου - Λογιστικού Γραφείου) και σε Τουριστικό Πρακτορείο (πχ. Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου).
Για πληροφορίες σχετικά με την ενδιαφερόμενη εταιρεία είναι στη διάθεσή σας η κα Ροντου Ιουλιάνα στο τηλέφωνο 210-6074123.
Εκτύπωση

Από μεγάλη βιομηχανία Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής

Ζητούνται μαθητές ΙΕΚ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ από μεγάλη βιομηχανία αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής για 2 μήνες εργασία (Ιούλιο-Αύγουστο 2014).

πληροφορίες στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκτύπωση

Το STAR CHANNEL αναζητά αποφοίτους

starΤο STAR CHANNEL αναζητά απόφοιτους με ειδικότητα: ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ ΕΝΤΥΠΟΥ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ για άμεση κάλυψη θέσης 6μηνης Πρακτικής Άσκησης στο Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας του καναλιού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν βιογραφικό στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να επικοινωνήσουν στο 211 189 1298. (Έδρα: Κάτω Κηφισιά)
Εκτύπωση

Ειδικός προώθησης πωλήσεων για αθλητικό portal

Ζητούνται απόφοιτοι ή και σπουδαστές τμημάτων MARKETING για την ανάληψη προώθησης διαφημίσεων για  λογαριασμό αθλητικού διαδικτυακού portal σε επιχειρήσεις εντός Αθηνών. Θα δίνεται αμοιβή για κάθε επιτυχημένη πώληση.
Για πληροφορίες αφήστε μήνυμα κάνοντας κλικ εδώ...
Εκτύπωση

Αρτοποιός, Ζαχαροπλάστης, Marketing, Διαιτολογία από Αρτοποιείο

Από το Αρτοποιείο ¨ΚΩΣΤΑΚΟΥ¨ 25ης Μαρτίου 20, Πέραμα τηλ. 2104415759, κιν. 6983520466 ζητούνται για πρακτική άσκηση απόφοιτοι ΙΕΚ για τις παρακάτω ειδικότητες:

 • 2 απόφοιτοι ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ
 • 1 απόφοιτο MARKETING
 • 1 απόφοιτο ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ και ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ

Αιτήσεις on line

Πατήστε εδώ για Ηλεκτρονική Υποβολή Αίτησης για την έκδοση βεβαιώσεων από τη Γραμματεία του ΙΕΚ.