Παρουσίαση Προγραμμάτων Κινητικότητας 2017

Στις 7 Ιουνίου 2017, στο πλαίσιο της ανοικτής εκδήλωσης του ΙΕΚ Πειραιά «Με γερές βάσεις στο παρόν και το βλέμμα στο μέλλον», παρουσιάστηκαν από τον Διευθυντή του ΙΕΚ κο Διαμαντόπουλο Γεώργιο, τα αποτελέσματα του ευρωπαϊκού προγράμματος κινητικότητας που υλοποίησε με επιτυχία το ΙΕΚ για το έτος 2017.

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα κινητικότητας Erasmus+ με κωδικό 2016-1-EL01-KA116-023084 και τίτλο «Η ανάπτυξη και η καινοτομία ως πυλώνες του ποιοτικού επιχειρηματικού σχεδιασμού» αναπτύχθηκε σε 4 ροές στη Ρουμανία, την Ισπανία και την Ιταλία. Στιγμιότυπα από τα ευρωπαϊκά ταξίδια του ΙΕΚ παρουσίασαν οι συνοδοί εκπαιδευτές Νίκος Γερεντές (Μαγειρικής), Πάνος Παππάς (Ναυτιλιακά), Γιώτα Σκουλούδη (Μόδα) καθώς και 6 συμμετέχοντες σπουδαστές (από τους 64 συνολικά), Σοζώ Πασαλάρη σπουδάστρια Ναυτλιακού, Ξανθίππη Γιαννακάκη σπουδάστρια Μαγειρικής, Ιωάννα Κοριζή σπουδάστρια Κομμωτικής, Γωγώ Τάτση και Κάτια Τρεβλού σπουδάστριες Ζαχαροπλαστικής.

Την παρουσίαση τίμησε με την παρουσία της, η Υπεύθυνη Διαχείρισης Έργων Προγραμμάτων Erasmus+ της Διεύθυνσης Προγραμμάτων του ΙΝΕΔΙΒΙΜ κυρία Πόπη Δάλλα.

inedivimvet mobility chartererasmus logoiky logo

Φωτογραφίες από την παρουσίαση

Παρουσίαση Erasmus 1sΠαρουσίαση Erasmus 2s

Παρουσίαση Erasmus 3sΠαρουσίαση Erasmus 4s