WEBINAR με θέμα "Μαγειρική Αξιοποίηση Κρέατος"
Στα πλαίσια της σύγχρονης εκπαίδευσης των νέων μαγείρων της χώρας, το ΙΕΚ Πειραιά διοργανώνει το 1ο webinar σεμινάριο για το κρέας με θέμα ''Μαγειρική Αξιοποίηση Τεμαχίων Κρέατος''. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23/4/21 και ώρα 15:00 - 18:00. Έχουμε τη χαρά να είναι εισηγητής του σεμιναρίου ο Κύριος Στέλιος Μαστοράκος, ιδιοκτήτης της πρώτης ιδιωτικής σχολής κρέατος της Ελλάδος, MeatPro. Σκοπός μας είναι με την εμπειρία του να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του στους υποψήφιους επαγγελματίες μάγειρες, σπουδαστές του ΙΕΚ μας. Το σεμινάριο μπορείτε να το παρακολουθήσετε δωρεάν στον παρακάτω σύνδεσμο: