Χαιρετισμός Διεύθυνσης της ΣΑΕΚ

Aγαπητοί συνάδελφοι, σπουδαστές μας, φίλοι και φίλες της ΣΑΕΚ, ως γνωστό επιθυμία όλων μας ήταν να αναβαθμίσουμε την παλιά μας ιστοσελίδα, που αποτελούσε και την πρώτη ιστοσελίδα της Σχολής μας. Η διεύθυνση και το προσωπικό της σχολής  μένοντας πιστοί στα όσα είχαμε υποσχεθεί και σχεδιάσει, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τη νέα ιστοσελίδα του ΙΕΚ Πειραιά στη διεύθυνση:  https://www.iekpeiraia.gr/ όπως επίσης στη http://saekpeiraia.gr

Η στρατηγική ανάπτυξης του νέου «site» στηρίζεται σε δύο βασικούς άξονες: Τον άξονα της ενημέρωσης (σε θέματα που αφορούν την κατάρτιση στη ΣΑΕΚ) και τον άξονα της επικοινωνίας.

Μετά την κατασκευή της ιστοσελίδας από τον συνάδελφο εκπαιδευτικό κο Λάμπρο Μπρακατσούλα, την επιμέλεια-συντήριση και ενημέρωσή της, έχει διαχρονικά η κα Βασιλική Καράμπελα, αποσπασμένη στη γραμματεία της Σχολής εκπαιδευτικός πληροφορικής. Επίσης θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους καταρτιζόμενους του τμήματος Γραφιστικής καθοδηγούμενοι από τη μόνιμη στη Σχολή μας εκπαιδευτικό γραφιστικής Πηνελόπη Νικητοπούλου, οι οποίοι επεξεργάστηκαν τα νέα λογότυπα και banners της ιστοσελίδας, μέσα από τα οποία (κατόπιν διαγωνισμού) επιλέχτηκε ως καλύτερη η εργασία της Παναγίωτας Ζαραβέλλας, με τον ενετικό λέοντα στο βιβλίο της γνώσης που θα είναι στο εξής το νέο λογοτυπο της Σχολής, ενώ και οι εργασίες όλων των άλλων σπουδαστών μας ήταν εκπληκτικές.
 
Πέραν της ενημέρωσης της διοίκησης της ΣΑΕΚ, στη νέα ιστοσελίδα θα υποστηρίζεται η δυνατότητα να βλέπουν άμεσα οι καταρτιζόμενοι, τις θέσεις Πρακτικής άσκησης που μας στέλνουν εταιρείες κατά καιρούς, ώστε να έρθουν σε επάφή και να ολοκληρώσουν και την τελευταία "υποχρέωση" για την απόκτηση του πτυχίου τους.

Αγαπητοί συνάδελφοι, σπουδαστές μας και γενικότερα φίλοι της ΣΑΕΚ και επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, η δική σας συμμετοχή και βοήθεια κρίνεται αναγκαία, για να μπορέσουμε όλοι μαζί να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η διεύθυνση της ΣΑΕΚ προσδοκά, μέσω της ενεργούς υποστήριξης και της γόνιμης κριτικής συμβολής όλων σας, η νέα δυναμική και πλούσια ιστοσελίδα, να καταστεί εστία γνώσης, πληροφόρησης  και θετικού προβληματισμού στα πλαίσια της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.
Φυσικά η ευθύνη για τα περιεχόμενα της Ιστοσελίδας ανήκει, όπως πάντα, αποκλειστικά στο Διευθυντή της ΣΑΕΚ Πειραιά.

 
Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση!