ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ "ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ"

στις . Κατηγορία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Διαδικτυακή Ημερίδα «Τεχνολογία Σοκολάτας – Βιομηχανική Παραγωγή»

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Χημικών Βιομηχανίας και Επιχειρήσεων (ΠΣΧΒΕ) με την υποστήριξη του Εργαστηρίου Χημείας Τροφίμων του τμήματος Χημείας του ΕΚΠΑ οργανώνει επιμορφωτική ημερίδα το Σάββατο 13 Μαρτίου 2021 (11:00-14.00) με θέμα: «Τεχνολογία Σοκολάτας – Βιομηχανική Παραγωγή».
Το πρόγραμμα της ημερίδας έχει συνοπτικά ως εξής:
1) Εισαγωγή – υποδοχή (ΔΣ ΠΣΧΒΕ)
2) Χαιρετισμός από τον κ. Χαράλαμπο Προεστό, αναπληρωτή καθηγητή και Διευθυντή του Εργαστηρίου Χημείας Τροφίμων του τμήματος Χημείας του ΕΚΠΑ
3) Τεχνολογία παραγωγής κα και σοκολάτας: οι βασικές αρχές (Βασίλης Μπουκίδης, Χημικός, Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης, ΙΟΑΝ ΑΕ)
4) Η βιομηχανική παραγωγή της σοκολάτας: τα μυστικά και τα προβλήματά της (Μιλτιάδης Παπαδόπουλος, Χημικός)
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί μέσω της δικτυακής πλατφόρμας webex στα στοιχεία: https://uoa.webex.com/uoa/j.php?MTID=mdd73f0fa0e70037f60b
Meeting number: 1211345574
Password: UeZtp2hKh84
Η ημερίδα απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης εφόσον ζητηθεί.

Οδηγός αποφοίτων

Βρείτε πληροφορίες για: 

                           -Πρακτική Άσκηση,            -Πιστοποίηση,  -Επαγγελματικά δικαιώματα,      -Europass,    -Έντυπο με οδηγίες για αποφοίτους