top logo

ΤΡΕΧΟΝ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

κλικ στον τίτλο για χρονοδιάγραμμα

flag greece flag united kingdom

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ

στις . Κατηγορία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Για την ταχύτερη προετοιμασία προς συμβασιοποίηση των εκπαιδευτών του εξαμήνου 2020Β σας ενημερώνουμε ότι έως και την Παρασκευή 29/1,3:00μ.μ :

 1. Όλοι οι εκπαιδευτές θα πρέπει να στείλουν υπογεγραμμένη Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία θα δηλώνουν το καθεστώς απασχόλησής (άνεργοι/συνταξιούχοι/μερικής απασχόλησης ιδιωτικού τομέα ή πλήρους απασχόλησης ιδιωτικού τομέα/Δημόσιοι Υπάλληλοι) που είχαν κατά την έναρξη του εξαμήνου.
 2. Οι εκπαιδευτές οι οποίοι εκδίδουν Τ.Π.Υ. οφείλουν να έχουν κύρια ή δευτερεύουσα δραστηριότητα σχετική με «Υπηρεσίες Εκπαίδευσης» (π.χ. 85.41.14, 85.59.19, 85.59.19.07 κλπ.) στέλνοντας  παράλληλα το σχετικό αποδεικτικό (ΚΑΔ). Επιπλέον θα πρέπει να συμπληρώνουν τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση είτε ότι εντάσσονται  στη παρ.9  του άρθρου 39 είτε ότι δεν εντάσσονται στην εν λόγω διάταξη.
  Στην περίπτωση που δεν διατίθεται κατάλληλος ΚΑΔ από τον εκπαιδευτή, η σύμβαση ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ.
 3. Οι συνταξιούχοι  με δική τους ευθύνη (μετά από συνεννόηση με τον ασφαλιστικό τους φορέα) συνάπτουν σύμβαση με το ΙΝΕΔΙΒΙΜ. Το Ίδρυμα δεν φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση αναστολής ή μείωσης της σύνταξης τους.
 4. Οι Δημόσιοι Υπάλληλοι θα πρέπει να υπογράψουν Υπεύθυνη Δήλωση στη οποία θα δηλώνουν ότι είναι Δημόσιοι Υπάλληλοι, σε ποιόν φορέα εργάζονται, ότι οι αμοιβές τους δεν υπερβαίνουν τα επιτρεπόμενα όρια και ότι θα τις δηλώσουν στην υπηρεσία τους.
  Επίσης για τους υπαλλήλους που διέπονται από τον Υπαλληλικό Κώδικα στο Δημόσιο ή σε Δημόσιους Φορείς (Ν.Π.Δ.Δ., ΟΤΑ κτλ.) υποχρεωτική είναι η αποστολή Άδειας Άσκησης Ιδιωτικού Έργου από το φορέα απασχόλησής τους σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 31 του Υπαλληλικού Κώδικα Δημοσίων Υπαλλήλων.
  Παρακαλούμε μαζί με την Υ.Δ. Δημοσίου Υπαλλήλου να επισυνάπτεται και η Άδεια Άσκησης Ιδιωτικού Έργου του εκπαιδευτή.
  Υπεύθυνες δηλώσεις κατάθεσης αιτήματος, ενημέρωσης υπηρεσίας κλπ. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ.
  Σε περίπτωση που δεν σταλεί  Άδεια Άσκησης Ιδιωτικού Έργου μαζί με την Υπεύθυνη Δήλωση Δημοσίου Υπαλλήλου, η σύμβαση ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ.
 5. Για την διασφάλιση των ατομικών στοιχείων των εκπαιδευτών απαιτείται να σταλούν  μαζί με την Υπεύθυνη Δήλωση Ατομικών στοιχείων τα αντίστοιχα αποδεικτικά (ΑΜΑ (Αριθμός Μητρώου Ασφαλισμένου), ΑΜΚΑ και εκτύπωση από το TAXIS NET των προσωπικών στοιχείων : ΕΠΩΝΥΜΟ - ΑΦΜ ).

Επισυνάπτονται πρότυπα όλων των Υπεύθυνων Δηλώσεων που απαιτούνται .

Ατομικά στοιχεία εκπαιδευτή 2020Β

Υπεύθυνη Δήλωση (Άνεργοι-Μερική Απασχόληση)

Υπεύθυνη Δήλωση (Πλήρους Απασχόλησης)

Υπεύθυνη Δήλωση (Δημοσίου Υπαλλήλου)

Υπεύθυνη Δήλωση ΤΠΥ ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ

Υπεύθυνη Δήλωση ΤΠΥ ΠΟΥ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΙΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ

στις . Κατηγορία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ενημερώνουμε τους εκπαιδευτές μας ότι,ενόψει της ολοκλήρωσης των μαθήματων του εξαμήνου 2020Β και των τελικών εξετάσεων, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 20:30 διαδικτυακά τηλεδιάσκεψη, μέσω της γνωστής πλατφόρμας WEBEX, προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν συνωστισμός και κυρίως για να συμμετέχουν όλοι ανεξαιρέτως. Τα θέματα που θα συζητηθούν:

1. Λήξη εξαμήνου 2020Β (συμπλήρωση βιβλίου ύλης, απουσιολόγια κλπ).

2. Οδηγίες διεξαγωγής τελικών εξετάσεων.

3. Οικονομικά θέματα (πληρωμές, δηλώσεις κλπ)

4. Νέο εξάμηνο 2021Α

5. Ενημέρωση για Διάφορα θεσμικά και λειτουργικά θέματα

Ο σύνδεσμος που αντιστοιχεί στην ηλεκτρονική τάξη διδασκαλίας του Διευθυντή κ .Διαμαντόπουλου έχει αποσταλεί στο προσωπικό  mail κάθε εκπαιδευτή .

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ FACEBOOK

στις . Κατηγορία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σκοπός της έρευνας είναι η διερεύνηση της πρόθεσης χρηστών βιβλιοθηκών να διακόψουν είτε μόνιμα είτε παροδικά τη χρήση του facebook και διεξάγεται υπό την αιγίδα του Τμήματος Αρχειονομίας ,Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ).

Η συμμετοχή στην έρευνα πραγματοποιείται με τη συμπλήρωση ερωτηματολογίου που θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο και η συμπλήρωση του οποίου δεν ξεπερνά τα 10 λεπτά.

https://onlinesurvey.alis.uniwa.gr/index.php/877712?lang=el

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΥΛΗΣ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2020Β

στις . Κατηγορία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ενημερώνουμε τους εκπαιδευτές μας ότι μετά το τέλος της διδασκαλίας  των 15 ενοτήτων του  μαθήματος  τους θα πρέπει να στείλουν σε ηλεκτρονική μορφή συμπληρωμένο το βιβλίο ύλης που μπορούν να βρουν εδώ .

Από τη Διεύθυνση 

1ο webinar (διαδικτυακό σεμινάριο) στην ιστορία του ΔΙΕΚ Πειραιά

στις . Κατηγορία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Με επιτυχία διεξήχθη το 1ο webinar (διαδικτυακό σεμινάριο) στην ιστορία του ΔΙΕΚ Πειραιά, με θέμα «Η Σημασία των Soft Skills στην Αγορά Εργασίας», την Πέμπτη 17/12/2020 (και ώρα 15.00 με 17.00).



Οι σπουδαστές ενημερώθηκαν για το ποια είναι τα «Soft Skills» και ποια είναι η σημασία τους. Στη σημερινή ανταγωνιστική και απαιτητική αγορά εργασίας τα «Soft Skills» είναι τα πιο σημαντικά προσόντα που πρέπει ένας εργαζόμενος να κατέχει (και στα οποία οφείλει να επενδύσει). Αυτές οι δεξιότητες είναι εκείνες που θα του δώσουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και την «προστιθέμενη αξία» για να ξεχωρίσει μέσα από τον ανταγωνισμό και θα συμβάλουν στην εργασιακή του επιτυχία.



Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κος Μιχάλης Μάρκου (ΜΒΑ), καταξιωμένο στέλεχος της αγοράς, καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων & Marketing (με πάνω από 10.000 διδακτικές ώρες και έχοντας εκπαιδεύσει πάνω από 4.000 άτομα), πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων (ΕΟΠΠΕΠ  - ΟΑΕΔ) και καθηγητής του ΔΙΕΚ Πειραιά.



Το ΔΙΕΚ Πειραιά κατανοώντας τις δύσκολες υγειονομικές καταστάσεις που βιώνουμε όλοι μας (λόγω covid-19), προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση και προσφέρει εξειδικευμένα διαδικτυακά σεμινάρια (webinars) προς τους σπουδαστές του, ακολουθώντας την φιλοσοφία του ΔΙΕΚ, που είναι να προσφέρει υψηλό επίπεδο κατάρτισης και επιμόρφωσης προς τους καταρτιζόμενους.

ΔΙΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 17.12.2020 4

 

ΔΙΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 17.12.2020 3

Παλιότερες αναρτήσεις...

Αιτήσεις on line

Πατήστε εδώ για Ηλεκτρονική Υποβολή Αίτησης για την έκδοση βεβαιώσεων από τη Γραμματεία του ΙΕΚ.