Ο χαιρετισμός του Διευθυντή του ΙΕΚ

gdiamanopoulos
Aγαπητοί συνάδελφοι, σπουδαστές μας, φίλοι και φίλες του ΙΕΚ, ως γνωστό επιθυμία όλων μας ήταν να αναβαθμίσουμε την παλιά μας ιστοσελίδα, που αποτελούσε και την πρώτη ιστοσελίδα του ΙΕΚ μας. Η διεύθυνση και το προσωπικό της σχολής  μένοντας πιστοί στα όσα είχαμε υποσχεθεί και σχεδιάσει, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τη νέα ιστοσελίδα του ΙΕΚ Πειραιά στη διεύθυνση:  http://www.iekpeiraia.gr/.
Η στρατηγική ανάπτυξης του νέου «site» στηρίζεται σε δύο βασικούς άξονες: Τον άξονα της ενημέρωσης (σε θέματα που αφορούν την κατάρτιση στο ΙΕΚ) και τον άξονα της επικοινωνίας.
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον συνάδελφο εκπαιδευτικό κο Λάμπρο Μπρακατσούλα, ο οποίος κατασκεύασε και ανέλαβε την επιμέλεια της νέας ιστοσελίδας. Επίσης θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους καταρτιζόμενους του τμήματος Γραφιστικής, που επεξεργάστηκαν τα λογότυπα και banners της ιστοσελίδας, μέσα από τα οποία (κατόπιν διαγωνισμού) επιλέχτηκε ως καλύτερη η εργασία του Γεράσιμου Χαρίτου με τον ενετικό λέοντα στο βιβλίο της γνώσης, ενώ και οι εργασίες όλων των άλλων σπουδαστών μας ήταν εκπληκτικές.
 
Πέραν της ενημέρωσης της διοίκησης του ΙΕΚ, η νέα ιστοσελίδα θα υποστηρίζεται από τους εκπαιδευτές και ιδιαίτερα από τους καταρτιζόμενους μας, οι εργασίες των οποίων θα αναρτώνται σε ειδικό χώρο του site ενώ θα υλοποιούμε και νέες ιδέες και προτάσεις.
Αγαπητοί συνάδελφοι, σπουδαστές μας και γενικότερα φίλοι του ΙΕΚ και επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, η δική σας συμμετοχή και βοήθεια κρίνεται αναγκαία, για να μπορέσουμε όλοι μαζί να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η διεύθυνση του ΙΕΚ προσδοκά, μέσω της ενεργούς υποστήριξης και της γόνιμης κριτικής συμβολής όλων σας, η νέα δυναμική και πλούσια ιστοσελίδα, να καταστεί εστία γνώσης, πληροφόρησης  και θετικού προβληματισμού στα πλαίσια της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.
Φυσικά η ευθύνη για τα περιεχόμενα της Ιστοσελίδας ανήκει, όπως πάντα, αποκλειστικά στο Διευθυντή του ΙΕΚ Πειραιά.
 
Σας εύχομαι Καλή περιήγηση!
Γεώργιος Διαμαντόπουλος