Πραγματοποίηση προγραμμάτων κινητικότητας ERASMUS 2016-2017

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για το έτος κατάρτισης 2016-2017, το πρόγραμμα του ΙΕΚ Πειραιά με κωδικό αριθμό 2016‐1‐EL01‐KA102‐023084 και τίτλο «Η ανάπτυξη & η καινοτομία ως πυλώνες του ποιοτικού επιχειρηματικού σχεδιασμού».

Το πρόγραμμα αφορούσε ειδικότητες του ΙΕΚ Πειραιά με μεγάλα περιθώρια συμβολής στην Ανάπτυξη και την Προώθηση της Καινοτομίας. Οι καταρτιζόμενοι συμμετείχαν σε 4 ροές των 16 δικαιούχων + 1 συνοδός, ως εξής:

Balencia aquarium  1η ροή: «ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΑΡΤΟΠΟΙΌΣ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΉΣ» στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας με εταίρο Apopsis activ srl.

 2η ροή: «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ - ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF)» στο Άσκολι και την Ρώμη της Ιταλίας με εταίρο COEUR.

 3η ροή: «ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ» στην Βαλένθια της Ισπανίας με εταίρο ESMOVIA.

 4η ροή: «ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ» και «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΝΔΥΣΗΣ & ΥΠΟΔΗΜΑΤΟΣ - ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΜΟΔΑΣ» στην Βαρκελώνη της Ισπανίας με εταίρο Makers of Barcelona.

Φωτό: Βαλένθια 2017

 Στόχος του ΙΕΚ Πειραιά είναι, μέσω της κινητικότητας, οι καταρτιζόμενοι να γίνουν κοινωνοί νέων εμπειριών και να δοκιμάσουν νέα μοντέλα οργάνωσης, δράσης, παραγωγής καλλιεργώντας περισσότερο την αξία και την ικανότητα να συνεργάζονται, να εμπιστεύονται και να μοιράζονται.

Το ΙΕΚ Πειραιά, με ισχυρά θεμέλια εκπαιδευτικής εμπειρίας και οδηγό την πάγια δέσμευσή του για ενεργό εμπλοκή συνεχίζει δημιουργικά να υφαίνει τον ιστό των αυριανών επαγγελματικών προσδοκιών των σπουδαστών του στην αγορά εργασίας.

Οπτικό υλικό 1ης Ροής - Βουκουρέστι Ρουμανία

Romania 1    Romania 2    Romania 3    Romania 4     Romania 5

Οπτικό υλικό 2ης Ροής - Άσκολι Ιταλία

Italy 1    Italy 2    Italy 3    Italy 4     Italy 5

Οπτικό υλικό 3ης Ροής - Βαλένθια Ισπανία

Valencia 1    Valencia 2    Valencia 3    Valencia 4     Valencia 5

Οπτικό υλικό 4ης Ροής - Βαρκελώνη Ισπανία

Barcelona 1r    Barcelona 2r