ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΥΡΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Εκτύπωση

Beeboom-eshop Ηλιουπολη

ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ 49 Ηλιιουπολη, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ  (λογιστική ,χειρισμός Eshop  ,τεχνικός η/υ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ
e-shop πληροφορικης


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΘΕΝΑΚΗΣ
6932871622
2109949106

Εκτύπωση

Elite Hospitality Hotels

Elite Hospitality δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς αποκλειστικά στον τομέα του τουρισμού.
Το Hotel Training & Development Program, δίνει την δυνατότητα σε φοιτητές - σπουδαστές που επιθυμούν να κάνουν καριέρα στον τουρισμό, να εκπαιδευτούν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.
Μετά το τέλος της πρακτικής τους άσκησης, διοχετεύονται σε τουριστικές επιχειρήσεις και ξενοδοχεία που συνεργάζεται η Elite Hospitality σε όλη την Ελλάδα. Με τον τρόπο αυτό πραγματοποιείται μια ομαλή μετάβαση από την θεωρητική εκπαίδευση στην πρακτική και οι υποψήφιοι δεν χάνουν χρόνο με μια συνεχή αποστολή βιογραφικών και συνεντεύξεων αμφιβόλου αποτελέσματος.
Η εταιρεία μας, συνεργάζεται με μεγάλους ομίλους ξενοδοχείων που διασφαλίζουν υψηλού επιπέδου εργασιακές συνθήκες και δίνει την δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να απογειώσει την καριέρα και τις αποδοχές του.
Η Elite Hospitality αναζητά απόφοιτους φοιτητές-σπουδαστές ή υποψήφιους με εμπειρία που θέλουν να επιθυμούν να κάνουν καριέρα στον κλάδο του τουρισμού και αφορά όλα τα τμήματα μιας σύγχρονης ξενοδοχειακής μονάδας. Η εκπαίδευση ξεκινάει άμεσα και ολοκληρώνεται μέσα σε 2-6 μήνες ανάλογα με την ειδικότητα και τις ικανότητες του κάθε υποψηφίου.

Dimitris Gklavanis
Founder Elite Hospitality
www.elitehospitality.gr
Εκτύπωση

TITANIA HOTEL

Eνδιαφερόμαστε να βρούμε φοιτητές για πρακτική άσκηση στο ξενοδοχείο μας σε διάφορες θέσεις, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

 • Κουζίνα
 • F&B/Σέρβις
 • Υποδοχή (Ρεσεψιόν και Γκρούμ)
 • Housekeeping/ Mini Bar
 • Κρατήσεις
 • Λογιστήριο

Οι σπουδαστές μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Athanasiou Marina
Junior HR Assistant

TITANIA HOTEL
A: 52, Panepistimiou Ave. 106 78 Athens - Greece
T: +30 210 3326237
F: +30 210 3809615
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
W:
www.titania.gr

Εκτύπωση

Blue gr Hotels & Resorts

Η bluegr Hotels & Resorts για πάνω από 50 χρόνια αποτελεί πρεσβευτή της αριστείας και της βιώσιμης ανάπτυξης, συνδυάζοντας τους τρεις πυλώνες του ποιοτικού τουρισμού: εξαιρετικές τοποθεσίες, μοναδικές υπηρεσίες, αυθεντικές εμπειρίες.

Με τρία πολυτελή ξενοδοχεία σε Κρήτη – το Minos Beach art hotel, μέλος των Design Hotels, τον προορισμό ευεξίας Minos Palace hotel & suites και το οικογενειακό Candia Park village, ένα στην Αθήνα – το boutique Life Gallery Athens, και ένα στη Ρόδο – το Sunprime Miramare Park suites & villas, έχει κατακτήσει σημαντικές διεθνείς διακρίσεις, μεταξύ των οποίων πιστοποίηση Great Place to Work για την υψηλή εργασιακή κουλτούρα της, και 5άστερη πιστοποίηση από το φορέα Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM.

Με την πεποίθηση πως φιλοξενία και πολιτισμός οφείλουν να είναι έννοιες αλληλένδετες, στηρίζει έμπρακτα και ενεργοποιεί μέσω του Ιδρύματος Γ&Α Μαμιδάκη πρωτοβουλίες για τη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία και έρευνα. 
Συνημμένα θα βρείτε την αγγελία που θέλουμε να στείλετε/δείξετε στους μαθητές σας.

Eleni Kertou
HR Assistant107, Pefkon str. 14122, Heraklion, Athens
T. +30 215 5007721
M. +30 6980 839497
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εκτύπωση

COSTA NAVARINO MESSINIA

Costa Navarino και τις πιθανές ευκαιρίες καριέρας για τους σπουδαστές σας.

ATHANASIOS BIZMPIROULAS
Talent Acquisition Specialist
T +30 27230 97481    Internal 87481
E Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
COSTA NAVARINO,
24001 MESSINIA, GREECE
THE ROMANOS, A LUXURY COLLECTION RESORT
THE WESTIN RESORT COSTA NAVARINO
W COSTA NAVARINO
Εκτύπωση

GoldHand - Παγκρατι

Για το καταστημα / πολυχωρο ομορφιας 

Παγκρατι , Ευφρονιου 25 , 11634 

Θα θελαμε 3 κοπελες για Πρακτική Ασκηση να ξεκινήσουμε απο

(εχουμε δικαίωμα απο το νόμο μέχρι 3 άτομα για πρακτική άσκηση)

1 Ιουνιου 2024 

Στους παρακατω επαγγελματικους τομεις

Τεχνητρια νυχιων

Αισθητικος

Κομμωτικη 

Υπεύθυνη Επικοινωνίας :

Χρυσούλα Καραταρακη 

698 34 38 129

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.GoldHand.gr

Εκτύπωση

asm - Λογιστηριο

Υπάλληλο για την στελέχωση τμήματος και συγκεκριμμένα για θέση εργασίας Βοηθού Λογιστή. 

Ο/η υποψήφιος θα ασχοληθεί με τις παρακάτω αρμοδιότητες:
•    Ενημέρωση απλογραφικών/ διπλογραφικών βιβλίων
•    Έλεγχος και ενημέρωση των καρτελών πελατών και προμηθευτών
•    Εισπράξεις και εξοφλήσεις οφειλών
•    Συμφωνία τιμολογίων και εντοπισμός αποκλίσεων
•    Έλεγχος και καταχώριση παραστατικών, εισπράξεων, πληρωμών, τιμολογίων και άλλων λογιστικών εγγράφων
•    Υποστήριξη του τμήματος σε καθημερινά θέματα που προκύπτουν

Απαραίτητα προσόντα:
•    Επιθυμητή γνώση καταχώρησης λογιστικών εγγραφών σε απλογραφικά βιβλία
•    Επιθυμητή γνώση καταχώρησης λογιστικών εγγραφών σε διπλογραφικά βιβλία
•    Καλή γνώση των εφαρμογών MS Office
•    Εργασιακή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση Βοηθού Λογιστή ή Υπαλλήλου Λογιστηρίου
•    Οργανωτικές δεξιότητες
•    Διάθεση για εργασία

Παροχές
•    Ομαδικό και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον
•    Ανταγωνιστικές αποδοχές
•    Προοπτική εξέλιξης
•    Συνεχόμενη εκπαίδευση

Αν διαθέτετε τις απαραίτητες δεξιότητες που χρειάζονται και έχετε πάθος για τη δουλειά σας, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε και να σας εντάξουμε στην ομάδα μας.
Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι όπως αποστείλουν το βιογραφικό τους στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Με εκτίμηση
Παπαδογάμβρου Φωτεινή
Τμήμα Γραμματειακής Υποστήριξης.

Αδριανείου 25, 115 25, N. Ψυχικό, Αθήνα
Τηλέφωνο : (+30) 210 6775458
Site: www.asm.com.gr  Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκτύπωση

Projects ISSOFOS

Πρακτική άσκηση των σπουδαστών στην εταιρεία μας.
Η εταιρεία μας κατασκευάζει (δημιουργικό, παραγωγή, πιστοποίηση) σημάνσεις επιγραφές πάντως είδους, με κύριο τομέα δραστηριότητας τη ναυτιλία.

Οι ειδικότητες που μας ενδιαφέρουν είναι:
 • Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τομέα της Ναυτιλίας
 • Γραφιστική Εντύπου & Ηλεκτρονικών Μέσων
 • Τεχνικός Δικτύων & Τηλεπικοινωνιών
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση παραμένω στη διάθεσή σας.

Georgia Nikolopoulou
Project Manager
PRODUCTION
35-37 25th Martiou str., 185 43 Piraeus, Greece
+30 2104614830(ext.210) - ???? +30 6909449821
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - ???? www.issofos.gr
Εκτύπωση

TRUST-IT (Information Technologies)

Η TRUST-IT (TRUST Information Technologies) παρέχει επιχειρηματικές λύσεις Ασφάλειας και Τεχνολογίας Πληροφοριών. Πρωτοπόρος στην ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων, η TRUST-IT δραστηριοποιείται στον τομέα της Ευφυούς Ασφάλειας Πληροφοριών (IT Security  Intelligence) στον Ελλαδικό χώρο.

Η άριστη και εξειδικευμένη κατάρτιση των στελεχών της σε συνδυασμό με την πελατοκεντρική φιλοσοφία της συντελεί σε γρήγορες και καινοτόμες λύσεις σε θέματα ασφάλειας. Εφαρμόζοντας προηγμένες μεθόδους και τεχνικές (ethical hacking, penetration testing, social engineering, physical assessments, cyber security awareness training and phishing campaigns κ.α.), η TRUST-IT μπορεί να εντοπίζει το σύνολο των ευπαθειών στα Πληροφοριακά και Τηλεπικοινωνιακά συστήματα και να καθορίζει τον βαθμό έκθεσης τους σε κινδύνους ασύμμετρων απειλών.

Παράλληλα η εταιρεία εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση ενδεχόμενης βιομηχανικής κατασκοπείας εις βάρος επιχειρήσεων με σύγχρονες μεθόδους και τέλος με το πρόγραμμα ευαισθητοποίησης (awareness program) επιτυγχάνεται η δημιουργία σωστής συνείδησης στους υπαλλήλους οποιασδήποτε εταιρείας σε θέματα ασφάλειας. Η εταιρεία πρωτοστατεί στον τομέα της Επιχειρηματικής Ευφυΐας καθώς και της Ευφυούς Ασφάλειας και Συλλογής Πληροφοριών. Διαπιστευμένα στελέχη της TRUST-IT υιοθετούν κορυφαίες μεθόδους και τεχνικές ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων και υποδομών, με σκοπό την ομαλή επιχειρηματική δραστηριότητα.
Στο πλαίσιο της ηλεκτρονικής ασφάλειας και προστασίας, και προκειμένου να διαφυλαχθούν κρίσιμα για την επιχείρηση/οργανισμό δεδομένα και συστήματα, η TRUST-IT προσφέρει τις παρακάτω υπηρεσίες:
·Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Πληροφοριακών Συστημάτων
·Υπηρεσίες Ελέγχου Ασφάλειας
·Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Ασφάλειας
·Υπηρεσίες Ανάλυσης Ψηφιακών Πειστηρίων
·Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Στρατηγικής Ασφάλειας και Cyber Insurance
·Υπηρεσίες Ασφαλούς Διαχείρισης
·Διαδικτυακής Φήμης
·Υπηρεσίες Εκπαίδευσης Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων
·Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Ασφάλειας
·Επικοινωνία & Επίλυση Ζητημάτων

Θα είναι χαρά μας να συνεργαστούμε με κάποιον φοιτητή σας για την υλοποίηση της πρακτικής άσκησης στους κάτωθι τομείς:

·Finance & Accounting 
·Marketing & Επικοινωνία
·Πληροφορική - Software Development
·ΜΜΕ & Creative Arts
·Ασφάλεια Πληροφοριών & Υποδομών
·Δίκτυα Υπολογιστών

Theodora Nota

Marketing Manager
170, Mesogeion Av.
15561 Cholargos, Athens, Greece
Tel: +30 210 6520660
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://www.trust-it.gr

Εκτύπωση

Euphoria Professional Massage-φυσικοθεραπεία

Το Euphoria Professional Massage στο πλαίσιο της αναβάθμισης των προσφερόμενων υπηρεσιών του προτίθεται να απασχολήσει άμεσα 2 σπουδάστες-ιες φυσικοθεραπείας για πρακτική άσκηση (δίνεται αμοιβή) και δέχεται βιογραφικά σημειώματα για την πρόσληψη 2 πτυχιούχων.

Με 24 διαφορετικές θεραπείες αισθητικής αλλά και Φυσικοθεραπευτικής παρέμβασης, προσφέρουμε στους πελάτες μας λύση στις ήδη αυξημένες απαιτήσεις της δύσκολης εποχής μας.

Βρισκόμαστε στην λεωφόρο Αλεξάνδρας 197 – 2ος όροφος δίπλα ακριβώς από τη στάση του μετρό Αμπελόκηποι, βγαίνοντας από την έξοδο της Πανόρμου.

Λειτουργούμε σε πνεύμα συναδελφικότητας – αλληλεγγύης- κατανόησης, και είμαστε υπερήφανοι γιατί κοντά μας έκαναν την πρακτική τους άσκηση 35 φυσικοθεραπευτές-τριες και 20 αισθητικoί.

Αναζητούμε λοιπόν Φυσικοθεραπευτές οι οποίοι θα πλαισιώσουν την ομάδα μας, θα εξελιχθούν, και θα δουλέψουν σε ένα υγιές περιβάλλον.

Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι σπουδαστές οι οποίοι θέλουν να κάνουν την πρακτική τους κοντά μας, θα αμείβονται, και μετά το τέλος της πρακτικής τους άσκησης εχουν τη δυνατότητα πρόσληψης.

Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βογραφικό τους στο παρακάτω mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ επικοινωνίας : 210-6442750

Κιν: 6934508552

Euphoria Professional Massage

Λεωφ. Αλεξάνδρας 197 & Πανόρμου (2ος Όροφος) Αθήνα (Δίπλα στο Μετρό "Αμπελόκηποι")

tel: 210 6442750

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

website: http://euphoriamassage.gr
Εκτύπωση

SEAGULL-Διεθνής Εταιρεία Μεταφορών

SEAGULL, ιδρύθηκε το 2006, είναι μία Διεθνής Εταιρεία Μεταφορών & παρέχει και υπηρεσίες Logistics.

Η SEAGULL προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στις μεταφορές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποθήκευσης και διακίνησης εμπορευμάτων. Υιοθετώντας ένα πολύ εξατομικευμένο μοντέλο σε συνδυασμό με ένα διεθνές δίκτυο συνεργατών, παρέχουμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε όλους τους πελάτες.

Η έδρα μας βρίσκεται στον Πειραιά καθώς έχουμε και υποκαταστήματα στον Ασπρόπυργο & Μάνδρα Αττικής, στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος καθώς και στην Θεσσαλονίκη.

Ενδιαφερόμαστε να συνεργαστούμε με σπουδαστές για την πρακτική τους άσκηση.

Οι σπουδαστές μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στα κάτωθι στοιχεία :

Human Resources

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

T:  +30 214 4062052

Human Resources

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

T:  +30 214 4062052 (int 283)

Leoforos Chatzikiriakou 42, PO 18538, Piraeus Greece

42 Chatzikiriakou Avenuewww.seagull-worldwide.comSeagull SA complies with Regulation (EU) 2016/679 (General Data Protection Regulation)

Εκτύπωση

Club Med-Gregolimano στην Β. Ευβοια

Ξενοδοχειακός όμιλος Club Med, ο οποίος διαθέτει 70 all-inclusive luxury resorts, σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο, αναζητά για το  resort του Gregolimano στην Β. Ευβοια:

                               

Σπουδαστές  μαγειρικης και ζαχαροπλαστικής για πρακτική άσκηση στην κουζίνα του resort 

 Η εταιρεία παρέχει :

-Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο

-Πλήρη διατροφή

-Αμοιβή πρακτικής άσκησης

-Έξοδα ταξιδιού

-Στολές και εξοπλισμό


Στο Club Med οι εργαζόμενοι :

-Εχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν επαγγελματικά και να εργασθούν σε διάφορες χώρες.

-Εχουν προοπτική εργασίας στα resorts της Γαλλίας την ερχόμενη χειμερινη περίοδο.

Επίσης υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας και για αποφοίτους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   

Δείτε το Club Med Gregolimano στην Β. Ευβοια : https://www.clubmed.co.uk/r/Gregolimano/y  Ακολουθείστε μας στο Facebook: https://www.facebook.com/clubmedjobs.greece

Annie VLAHOU

Talent Acquisition Specialist Greece

Recruitment

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

+30 6946 055 754 
Εκτύπωση

Sigma Bakeries Ltd-Κυπρος

Η εταιρεία Sigma Bakeries Ltd δραστηριοποιείται στην Κύπρο 102 χρόνια, έχοντας καταφέρει να έχει στο δυναμικό της πέραν των 450 εργαζομένων και 16 καταστήματα Παγκύπρια.

Προσφέρουμε θέσεις εργασίας σε τελειόφοιτους και απόφοιτους της σχολή σας στις θέσεις των Μαγείρων, Αρτοποιών, Ζαχαροπλαστών κ.α. Προσφέρουμε ελκυστικό πακέτο αποδοχών, διαμονή και ημιδιατροφή.

Για τον σκοπό αυτό σας επισυνάπτω το σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο της εταιρείας για κάθε ενδιαφερόμενο. Στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τα καταστήματα μας.

Nikos Tentzerakis

HR Department

T: +357 25 878681 | F:   +357 25346131

Email:   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Web  :   www.sigmabakeries.com

Εκτύπωση

GoldHand

ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Διαθετουμε Για το καταστημα / πολυχωρο ομορφιας 

Παγκρατι , Ευφρονιου 25 , 11634 

3 κοπελες για Πρακτική Ασκηση να ξεκινήσουμε απο 1 Ιουνιου 2024 
( εχουμε δικαίωμα απο το νόμο μέχρι 3 άτομα για πρακτική άσκηση )

Στους παρακατω επαγγελματικους τομεις

Τεχνητρια νυχιων / Αισθητικος / Κομμωτικη 

Υπεύθυνη Επικοινωνίας :

Χρυσούλα Καραταρακη 

698 34 38 129

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.GoldHand.gr

Εκτύπωση

futuretech - Ηλεκτρονικός/Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρονικός/Ηλεκτρολόγος ζητείται από εταιρεία, για πλήρη απασχόληση σε τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας (συναγερμοί, κάμερες, θυροτηλεοράσεις, access, δίκτυα), με εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, άδεια οδήγησης για μηχανάκι και αυτοκίνητο και βασικές γνώσεις Αγγλικών. Προϋπηρεσία & άδεια Β επιθυμητή.

Βιογραφικά στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ. 2105905659

Βοηθός ηλεκτρονικού ζητείται από εταιρεία, για πλήρη απασχόληση σε τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας (συναγερμοί, κάμερες, θυροτηλεοράσεις, access, δίκτυα), με εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, άδεια οδήγησης για μηχανάκι και αυτοκίνητο και βασικές γνώσεις Αγγλικών. Προϋπηρεσία επιθυμητή.

Βιογραφικά στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ. 2105905659. Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

Για τη futuretech,

Στέλλα Ξυριδάκη

Τηλ. 210 59 05 659

Σολωμού & Κύπρου 76

Αγία Βαρβάρα, ΤΚ 123 51

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Web: www.futuretech.gr

Εκτύπωση

Βοηθός φαρμακείου-Κορυδαλλος

Αγγελία για βοηθό φαρμακείου 

Ζητείται βοηθός φαρμακείου  για μερική απογευματινή απασχόληση στο φαρμακείο μας στο Κορυδαλλο.
 Προηγούμενη απασχόληση σε χώρο φαρμακείου ή σχετικό με αυτόν θα εκτιμηθεί 
Εργατικότητα, συνεργατικότητα, ευγένεια και επικοινωνιακές δεξιότητες 

Η αποστολή βιογραφικών θα γίνεται στην διεύθυνση:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ακόμα και ασκούμενος αν θέλει μπορεί ν έρθει για πρακτική άσκηση με δυνατότητα πρόσληψης μετά .
Εκτύπωση

FISTE SHIPPING AGENCY-ναυτιλιακών

Το ναυτικό πρακτορείο FISTE SHIPPING AGENCY ενδιαφέρεται για σπουδαστή /σπουδάστρια του τμήματος ναυτιλιακών ,προκειμένου να πραγματοποιήσει την Πρακτική του Άσκηση. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας σε περίπτωση που υπάρχει ενδιαφερόμενος.

VIRGINIA  FISTE [Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.]

Εκτύπωση

Eργαστήριο ζαχαροπλαστικής Βαγιανός

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ (ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ) ΖΗΤΑΕΙ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ 6934304938 Ή ΣΤΟ 6977053803 ΚΑΙ ΩΡΕΣ 10:00 ΠΜ-13:00ΜΜ ΚΑΙ 18:00ΜΜ - 21:00ΜΜ

Η αγγελία είναι απο το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Βαγιανός στον Ταύρο (Αγίας Σοφίας 23) (facebook Βαγιανός ζαχαροπλαστείο)
Εκτύπωση

Lobo Street Food Bar

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ LOBO STREET FOOD BAR

Το Lobo Street Food Bar, με έδρα στα Πετράλωνα που δραστηριοποιείται στον κλάδο του ποιοτικού street food, ενδιαφέρεται για την πρόσληψη καταρτιζομένων στο πλαίσιο Πρακτικής Άσκησης στον τομέα της κουζίνας.

Μετά την ολοκλήρωση της πρακτικής άσκησης υπάρχει η δυνατότητα μόνιμης απασχόλησης.

Οι σπουδαστές μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο email:   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

LOBO ATHENS
A: Δημοφώντος 99, Πετράλωνα, Αθήνα 118 52
T: 
21 1002 2009
Μ: 6974 097 082
E: 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκτύπωση

ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Το βασικό αντικείμενο του γραφείου A-TRAVEL  είναι seaman και business travelling, αλλά εξυπηρετεί οποιαδήποτε ταξιδιωτική ανάγκη προκύψει. (Hotel reservation, airplane/ferry tickets, car rentals, business visa issuance etc.)

Ζητείται άμεσα άτομο για  μόνιμη απασχόληση .

Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να επικοινωνήσει  στα παρακάτω τηλέφωνα ή στο email :
Danae Rizou

Reservations Department

Charilaou Trikoupi 56 str.

185 36 Piraeus Greece

Tel:  210 4287 300-302

Mob.: 698 4273212

www.a-travel.gr
Εκτύπωση

Πρακτική Άσκηση στο Ναυτιλιακό Πρακτορείο Mylaki Shipping Agency Ltd. (28-3-24)

Το ναυτιλιακό πρακτορείο Mylaki Shipping Agency Ltd. προσφέρει μία θέση Πρακτικής Άσκησης στο Operations Department για έναν καταρτιζόμενο της ειδικότητας Στέλεχος Δίοικησης και Οικονομίας στον τομέα της Ναυτιλίας.

 Adamantia Kakavouli / HR Manager

Operations Head Office: 43, Iroon Polytechniou Ave. 185 35 Piraeus, Greece

T: +30 210 422 3355 / E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / W: www.mylakiltd.gr

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (12/3/2024)

Η Baggagement ειναι μια εταιρία που εξειδεικεύεται στη διαχείρηση αποσκευών εξασφαλίζοντας έτσι ένα άνετο και ομαλό ταξίδι για το σύγχρονο ταξιδιώτη.

Στο πλαίσιο αυτό αναζητούμε απόφοιτο του τμήματος Τεχνικών Εφαρμογών Πληροφορικής  με άριστη γνώση χρήσης Η/Υ και της Αγγλικής Γλώσσας, για εκπαίδευση και πρακτική άσκηση τον κλάδο του WebDevelopment, προσφέροντας τη δυνατότητα να γίνει μέλος μιας δυναμικής ομάδας και να βελτιώσει τις δεξιότητές και τις γνώσεις του.

Ο υποψήφιος συνεργάτης θα απασχοληθεί σε ποικίλα projects που σχετίζονται με τη συγκεκριμένη ειδικότητα και οι αρμοδιότητές του -πάντα δουλεύοντας στενά με την  την έμπειρη ομάδα μας- θα είναι οι παρακάτω:

l  Ανάπτυξη και εφαρμογή εφαρμογών

l  Συγγραφή κώδικα

l  Εντοπισμός και Επίλυση (debug and troubleshoot) προβλημάτων των εφαρμογών

l  Συμμετοχή στη συντήρηση και στην βελτιστοποίηση  εφαρμογών

Αν ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στο δυναμικό της εταιρίας μας, παρακαλείσθε να στείλετε το βιογραφικό σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ(17-1-2023)

Η εταιρία GO SHIPPING αναζητά άτομα για εκπόνηση Πρακτικής Άσκησης στο λογιστήριο με κύρια αρμοδιότητα την καταχώρηση τιμολογίων και άλλες υποστηρικτικές εργασίες για το λογιστήριο .
 
Σε περίπτωση άνδρα η εταιρία προτιμά να έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, ώστε να προχωρήσει απρόσκοπτα η πρόσληψη μετά το πέρας της πρακτικής εφόσον συμφωνηθεί και από τα δυο μέρη.

 


4, Akti Kondyli str., 18545 Piraeus, Greece

D: +30 2104227735 | T: +30 2104227730

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. |www.goshipping.gr  

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ TALK RADIO (9-1-2023)

Αναζητούνται  άμεσα φοιτητές για να ασκήσουν την πρακτική τους ως Δημοσιογράφοι στη Διεύθυνση Προγράμματος του Talk Radio 98,9.

Αντικείμενο της πρακτικής άσκησης είναι η παρακολούθηση επικαιρότητας από τηλεοπτικά δίκτυα και ιστοσελίδες-ειδησεογραφικά πρακτορεία, άντληση πληροφοριών, η επικοινωνία με ακροατές, η "αλίευση" θεμάτων, ρεπορτάζ, η δημοσιογραφική υποστήριξη εκπομπών κ.α.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορουν να επικοινωνήσουν 

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2111891298

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗ VODAFONE (21-12-2023)

Όσοι καταρτιζόμενοι  θα ήθελαν να  εκπληρώσουν την υποχρεωτική πρακτική τους στην εταιρία Vodafoneμπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους & τον τομέα για τον οποίο ενδιαφέρονται στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , ώστε να έρθουν σε επικοινωνία με την εταιρία και να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες καριέρας εντός του οργανισμού.
Eva Mitrousi
TALENT ACQUISITION ]
TALENT ACQUISITION, EB & EX


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Vodafone-Greece : 1-3, Tzavella Str, Halandri, 152 31, Athens, Greece


vodafone.gr


Together we can

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (27/11/2023)

Το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής (ΕΛ.Μ.Π.) απευθύνει κάλεσμα σε σπουδαστές/τριες Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) για να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στο ΕΛ.Μ.Π.

Από τις ειδικότητες:

--  Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού
--  Διοίκηση Επιχειρήσεων,
--  Γραμματέας Ανώτερων και Ανώτατων Στελεχών
-- 
Marketing
--  Γραφιστικής, Διακοσμητών, 3
D animation, Φωτογραφίας

Σε περίπτωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής για τον προγραμματισμό συνεντεύξεως

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΩΣ ΒΟΗΘΟΣ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΣΕ ΚΟΥΛΟΥΡΟΠΟΙΙΑ(24/10/23)

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΒΟΗΘΟΣ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΣΕ ΚΟΥΛΟΡΟΠΟΙΙΑ


Η Εταιρία μας: O Φούρνος του Ψωμά, είναι μια Αθηναϊκή αρτοποιία παραγωγής βιολογικών αρτοσκευασμάτων με πελάτες τις μεγαλύτερες αλυσίδες super market στην Ελλάδα. Με την εταιρία να διανύει μια περίοδο ανάπτυξης, ψάχνουμε νέα ταλαντούχα άτομα στο τμήμα της παραγωγής.

Σύνοψη Θέσης: Ο βοηθός αρτοσκευασμάτων συμμετέχει ενεργά στην παραγωγή υψηλής ποιότητας αρτοσκευασμάτων, μεριμνώντας για τη δημιουργικότητα, την ακρίβεια και την εκπλήρωση των αναγκών της ημερήσιας παραγωγής σύμφωνα με το εμπορικό τμήμα και πωλήσεις.

 

Κύριες Ευθύνες:

● Παρασκευή, ανάμειξη και φορμάρισμα πρώτων υλών για τη δημιουργία βάσης των αρτοσκευασμάτων.
● Ψήσιμο και παρακολούθηση της θερμοκρασίας και του χρόνου ψησίματος για την επίτευξη βέλτιστης ποιότητας και υφής των προϊόντων.
● Δημιουργία νέων γευστικών συνταγών, πρωτοποριακών για την Ελληνική αγορά.
● Καθημερινή και εξονυχιστική συντήρηση, καθαρισμός και επισκευή εξοπλισμού,
όπως φούρνοι, αναμικτήρες και όλα τα υπόλοιπα εργαλεία που χρησιμοποιούνται.
● Συμμόρφωση με όλες τις υγειονομικές και ασφαλείας προδιαγραφές κατά τη
διάρκεια της παραγωγής και του ψησίματος.
● Λεπτομερής καταγραφή παράδοσης πρώτων υλών από προμηθευτές όπως και εβδομαδιαία καταγραφή αποθήκης πρώτων υλών.

Απαιτούμενα Προσόντα:
● Εμπειρία στον τομέα της αρτοποιίας/ κουλοροποιιας ή αντίστοιχες σπουδές.
● Γνώση των βασικών τεχνικών αρτοποιίας, συμπεριλαμβανομένων των διαδικασιών ανάμειξης, φορμαρίσματος και ψησίματος.
● Ευελιξία και δυνατότητα εργασίας σε ρυθμούς υψηλής παραγωγής.
● Γνώστης ενός βασικού επιπέδου Αγγλικών & καλός χρήστης της τεχνολογίας
(κινητό/ εμαιλ)
● Επαγγελματική συμπεριφορά και ζήλο με σκοπό την καθημερινή βελτίωση των
διαδικασιών & της αποτελεσματικότητας της παραγωγής αλλά και την άψογη
συνεργασία με τα υπόλοιπα τμήματα.


Προσφέρονται:
● Ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης και κατάρτισης.
● Ευχάριστο, δημιουργικό και επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας.
Ώρα έναρξης εργασίας 6:00 το πρωι

● Προοπτικές για ανέλιξη σε Ελληνική εταιρία στο χώρο της κουλουροποιιας.

 

Αποστολή Βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ 210 4015915

Εκτύπωση

Πρακτική σε κομμωτήριο-Νέο Ψυχικό

Απο το κομμωτήριο "ΙΩΑΝΝΑ" στο Νέο Ψυχικό, Σεβαστουπόλεως 135, διατίθενται 1-2 θέσεις για Πρακτική Ασκηση, έναρξη από Σεπτέμβρη. Επικοινωνείτε στα 2106983885, 2106925885
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΪΚΗ (12/6/2023)

Νεοσύστατο εστιατόριο στην Πειραϊκή ενδιαφέρεται για σπουδαστές Μαγειρικής στα πλαίσια Πρακτικής Άσκησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2104208727 και 6955354856 ή στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την υπεύθυνη κ.Βοναζούντα Εύα.

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ (30/5/2023)

Το ξενοδοχείο Black and White Boho Resort στην περιοχή του Ξυλοκάστρου .

Παρέχονται εξαιρετικές συνθήκες εραγσίας ,διαμονής και διατροφής .

Η έναρξη λειτουργίας του ξενοδοχείου προβλέπεται για την 1η Ιουνίου ,αλλά υπάρχει δυνατότητα ευελιξίας σε ό,τι αφορα την έναρξη της Πρακτικής Άσκησης.

Οι επιθυμητές θέσεις εργασίας αφορούν κυρίως το service ,bar αλλά και την υποδοχή και την κουζίνα και μπορεί να εφαρμοστεί και εναλλαγή (rotation) μεταξύ των σχετικών τμημάτων .

 

BLACK AND WHITE BOHO RESORT I.K.E

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

112 ΧΛΜ Π.Ε.Ο ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΤΚ:20200

Tηλ.+302743061040
Κιν. +306953071585

Εmail επικοινωνίας:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (25/5/2023)

Αναζητούνται συνεργάτες για να κάνουν την πρακτική τους άσκηση στο ξενοδοχείο Project 3 urban chic hotel  , στα ακόλουθα τμήματα

 • Υποδοχή (Front Desk)
 • Επισιτιστικό (F&B)
 • Οροφοκομία (Housekeeping)

Το Project 3 urban chic hotel, είναι ένα boutique ξενοδοχείο που βρίσκεται επί της οδού Ξάνθου 3, στην πλατεία του Κολωνακίου και αποτελείται από 10 luxury δωμάτια, εστιατόριο και bar .

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο

+30 2103637592 είτε να στείλετε email στο

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Kind regards,

Dimitris Gklavanis General manager

www.project3urbanchichotel.com

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΟΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΝΟΥ ΕΝΔΥΜΑΤΟΣ (28/3/2023)

Η επιχείρηση Ατελιέ Helena Kyritsi που δραστηριοποιείται στη δημιουργία χειροποίητου νυφικού και βραδινών ενδυμάτων, αναζητά δύο κοπέλες για πρακτική άσκηση στην περιοχή του Ν.Ψυχικου.

Τηλ.επικοινωνιας: 210.61.47.267

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

             Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ (21/3/2023)

Για τη σεζόν 2023, τα ξενοδοχεία Theartemis Palace, Atrium Ambiance Hotel  και Ideon Hotel   αναζητούν πρακτικά ασκούμενους στις παρακάτω ειδικότητες :

·         Μαγειρικό

·         Service

·         Bar – Μπουφέ

·         Front Office ( Υποδοχή- Δημόσιες Σχέσεις- Groom )

Τα ξενοδοχεία  , στο μέτρο του δυνατού και με τη σύμφωνη γνώμη των μαθητών , κάνουν Rotation στους ασκούμενους με σκοπό να γνωρίσουν όλο τον κύκλο εργασιών σε ένα ξενοδοχείο.

Επίσης ένα σεβαστό ποσοστό των παιδιών απορροφάται για επαγγελματική πλέον απασχόληση μετά τη λήξη της πρακτικής τους.

Παρέχεται διαμονή, πλήρης διατροφή καθώς και οικονομικά bonus απόδοσης πέραν του νόμιμου μισθού.

 

Μιξάκης ΝίκοςΥπεύθυνος Αμοιβών Παροχών και Μισθοδοσίας


26 M. Portaliou Str., Rethymno

74133 Crete, Greece

tel.: +30 28310 53991-5  

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤO ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ATHENS MARRIOTT (20/3/2023)

Το ξενοδοχείο ΑΤΗΕΝS MARRIOTT ζητά :ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥΣ

ΜΑΓΕΙΡΕΣ

ΒΟΗΘΟ HK

YΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣΓια πρακτική άσκηση και για μόνιμη εργασία

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">katerina.glympi@marriottathens.com|

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 2109471005
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ (10-3-23)

To ξενοδοχείο Impressive One Santorini, στον Πύργο Σαντορίνης, με 16 δωμάτια (4 κλειδιά) ενδιαφέρεται για καταρτιζόμενους οι οποίοι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους:


1 θέση μαθητείας στην υποδοχή του καταλύματος

1 θέση μαθητείας στον επισιτιστικό τομέα του ξενοδοχείου (ζεστή και κρύα κουζίνα)

Εξασφαλίζεται διατροφή και διαμονή καθώς και αμοιβή για τους ασκούμενους που θα επιλεγούν για τη μονάδα μας.Με εκτίμηση,

George Gyftopoulos

Property ManagerHotel Address

Pyrgos Santorini P.C. 84700 - Greece

Tel.: +30 22860 21783 - Mob.: +30 697 3040 111

 www.impressiveone.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (2/3/2023)

Η εταιρία MENICO -SHIPPING LTD CO eπιθυμεί να καλύψει 2 θέσεις εργασίας για πρακτική άσκηση ιδανικά με γνωσιακό αντικείμενο που σχετίζεται με:

 • Λογιστική, οικονομικά και συναφή  (1 θέση)
 • Ναυτιλιακά και συναφή (1 θέση)
 
Προφίλ Υποψηφίου/ας

 • Καλή γνώση Αγγλικών
 • Καλή γνώση υπολογιστή
 • Ομαδικό πνεύμα
 • Κάτοικος γύρω περιοχών

Αποστολή βιογραφικών μόνο ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνη Προγράμματος

Ραφτοπούλου Μαρίνα

 

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ EUPHORIA (24-1-2023)

Ο οργανισμός Νεολαίας Euphoria προκηρύσσει 2 θέσεις για πρακτική άσκηση σπουδαστών ΙΕΚ για τις ακόλουθες ειδικότητες:

1. Γραμματέας Ανωτέρων και Ανωτάτων Στελεχών

2. Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας

3. Δημοσιογραφίας

4. Μετάφραση και επιμέλεια κειμένων.

Απαραίτητη προϋπόθεση η καλή γνώση αγγλικής γλώσσας και καλή γνώση χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών (Internet, Outlook, Word, Excel και PowerPoint) και socialmedia. Επιθυμητή η εμπειρία από συμμετοχή σε προγράμματα Erasmus+ (ανταλλαγές νέων, προγράμματα κατάρτισης) και προγράμματα εθελοντικής εργασίας.

Λίγα λόγια για τον φορέα:

Η Euphoria είναι μια οργάνωση νεολαίας που απευθύνεται σε νέους από αγροτικές περιοχές της Ελλάδας, ντόπιους και μετανάστες. Αποτελείται από νέους που εργάζονται με νέους (youthworkers) χρησιμοποιώντας μεθόδους μη-τυπικής μάθησης. Ο κύριος στόχος της οργάνωσης είναι να βοηθήσει τους νέους να αναπτυχθούν μέσα από μη τυπική εκπαίδευση και εναλλακτικές μεθόδους προσωπικής και επαγγελματικής ενδυνάμωσης. Η οργάνωση προσφέρει ευκαιρίες στους νέους μέσω ευρωπαϊκών και διεθνών σχεδίων να αλληλοεπιδράσουν με νέους από άλλες χώρες, να ευαισθητοποιηθούν πάνω στα κοινωνικά θέματα όπως η ισότητα των φύλων, η προστασία του περιβάλλοντος, οι παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η κοινωνική ένταξη και ενσωμάτωση. Στοχεύει στην κινητοποίηση των νέων και στην διαμόρφωσή τους σε ενεργούς πολίτες ώστε να είναι σε θέση να αναλάβουν πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της ζωής τους.

Τα άτομα της πρακτικής άσκησης θα απασχοληθούν στους ακόλουθους τομείς αναλόγως την κατάρτιση τους:

-          Διαχείριση siteκαι λογαριασμών socialmedia

-          Γραμματειακή υποστήριξη

-          Οικονομικές αναφορές

-          Μεταφράσεις και επιμέλεια κειμένων

-          Διαχείριση ευρωπαϊκών προγραμμάτων

-          Οργάνωση εκδηλώσεων

Οι ενδιαφερόμενοι-ες καλούνται να στείλουν ένα βιογραφικό σημείωμα στο παρακάτω emailκαι στην συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για προσωπική συνέντευξη.

EUphoria Youth Lab

Βελεστίνου 16, 11523 Αθήνα

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.euphoriayouthlab.eu

τηλ. 21 2106 8629

Find us on Facebook, Instagram, Twitter
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΗ ΚΡΕΑΤΟΣ(23/11/2022)

Η Ιδιωτική Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος  δέχεται σπουδαστές για πρακτική άσκηση αναλόγων ειδικοτήτων. 

Η σχολή  βρίσκεται Π. Τσαλδάρη 121, Καλλιθέα

Όποιος σπουδαστής ενδιαφέρεται, μπορεί να στείλει ένα βιογραφικό στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." target="_blank">

 

Μαρία Μπερμπερίδου (Διεύθυνση)

Σχολής Κρέατος ΜΠΑΤΣΟΛΑΚΗΣ

τηλ: 2110124693  

κιν:  6945998781

www.sxolikreatos.gr

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ(8/11/2022)

Η εταιρία MENICO SHIPPING CO ενδιαφέρεται να καλύψει 2 θέσεις εργασίας για πρακτική άσκηση ιδανικά με γνωσιακό αντικείμενο που σχετίζεται με:

• Λογιστική, οικονομικά και συναφή (1 θέση)

• Ναυτιλιακά και συναφή (1 θέση)

Προφίλ Υποψηφίου/ας

• Καλή γνώση Αγγλικών

• Καλή γνώση υπολογιστή

• Ομαδικό πνεύμα

• Κάτοικος γύρω περιοχών

Αποστολή βιογραφικών μόνο ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνη Προγράμματος Ραφτοπούλου Μαρίνα

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ (8/11/2022)

Το κομμωτήριο DimitrisHeadworkπου βρίσκεται στη διεύθυνση Κρέοντος 105-107 στα Σεπόλια, (πολύ κοντά στο Μετρό)  επιθυμεί να προσλάβει καταρτιζόμενη για πρακτική άσκηση από το  τμήμα Κομμωτικής Τέχνης.Αποστολή βιογραφικών:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.       

Τηλεφωνική επικινωνία : 210-5157460
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ(26/10/2022)

Ο Εθελοντικός Σύλλογος Λα Φαμίλια Παιδί με WEB RADIO (1oς Φιλανθρωπικός ραδιοφωνικός σταθμός στην Ελλάδα) αναζητά Φοιτητές για Πρακτική Άσκηση από τις ειδικότητες :

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ (20/10/2022)

Το αρτοποιείο ΤΟΥΛΑ ενδιαφέρεται για πρόσληψη σπουδαστών Αρτοποιείας-Ζαχαροπλαστικής στα πλαίσια της  Πρακτικής Άσκησης .

Ευτυχιδου 41 ,Παγκρατι Αθηνα 

Τηλ. 210-7218255

Υπευθυνος κυριος Σταθης 

Κιν.6971872916

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ(15-9-22)

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης επιθυμεί να απασχολήσει σπουδαστές Τμημάτων Πληροφορικής των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) στο πλαίσιο της Πρακτικής τους άσκησης.

Οι ειδικότητες των σπουδαστών που ζητούνται είναι  System administrator και Network administrator.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλείστε να αποστείλετε τα βιογραφικά σας σημειώματα στην κα Καραγιάννη,

Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού & Οργάνωσης,

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,

Τηλ: 210 9098597Γενική Διεύθυνση Υποδομών Πληροφορικής και Επικοινωνιών Δημόσιας Διοίκησης

Γραμματεία Γεν. Δ/ντή

Δ/νση: Χανδρή 1 & Θεσσαλονίκης 183 46, Μοσχάτο – Αττική

Τηλ: 210-4803206-8

Fax: 210-4802079

E-Mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ (17-8-2022)

Το ναυτιλιακό γραφείο Mylaki Shipping Agency Ltd προσφέρει θέση Πρακτικής Άσκησης.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Adamantia Kakavouli / HR ManagerOperations Head Office: 43, Iroon Polytechniou Ave. 185 35 Piraeus, Greece

T: +30 210 422 3355 / E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / W: www.mylakiltd.gr

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ BestWesternPlusEmbassyHotel

Εκτύπωση

ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΑ

Το κατάστημα εστίασης FRENCHIE ROSE στον Κορυδαλλό, Δ.Διαμαντίδη 39 αναζητά μάγειρα στα πλαίσια Πρακτικής Άσκησης ή όχι.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν είτε στο mail    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε στο τηλέφωνο      6940218731

 

Εκτύπωση

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Το εστιατόριο ΣΟΥΖΥ ΤΡΩΣ στον Κορυδαλλό,Μαλαγαρδή 56,αναζητά για άμεση πρόσληψη Α' Μάγειρα για πλήρη απασχόληση και αποφοίτους ή τελειόφοιτους μαγειρικής για Πρακτική Άσκηση .

Αποστολή Βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ: 6977056569,6984270626 

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣE ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Το  ξενοδοχείο  Scale Suites ενδιαφέρεται να απασχολήσει  κάποια/ον σπουδάστρια/η  για πρακτική άσκηση για το τμήμα της ρεσεψιον.

Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την μονάδα μας στο https://scalesuites.gr/.

Iδανικά  η πρακτική  άσκηση δύναται  να ξεκινήσει στις αρχές Μαϊου ή στα τέλη Απριλίου.Πληροφορίες

Λυμπερόπουλος Σωτήριος

Scale Suites – Luxury & Wellness Residence

7 Eptanisou str.

Alimos, Athens

Reservation +30 210 9853822

www.scalesuites.gr

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ

Το Αρτοποιείο-Ζαχαροπλαστείο Γ&Δ ΚΟΧΥΛΗΣ στην πόλη της Σκοπέλου ενδιαφέρεται  για την πρόσληψη και εκπαίδευση κατά την καλοκαιρινή σεζόν δύο σπουδαστών στα πλαίσια της Πρακτικής Άσκησης με τις εξής ειδικότητες:

1) Βοηθός Αρτοποιίας

2) Βοηθός ΖαχαροπλαστικήςΓ και Δ ΚΟΧΥΛΗΣ ΟΕ

Είδη Αρτ/ας και Ζαχ/κης

ΑΦΜ 082151369

ΔΟΥ Ν ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥ

Σκόπελος 37003

Παραλία Σκοπέλου

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.kochilis.gr

2424023714

6974122300

Εκτύπωση

BLUE STAR FERRIES/GELASAKIS S.A. - ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ BLUE STAR FERRIES/GELASAKIS S.A. - ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ο Ομιλος Γελασάκη αναζητά εργαζόμενους ως εκδότες ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και εξυπηρέτηση φορτηγών και Επαγγελματιών για το κεντρικό πρακτορείο της Blue Star Ferries στα κιόσκια της εταιρείας στο Λιμάνι Πειραιά

Απαραίτητα προσόντα:
              καλή γνώση αγγλικής γλώσσας,
              καλή χρήση MS Office
              Ευχέρεια επικοινωνίας και διάθεση για εργασία στον τουριστικό κλάδο
Παρέχονται
              Μισθός ανάλογος προσόντων
              Εκπαίδευση και υποστήριξη
              Μόνιμη απασχόληση
Εκτύπωση

Φαρμακεία Μπεκρή

Πρακτική άσκηση των φαρμακείων Μπεκρή. Υπαρχουν 2 κενες θεσεις για 2 ατομα που  να ενδιαφέρονται για 6μηνη πρακτικη ασκηση στο φαρμακειο μας .

Παρακαλώ πολύ όπως μας  ζητησετε   οποιαδηποτε άλλη πληροφορια χρειαζεστε από το φαρμακείο μας σε αυτο το email και στο τηλεφωνο 6946603593 (υπεύθυνη πρακτικής άσκησης)

Σας παραθετω τα στοιχεια του φαρμακείου μας 

ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΑΛΙΚΗ ΜΠΕΚΡΗ ΚΑΙ ΖΩΗ ΜΠΕΚΡΗ Ο.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΠΑΚΝΑΝΑ 40 ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
ΤΚ 11744
2109017390
2109023762
2109010665
ΣΥΝΟΛΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ 8 ΑΤΟΜΑ
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗ :ΜΠΕΚΡΗ ΖΩΗ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΕΚΠΑ
Εκτύπωση

Beauty Bar Salon Σαλαμινα

ΑΠΟ BEAUTY BAR SALON ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ,ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ.

ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ!

Ιουλία Σαλνίκοβα
Λ. Φανερωμένης 15, 18900, Σαλαμίνα
Τ: 211 1824 797
Ε: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
F: Beauty Bar Salon
Εκτύπωση

Star Channel ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.

Αναζητούμε φοιτητές/τριες, προκειμένου να ασκήσουν την πρακτική τους στο “Talk radio 98.9” στην θέση «Ηχολήπτης».  

Αποστολή βιογραφικών στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μ. Σιάρκου
Star Channel
ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.
Υπεύθυνη Διαχείρισης Συστημάτων Ανθρώπινων Πόρων
Δ/νση Ανθρώπινων Πόρων
+30 211 189 1298
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">glogara@star.gr
Εκτύπωση

Sani/Ikos Group - chef & Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας

Σπουδαστές από το Δ.ΙΕΚ Πειραιά για την πραγματοποίηση της πρακτικής τους άσκησης στις ειδικότητες:
Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης
Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας

Η σεζόν της εταιρείας Sani/Ikos ξεκινάει από τα μέσα Απριλίου έως την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου, ωστόσο είμαστε πολύ ευέλικτοί στις ημερομηνίες έναρξης και λήξης των σπουδαστών.

Η πρακτική άσκηση στην εταιρεία μας είναι αμειβόμενη με οριζόντιο μισθό ανεξαρτήτου τμήματος με 810€ καθαρά τα οποία καταβάλλονται στον κάθε μαθητή την τελευταία μέρα του κάθε μήνα στον προσωπικό λογαριασμό μισθοδοσίας τους.  

Maria Sougaraki
Talent Acquisition Senior Manager
M_ +30 6948605402
Sani/Ikos Group
8 Chalkis str. Pylaia
Thessaloniki, 55535, Greece
sani-resort.com
ikosresorts.com
Εκτύπωση

Maurizio S.A.-γυναικεία ενδύματα

Η εταιρεία Maurizio S.A., εξειδικευμένη στα γυναικεία ενδύματα και με έδρα το Μιλάνο, σχεδιάζει να ενισχύσει τις εγκαταστάσεις της στην Αθήνα μέσω της πρόσληψης τριών μαθητευόμενων από τη σχολή σας.
Ο στόχος είναι η ενδυνάμωση του τμήματος σχεδιασμού και παραγωγής μέσω της πρακτικής άσκησης.
Οι μαθητευόμενοι θα αναλάβουν κρίσιμους ρόλους στα τμήματα σχεδιασμού πατρόν, κοπής και ραφής αρχικών δειγμάτων, συμβάλλοντας έμπρακτα στην παραγωγική διαδικασία της εταιρείας.

Με εκτίμηση
Αθηνά Τσιμπογιαννη

Main Office:113 Panagouli str
14121 Athens, Greece
Tel:+302102759483
Fax:+302102712990
Milano Showroom
Via Tortona 9, 20144
T: +390236798365
M:+393755661085
www.maurizio.gr
Εκτύπωση

cocoon ecoclima βοηθος λογιστή-Τεχνικού Web Developer

Για την εταιρεία cocoon ecoclima πρακτική άσκηση σε τελειόφοιτους της σχολής σπουδαστές για τη θέση βοηθού λογιστή ή και Τεχνικού Εφαρμογών Πληροφορικής/ Web Developer

Έστερ Σαμπά
Webmaster
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Phone: +30 211 7109 382-3
Dimaraki 20, Votanikos, Athens, 11855, Greece
www.cocoon.gr
Εκτύπωση

ΥΟLO TRADE AND FINANCE-τεχνικους δικτυων

Η εταιρεια Ζαρανικας Δημητριος ΥΟLO TRADE AND FINANCE.

Ετερορυθμη εταιρεια ζητάμε 5 μ 10 ατομα τεχνικους βοηθούς τηλεπικοινωνιων δικτυων και βοηθούς ηλεκτρολογων.

ΓΑΣΠΑΡΗ ΤΑΝΙΑ ΤΗΛ 6932315913.

Εκτύπωση

HellenicVibes Smart Hotel

HellenicVibesSmartHotel» (www.hellenicvibes.gr).

Οι θέσεις εργασίας που άμεσα αναζητούμε είναι οι ακόλουθες:

 • Δυο (2) Απόφοιτοι για τη θέση Βοηθού Μάγειρα Β’
 • Δυο (2) Σπουδαστές για πρακτική άσκηση στην κουζίνα ως βοηθοί
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, οι υποψήφιοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν:


Παναγιώτης Δεστούνης

HRManager

Απευθείας Τηλ: 214 40 29 822

Tηλ. Κέντρο: 211 100 6060 -Εσωτερικό Tηλ: 304

Εθνικής Αντιστάσεως 45, Πεύκη 151 21

https://www.technek.grwww.hydroplan.grwww.hellenicvibes.gr

 
Εκτύπωση

InfiNitas IKE

InfiNitas IKE, εταιρεία παροχής υπηρεσιών πολυμέσων διαδικτύου & επικοινωνίας, η οποία διαχειρίζεται την ιστοσελίδα epixeiro.gr. Την τρέχουσα περίοδο είναι ανοιχτές δύο θέσεις πρακτικής άσκησης

Dimitra Polyzopoulou

Advertising Managera 66 Voutsina St., 15561 Cholargos, Greece
210 65 65 400eΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. wwww.epixeiro.gr
Εκτύπωση

Stella Hotels Collection

O όμιλος Stella Hotels Collection, αναζητά εργαζόμενους ή/και πρακτικά ασκούμενους από τις ειδικότητες

Στελέχη Μονάδων Φιλοξενίας και

Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef).

Ο όμιλος είναι σε φάση δυναμικής ανάπτυξης και αναζητά καταρτισμένους εργαζόμενους από όλη την Ελλάδα.
Οι εργαζόμενοι/ασκούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον, συνεργαζόμενοι με επαγγελματίες, ενισχύοντας έτσι το βιογραφικό τους.

Τα ξενοδοχεία του ομίλου εδρεύουν στη Χερσόνησο Κρήτης και είναι από τα κορυφαία στην κατηγορία τους (βλ. φωτογραφίες στον ιστότοπο τους stellahotels.gr)

Εργασία στα Stella Hotels: 

Μάγειρες Ζεστής /κρύας  Κουζίνας

Απαραίτητα προσόντα:

§  Απόφοιτος σχολής Μαγειρικής

§  Εμπειρία σε μαζική εστίαση και σε αντίστοιχη θέση

§  Γνώση διαδικασιών υγιεινής, ασφάλειας και διαχείρισης τροφίμων

§  Μεθοδικότητα, έμφαση στην καθαριότητα, εστίαση στη λεπτομέρεια

§  Δημιουργικότητα, φαντασία

§  Άριστη ικανότητα συνεργασίας, ομαδικό πνεύμα

§  Επαγγελματική εμφάνιση και συμπεριφορά

§  Δυνατότητα εργασίας υπό συνθήκες πίεσης

§  Γνώση της αγγλικής γλώσσας

Σερβιτόρους Α & Β

Απαραίτητα προσόντα:

§  Απόφοιτος τουριστικής σχολής

§  Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας (γνώση μιας δεύτερης ξένης γλώσσας θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν)

§  Εμπειρία σε αντίστοιχη θέση τουλάχιστον 2 ετών

§  Άριστη ικανότητα συνεργασίας, ομαδικό πνεύμα

§  Διάθεση για προσφορά υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών

§  Ευχάριστη προσωπικότητα και παρουσία

§  Δυνατότητα εργασίας υπό συνθήκες πίεσης

Προσφέρονται:

§  Ικανοποιητικές αποδοχές

§  Επαγγελματική εξέλιξη

§  Επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας

Παρακαλούμε όπως καταχωρίσετε το βιογραφικό σας σημείωμα με μία πρόσφατη
φωτογραφία σας, αναφέροντας απαραίτητα τον κωδικό της θέσης, στην ιστοσελίδα της εταιρείας http://stellahotels.gr/career-offering/

Η εταιρία διαχειρίζεται όλες τις αιτήσεις με απόλυτη εμπιστευτικότητα.

Επικοινωνία θα γίνει μόνο με τους υποψηφίους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης.
Εκτύπωση

Best Western Plus Embassy Hotel

Εκτύπωση

meniko-shipping Ναυτιλιακή

Αναζητείται διαθέσιμο βιογραφικό Πρακτικής για τα παρακάτω γνωσιακά αντικείμενα .

 • Λογιστική, οικονομικά και συναφή  (1 θέση)
 • Ναυτιλιακά και συναφή (1 θέση)

 
Marina Raftopoulou

Office Manager

5 Mpoumpoulinas str.,

185 35, Piraeus,

Greece
+30 21 0422 5616
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
meniko-shipping.com

Εκτύπωση

Stress MyO center για Φυσικοθεραπεια

Το διεπιστημονικό κέντρο Stress MyO center, στο Κολωνάκι, αναζητά 1 άτομο για πρακτική άσκηση, με την ειδικότητα βοηθός φυσικοθεραπευτή/τριας.

Το STRESS MyO Center (STRESS MyOskeletal health center) είναι ένα πρότυπο διεπιστημονικό Κέντρο Στρες και Μυοσκελετικής Υγείας,που για πρώτη φορά λειτουργεί στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες του Αμερικάνικου Ινστιτούτου του Στρες. Με στόχο την πρόληψη, αλλά και τη θεραπεία του στρες αλλά και των σχετιζόμενων μυοσκελετικών προβλημάτων, στο Stress MyO center συνεργάζονται μια ομάδα εξειδικευμένων επιστημόνων του stress: ιατρών, ειδικών θεραπευτών μυοσκελετικών διαταραχών και ψυχολόγων.

Στο άτομο που θα επιλεγεί για την Πρακτική Άσκηση, θα δοθεί:

α) η ευκαιρία δωρεάν εκπαίδευσης στη πρωτοποριακή μέθοδο ‘GEO-CE.WA.’(GEO-CERVICAL WAVE METHOD)/Μέθοδο Αυχενικού Κύματoς, η οποία είναι κατοχυρωμένη από το Stress MyO Center και η εκπαίδευση και εφαρμογή της σε ασθενείς με αυχεναλγία, πραγματοποιείται αποκλειστικά από το κέντρο αυτό, μέσω διαζώσης ή online σεμιναρίων.


β) η δυνατότητα παρακολούθησης και εφαρμογής μυοσκελετικών θεραπειών στην περιοχή του αυχένα (αυχενικό σύνδρομο, αυχενοβραχιόνιο κ.α.), της κεφαλής και του προσώπου (πονοκεφάλοι/ τρίξιμο δοντιών...), περιοχής της ράχης (παραμορφώσεις Σ.Σ.) και στην περιοχή της οσφύος (οσφυαλγία, οσφυοισχιαλγία κ.α.) και
γ) η δυνατότητα εργασιακής σχέσης με το Stress MyO center,μετά το πέρας της πρακτικής άσκησης.

Όσοι/ες ενδιαφέρονται για τη θέση Πρακτικής άσκησης, αλλά και για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με την Επιστημονικά Υπεύθυνη του Stress MyO center,
στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 ή στο τηλ.: 2110018691

Εκτύπωση

Ορθοπεδικός Κόσμος Κυφίδης

Η «Ορθοπεδικός Κόσμος Κυφίδης» εταιρεία κατασκευής, εισαγωγής και εμπορίας ορθοπεδικών και ιατρικών ειδών, με πολυετή εμπειρία στο χώρο της στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, αναζητά νέους και δυναμικούς συνεργάτες για να πραγματοποιήσουν την Πρακτική τους Άσκηση, αποκτώντας επαγγελματική εμπειρία σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Ειδικότητες ενδιαφέροντος:

Εφοδιαστική αλυσίδα – logistics

Τμήμα Αγορών

Προσφέρουμε:

 • Ουσιαστική πρακτική εξάσκηση, σε πραγματικές εργασιακές συνθήκες και σε αντικείμενο συναφές της κάθε ειδικότητας.
 • Συνεχή επίβλεψη και καθοδήγηση από τους προϊσταμένους των Τμημάτων.
 • Ευχάριστο και δυναμικό εργασιακό περιβάλλον.
 • Δυνατότητα συνέχισης της συνεργασίας μετά το πέρας της εξάσκησης
Human Resources

Λεωφ. Συγγρού 29 | Αθήνα, Τ.Κ. 11743
Τηλέφωνο: 210 92 36 333 | Εσωτερικό: 360

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Web: www.kifidis-orthopedics.gr
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΙΤΑΝΙΑ (14/3/2024)

Το ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ ενδιαφέρεται για την πρόσληψη καταρτιζομένων στο πλαίσιο Πρακτικής Άσκησης στους τομείς
 • Κουζίνα
 • F&B/Σέρβις
 • Υποδοχή (Ρεσεψιόν και Γκρούμ)
 • Housekeeping/ Mini Bar
 • Κρατήσεις
 • Λογιστήριο
Οι σπουδαστές μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Athanasiou Marina
Junior HR Assistant

TITANIA HOTEL
A: 52, Panepistimiou Ave. 106 78 Athens - Greece
T: +30 210 3326237
F: +30 210 3809615
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
W:
www.titania.gr

 
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ATELIER MADAM SHOUSHOU (1-2-2024)

Η Madame shoushou , ένα ελληνικό brand με παρουσία 13 ετών στον χώρο της γυναικείας ένδυσης , αναζητά έναν σπουδαστή-σπουδάστρια με πάθος και αγάπη για τον χώρο της μόδας ώστε να ενταχθεί στην ομάδα της στο επόμενο διάστημα.

mail :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (16-1-2024)

Η εταιρία  MENIKO SHIPPING επιθυμεί να καλύψει 1 θέση εργασίας για πρακτική άσκηση  με γνωσιακό αντικείμενο που σχετίζεται με:

 • Ναυτιλιακά και συναφή

Προφίλ Υποψηφίου/ας

 • Καλή γνώση Αγγλικών
 • Καλή γνώση υπολογιστή
 • Ομαδικό πνεύμα
 • Κάτοικος γύρω περιοχών
Αποστολή βιογραφικών μόνο ηλεκτρονικά στα:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Υπεύθυνη Προγράμματος

Ραφτοπούλου Μαρίνα

 

 
  Eleni Damalou

Accounts & Operations Manager

5 Mpoumpoulinas str.,

185 35, Piraeus,

Greece
+30 21 0422 5616
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
meniko-shipping.comΕκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ (21-12-2023)

Το  Εθνικού Θέατρο ενδιαφέρεται   για την πρόσληψη καταρτιζόμενου στα πλαίσια  πρακτικής άσκησης στην ειδικότητα :

1. Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης

Πληροφορίες 

Καπράλου Ρούλα

Συντονίστρια Πρακτικής Άσκησης

Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών

Τ. 2105288260

Σατωβριάνδου 42,

104 37 Αθήνα, Ελλάδα
www.n-t.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ (27/11/2023)

Το λογιστικό γραφείο, ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΗΠΟΥΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου ενδιαφέρεται για καταρτιζόμενο/η που θα ήθελε να διεκπαιρεώσει Πρακτική Άσκηση στη θέση του Βοηθού Λογιστή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 

Κιν. 6972920098

Εκτύπωση

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΟΜΙΛΟ COCO- MAT(31/10/23)

Ο ξενοδοχειακός όμιλος COCO-MAT ενδιαφέρεται για την απασχόληση αποφοίτων ή και φοιτητών.

Οι διαθέσιμες θέσεις αφορούν σε:

• Υποδοχή/ reception

• Service

• Μάγειρες

 

Πρόκειται για τα:

• COCO-MAT Hotel Nafsika, στην Κηφισιά

• COCO-MAT Hotel Athens, στο Κολωνάκι

• COCO-MAT Hotel Athens Jumelle, στο Κολωνάκι

• COCO-MAT Athens BC στην περιοχή της Ακρόπολης.

Μ ε συνολική δύναμη 250 δωματίων, ο ξενοδοχειακός μας όμιλος φημίζεται για τη μοναδική εμπειρία ύπνου που παρέχει στους επισκέπτες, καθώς και για τη ζεστή, ελληνική φιλοξενία. Κάθε ξενοδοχείο COCO-MAT έχει το δικό του χαρακτήρα όπου κάθε τύπος ταξιδιώτη θα ζήσει αυτό ακριβώς που αναζητά. Άλλωστε, βασική αρχή μας είναι ο σεβασμός στον άνθρωπο -εργαζόμενο και πελάτη- αλλά και το περιβάλλον.

Πιο αναλυτικά:

Το COCO-MAT Athens BC βρίσκεται στην περιοχή της Ακρόπολης, είναι 5 αστέρων και διαθέτει 110 δωμάτια. Προσφέρει την καλύτερη θέα στην Ακρόπολη, μοναδικές γεύσεις, εμπειρία ύπνου COCO-MAT, εξαιρετικό spa και απροσποίητη φιλοξενία. Κάτω από μια εντυπωσιακή καλλιτεχνική δημιουργία που απελευθερώνει ένα σμήνος πουλιών στον ουρανό, και δίπλα στο ανέγγιχτο ρωμαϊκό μωσαϊκό που κοσμούν την υποδοχή, η ομορφιά και η ιστορικότητα της περιοχής εναρμονίζονται με τις επιταγές της σύγχρονης φιλοξενίας για μια ασύγκριτη εμπειρία διαμονής.

Το COCO-MAT Hotel Athens Jumelle βρίσκεται στο Κολωνάκι, είναι 5 αστέρων και διαθέτει 58 δωμάτια. Ενώνοντας δύο κτήρια που μοιράζονται αρχιτεκτονικές πτυχές και όχι μόνο της αθηναϊκής ζωής περασμένων αιώνων, έρχονται στο σήμερα μέσα από μια μοντέρνα έκφραση αστικής φιλοξενίας. Το τζάκι, οι ξύλινες σκάλες, τα βιτρό παράθυρα ενώνονται στο αίθριο με τον καταρράκτη, γεφυρώνοντας το χθες και με το σήμερα της φιλοξενίας στην πόλη της Αθήνας. Τα συστήματα ύπνου COCO-MAT, οι ιδιαίτερες γεύσεις και το spa ολοκληρώνουν την μοντέρνα και τόσο απολαυστική εμπειρία στο COCO-MAT Athens Jumelle.

Το COCO-MAT Hotel Athens βρίσκεται στο Κολωνάκι, είναι 4 αστέρων και διαθέτει 41 δωμάτια. Συνδυάζει την φιλοσοφία φιλοξενίας που αντλεί έμπνευση από τη φύση με τους ρυθμούς και την κομψότητα της πιο κοσμοπολίτικης γειτονιάς της Αθήνας, απογειώνοντας την αστική φιλοξενία μέσα από την καλύτερη εμπειρία ύπνου και τις μοντέρνες ανέσεις του.

Το COCO-MAT Hotel Nafsika βρίσκεται στην Κηφισιά, είναι 3 αστέρων και διαθέτει 34 δωμάτια. Πρόκειται για το 1ο ξενοδοχείο του ομίλου και απευθύνεται κυρίως σε εταιρικούς πελάτες. Απέχει λιγότερο από 10 λεπτά με τα πόδια από το σιδηροδρομικό σταθμό της Κηφισιάς. Στο COCO-MAT Hotel Nafsika, ο επισκέπτης βρίσκει μια απόλυτα ισορροπημένη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα, με εξαιρετικές παροχές, νόστιμες γεύσεις και σπιτικό στυλ σε ένα από τα ομορφότερα προάστια της Αθήνας.

Εκτύπωση

ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ (26-10-23)


Η εταιρία Digital Winners  είναι σε αναζήτηση junior αρθρογράφων .

Η Digital Winners ασχολείται με τον τομέα του Gambling και αποτελεί μία από τις κορυφαίες iGaming Affiliate εταιρείες στην Ελλάδα, με περισσότερα από 50 websites και δραστηριότητα σε πάνω από 30 χώρες διεθνώς.

Στα άμεσα σχέδια  είναι η ένταξη ενός Sports Betting Αρθρογράφου και ενός Αρθρογράφου Casino, με σκοπό την ενίσχυση της ελληνικής SEO Copywriting της εταιρίας.

Οι θέσεις αφορούν σε full time απασχόληση και όχι σε πρακτική άσκηση.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν βιογραφικό στο mail της εταιρίας υπ΄όψιν κας Ράλλη.

 

 

Yota Ralli

HR Specialist

Evripidou 57 & El. Venizelou

288 Kallithea, 17675, Athens
www.digitalwinners.gr

Εκτύπωση

ΘΕΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ Η/Υ (12/9/2023)

Η εταιρεία WISDOM SOFTWARE O.E. ,που  δραστηριοποιείται στον χώρο της υποστήριξης και κατασκευής λογισμικών και εξειδικευμένων εφαρμογών από το 1993 ,στην κάθετη αγορά των συστημάτων ασφαλείας αλλά και σε επιχειρήσεις του χώρου της εμπορίας, των μεταφορών, τις ναυτιλίας κ.λπ. ,ενδιαφέρεται για την κάλυψη μιας (1) θέσης Πρακτικής Άσκησης από την ειδικότητα  "ΤΕΧΝΙΚΟΣ Η/Υ".

WISDOM SOFTWARE O.E.

www.wisdomsoftware.gr.

Νικ.Πλαστήρα 58, 17121 Νέα Σμύρνη
Υπεύθυνος: κ.Φαφάκος Παναγιώτης
Τηλ.Επικοινωνίας 213.027.7323
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο παραπάνω mail.

.

Εκτύπωση

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ LOGISTICS (12/6/2023)

Η εταιρία SEASTAR που δραστηριοποιείται στο χώρο των διαμεταφορών και logistics με έδρα τον Πειραιά ενδιαφέρεται για άμεση πρόσληψη εργαζομένων με απαραίτητες γνώσεις Η/Υ και Αγγλικών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν βιογραφικό στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

 

SeaStar Ltd
(As agents only)
Phone:+30 211 4110443
Fax:+30 211 4110291

Mob: +30 694 8007050

E-Mail:     Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site:        www.seastar.com.gr

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΜΜΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ITHACA (1/6/2023)

Ο κερδοσκοπικός οργανισμός Ithaca ιδρύθηκε το 2015 και, μέσα από την παροχή υπηρεσιών και τις δράσεις υποστήριξης αστέγων και άλλων ευάλωτων ομάδων, στοχεύει στη μείωση του κοινωνικού αποκλεισμού:
Λειτουργεί την, πρώτη στην Ευρώπη, Κινητή Μονάδα Πλυντηρίου Ρούχων για τον άστεγο πληθυσμό.
Προσφέρει υπηρεσίες εργασιακής και κοινωνικής επανένταξης με προγράμματα εργασιακής συμβουλευτικής, ενδυνάμωσης και διασύνδεσης με εταιρείες και οργανισμούς.
Ενημερώνει, ευαισθητοποιεί το κοινό και την Πολιτεία και συνηγορεί υπέρ της βελτίωσης των συνθηκών, των υπηρεσιών και της πρόσβασης όλων των ανθρώπων, σε όλα τα βασικά αγαθά.
Μέχρι σήμερα έχει υποστηρίξει περίπου 9.000 ευάλωτους συνανθρώπους μας σε κατάσταση ανάγκης.
Σε αυτό το σύντομο video μπορείτε να πάρετε μία γεύση από το δυναμικό έργο της Ithaca, από στιγμές και εμπειρίες από τις δράσεις και τους ωφελούμενούς της ,καθώς στόχος του οργανισμού είναι να αυξάνει συνεχώς τις υπηρεσίες που παρέχει στοχεύοντας στην κάλυψη των αναγκών του άστεγου πληθυσμού .
Η Ithaca ενδιαφέρεται για σύμπραξη με Εθελοντές Κομμωτές που θα μπορούσαν να βοηθήσουν και να εξυπηρετήσουν άστεγο πληθυσμό σε τακτική βάση στα πλαίσια της πρακτικής νέων Επαγγελματιών Κομμωτικής που θέλουν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.
Εκτύπωση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΒΟΗΘΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι απόφοιτοι βοηθοί Φαρμακείου ή τεχνικοί φαρμάκων που αναζητούν πρακτική άσκηση ή εργασία μπορούν να επικοινωνούν και να δηλώνουν το ενδιαφέρον τους στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αθηνών καθώς υπάρχουν φαρμακεία που προτίθενται να τους εκπαιδεύσουν και να τους απασχολήσουν.

 

Στοιχεία επικοινωνίας :
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
τηλ:2105243186 ,2105240146 (γραμματεία ΦΣΑ ,κ.Νιάρχου & Ζαρμακούπη)
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ELECTRA HOTELS AND RESORTS (18-5-2023)

Τα ξενοδοχεία που ανήκουν στον όμιλο  Electra Hotels and Resorts στην Αθήνα αναζητούν εκπαιδευόμενους στο πλαίσιο Πρακτικής Άσκησης στα τμήματα 

 • FnB
 • Κουζίνας (Μάγειρες)
 • Οροφοκομίας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν βιογραφικό σημείωμα στα παρακάτω στοιχεία

Niki Mountricha

Human Resources CoordinatorElectra Hotels & Resorts

44, Voulis Str., 105 57 Athens, Greece (map)

T: +30 2144049807

E:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

W:http://www.electrahotels.gr

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ(28-3-2023)

Το Athenian Montaza Hotel *** ζητά σπουδαστές για να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στο  εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Αποστολή βιογραφικών στο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

τηλ: 211 411 9595


Athenian Montaza Hotel, 156 Syngrou Ave. Kallithea | Athens 17671

Tel : +30 211 4119595

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.montaza.gr

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ (21/3/2023)

Η εταιρεία Marvel S.A., μέλος του ομίλου Aage Hempel   είναι σε αναζήτηση νέων ατόμων, για πρακτική άσκηση, σε θέση γραμματειακής υποστήριξης.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον ναυτιλιακό κλάδο, και συγκεκριμένα, στην προμήθεια και υποστήριξη/εγκατάσταση ηλεκτρονικού εξοπλισμού σε γέφυρες πλοίων, αλλά και εξοπλισμού επικοινωνιών.


Ενδεικτικά:

 • Radar
 • Ηλεκτρονικοί χάρτες (ECDIS)
 • «Μαύρο» κουτί (VDR)
 • Radios, κ.α..
Τα βασικά καθήκοντα της θέσης είναι τα ακόλουθα:

 • Απάντηση εισερχόμενων κλήσεων και e-mails, παραπομπή κλήσεων στο αρμόδιο τμήμα,
 • Υποδοχή επισκεπτών, προετοιμασία χώρων meeting,
 • Μέριμνα για υλικοτεχνικό εξοπλισμό (π.χ. γραφική ύλη) και λοιπές απαραίτητες προμήθειες γραφείου.

Αναγκαίο  θα είναι το άτομο που θα ενταχθεί στην ομάδα  να είναι δυναμικό, επικοινωνιακό και να διαθέτει ομαδικό πνεύμα.

Απαραίτητα προσόντα για τη θέση αποτελεί η άνεση στη χρήση της αγγλικής γλώσσας και, εξίσου, στη χρήση υπολογιστών.


Τα ωράρια θα είναι Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-17:00 και η εταιρία βρίσκεται εντός του Δήμου Πειραιά.

Σε περίπτωση που υπάρχουν φοιτητές με ενδιαφέρον για πρακτική άσκηση στον τομέα μας, είναι ευπρόσδεκτοι να  αποστείλουν τα βιογραφικά τους, υπόψιν της κυρίας Ζωγράφου, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με τίτλο: «ΘΕΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ – ΙΕΚ [ΠΕΡΙΟΧΗ] – [ΕΠΩΝΥΜΟ ΦΟΙΤΗΤΗ]» για τη βέλτιστη διαχείριση των εισερχόμενων αιτήσεων.
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ (13-3-2023)

To  Λογιστικό γραφείο ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ αναζητά άτομα που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση  από την ειδικότητα Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου – Φοροτεχνικού Γραφείου ή συναφούς ειδικότητας, τελειόφοιτους ή απόφοιτους  της σχολής. Προσφέρεται  ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον όπου μπορούν οι υποψήφιοι να εκπαιδευτούν πάνω στο αντικείμενο που έχουν σπουδάσει και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.
 
Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν ενδιαφέρον μπορούν να  αποστείλουν το βιογραφικό τους στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να  καλέσουν στο τηλέφωνο επικοινωνίας 210-9605311, κα Άννα Μαστοράκη ή κο Βασίλειο Γιαννούτσο ή να επικοινωνήσουν μέσω viber ή whatsapp στο 6955464267.
 
Επιθυμητές γνώσεις:
·         γνώση Η/Υ
·         Γνώση Αγγλικών
Ενδεικτικές εργασίες
·         Διαχείριση εισερχομένων κλήσεων
·         Διεκπεραίωση της αλληλογραφίας
·         Ταξινόμηση εγγράφων
·         Καταχώρηση δεδομένων σε πληροφοριακά συστήματα
·         Καταχώρηση απλογραφικών λογιστικών εγγραφών
·         Πλατφόρμες gov.gr

 

 Άννα Μαστοράκη
Λογιστικό Γραφείο
Μαστοράκης Γεώργιος 
Ιθώμης 48-16561 Γλυφάδα
Τηλ.2109605311 & 6955464267
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ (2/3/20230

Η εταιρεία ZΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ ενδιαφέρεται να προσλάβει 3 φοιτητές , δύο από το τμήμα πληροφορικής και έναν από το τμήμα λογιστικής, για την πραγματοποίηση της πρακτικής τους άσκησης.

ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

- Σχεδιασμός και ανεύρεση προϊόντων τεχνολογίας για κάλυψη αναγκών presales στο τμήμα πωλήσεων (Διαγωνισμοί δημοσίου).

- Υποστήριξη εσωτερικής υποδομής της εταιρείας και εγκατάσταση – υποστήριξη έργων σε πελάτες

- Εξυπηρέτηση πελατών και επίλυση τυχόν προβλημάτων

- Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση υπολογιστών, εγκατάσταση λειτουργικού WINDOWS

- Εξυπηρέτηση πελατών

- Διάγνωση & επίλυση προβλημάτων - βλαβών είτε εγκαταστάσεων Hardware – Λειτουργικών συστημάτων WINDOWS, WINDOWS SERVER, LINUX

ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ

- Καταχώριση Παραστατικών (αγορές, πωλήσεις, έξοδα, δαπάνες)

- Συμφωνία υπολοίπων πελατών/προμηθευτών

- Συμφωνία υπολοίπων τραπεζών

 

 

Office: 39 Vas. Alexandrou Str. GR-121 31, Peristeri,

Athens Branch: 84 Vas. Alexandrou Str. GR-121 34, Peristeri, Athens

Tel.: +30 2105732084 Fax: +30 2105774852 +30 2105723646 Int. 219

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Site: www.zouboulakis.gr

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΜΜΩΤΗ/ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΤΜΗΜΑ: SPA

ΤΙΤΛΟΣ ΘΕΣΗΣ: ΒΟΗΘΟΣ ΚΟΜΜΩΤΗ/ΚΟΜΜΩΤΡΙΑΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ: 1Σύντομη περιγραφή

Το ξενοδοχείο Santa Marina, a Luxury Collection Resort, Mykonosστον Ορνό της Μυκόνου, επιθυμεί να προσλάβει ΒΟΗΘΟ ΚΟΜΜΩΤΗ/ΚΟΜΜΩΤΡΙΑΣ

Περιγραφή εργασίας

-Υποδοχή πελατών και εντοπισμός των προτιμήσεών τους κάνοντας εύστοχες ερωτήσεις

-Λούσιμο, ξέβγαλμα και στέγνωμα μαλλιών χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα

Τοποθεσία:

ΜύκονοςΑπασχόληση:τρεις μήνες

Αναφέρεται σε:Spa Manager

Απαραίτητα Προσόντα- Παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης πελατών.

- Διασφάλιση της τήρησης των προτύπων υγείας και ασφάλειας κατά την παροχή υπηρεσιών.

- Προϋπηρεσία τουλάχιστον 1 έτους σε παρόμοια θέση

- Ικανότητα να ακολουθούνται οδηγίες

-Προθυμία για μάθηση και εκπαίδευση

- Δεξιότητες διαχείρισης χρόνου

-Εξαιρετική τεχνική σαμπουάν & μασάζ κεφαλιού.

ΠαροχέςΑνταγωνιστικός μισθός

Πλήρης ασφαλιστική κάλυψη

Διατροφή

ΔιαμονήEMAIL επικοινωνίας:

maria.karella@santa-marina.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας:

210. 4226571

Καθώς θα προσληφθούν οι πρώτοι κατάλληλοι υποψήφιοι για τη θέση, παρακαλείσθε όπως υποβάλετε αίτηση το συντομότερο. Η θέση ενδέχεται να κλείσει νωρίτερα. Σε περίπτωση επιτυχούς αίτησης, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να προγραμματίσουμε μια συνέντευξη.
Εκτύπωση

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ALDEMAR RESORTS (19/1/2023)

Ο όμιλος Aldemar Resortsσας προσκαλεί να ξεκινήσετε την καριέρα σας και να εργαστείτε επαγγελματικά, για τη σεζόν 2023 στα ξενοδοχεία του Ομίλου και συγκεκριμένα: στην Κρήτη (Λιμένας Χερσονήσου) στο KnossosRoyal***** Beach Resort και στη Δ. Πελοπόννησο (Πύργος Ηλείας) στο Olympian Village***** Beach Resort,δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.

 Οι θέσεις αφορούν στα τμήματα:

Food & Beverage

(Barista, Βοηθός Σερβιτόρου, Σερβιτόρος σε Eστιατόρια & Μπαρ)

RoomsDivision

(υπαλ. Υποδοχής, GuestRelationsofficer, υπαλ. Κρατήσεων, BeachBoy)


Η εταιρεία μας προσφέρει:

·     Διαμονή σε δωμάτιο προσωπικού ή μετακίνηση με το λεωφορείο προσωπικού

·     Γεύματα στο εστιατόριο προσωπικού

·     Στολή εργασίας

·     Επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας

·     Προοπτική εξέλιξης και επαγγελματικής ανέλιξης

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα, με πρόσφατη φωτογραφία, αναφέροντας τη θέση και τον προορισμό που σας ενδιαφέρει, στη διεύθυνση:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ(23/11/22)

Το Ζαχαροπλαστείο ’Ροδεσία’’ ενδιαφέρεται για την πρόσληψη σπουδαστή για θέση βοηθού Ζαχαροπλάστη/στριας  στα πλαίσια Πρακτικής Άσκησης .

 • Διεύθυνση καταστήματος (παρασκευαστηρίου): Ιωαννίνων, 15, Κορυδαλλός, 18122
 • Τηλ. Επικοινωνίας: 6977322753
 • Επωνυμία: Αφοί Π. Κωνσταντινίδη
 • Ονομασία ζαχαροπλαστείων: ΡοδεσίαΕκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ (8/11/2022)

Η BRO ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΟΕ (BRO MARKET),  Δεμερτζή 74-76 Κερατσίνι , ζητΆ φοιτήτρια για πρακτική άσκηση του τμήματος Λογιστικής, Logistics, για καταχώρηση τιμολογίων και στοιχείων του καταστήματος.

Για περισσότερες διευκρινίσεις παρακαλώ καλέστε την κυρία Παπαδάκη Στυλιανή στο 6973084050
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ (1/11/2022)

Το Φαρμακείο Γεωργίου που βρίσκεται στον Κορυδαλλό ,Ταξιαρχών 89 ,πολύ κοντά στο Μετρό ενδιαφέρεται να απασχολήσει καταρτιζόμενους στα πλαίσια Πρακτικής Άσκησης .

Προσφέρεται σύγχρονο εργασιακό περιβάλλονμε ευκαιρίες συνεχούς εκπαίδευσης και επιμόρφωσης καθώς και δυνατότητα περεταίρω πλήρους απασχόλησης .

Τηλ.: 2104952550

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΛ.ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (26/10/2022)

Η Skybridge Parthners IKE που δραστηριοποιείται στο χώρο προγραμματισμού και τεχνικής υποστήριξης ηλεκτρονικών συστημάτων προσφέρει την ευκαιρία σε σπουδαστές να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση, στα τμήματα:

Software Development

Αρμοδιότητες:

1. Καταγραφή οδηγιών και διαδικασιών που αφορούν το τμήμα μηχανογράφησης.
2. H συμμετοχή σε έργα που αναλαμβάνει το τμήμα SD.
3. Επίλυση προβλημάτων που προκύπτουν σε υλοποιήσεις του τμήματος SD.
4. Έλεγχος σφαλμάτων (errors) που παρουσιάζονται κατά την εισαγωγή των αρχείων των πελατών στο σύστημα της εταιρείας και άπτονται των αρμοδιοτήτων της συγκεκριμένης θέσης.
5. Δημιουργία Queries, Procedures , Functions με χρήση SQL.
6. Δημιουργία Reports.
7. Εβδομαδιαία αναφορά εργασιών στον υπεύθυνο ομάδας.

Επιθυμητά Προσόντα:

1. Φοιτητής σε Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό ίδρυμα σχετικής ειδικότητας.
2. Γνώση Microsoft SQL Server.
3. Γνώση εργαλείων Microsoft.
4. Άριστη γνώση MS Office.
5. Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

 

Informatics Technology

Αρμοδιότητες:

*Καθημερινός έλεγχος ορθής λειτουργίας συστημάτων βάση διαδικασίας Check List
*Έλεγχος ορθής λειτουργίας των υπολογιστών, εκτυπωτών και λοιπού εξοπλισμού στους χώρους εργασίας.
*Έλεγχος ορθής λήψης αντιγράφων ασφαλείας (backup)
*Συντήρηση σε υπάρχουσες διαδικασίες και συγγραφή νέων διαδικασιών κατόπιν αιτήματος
*Εκτέλεση διαδικασίας ένταξης νέων υπαλλήλων στα συστήματα της εταιρείας (FC-IN / FC-OUT)
*Εκτέλεση διαδικασίας απενεργοποίησης πρόσβασης στα συστήματά της εταιρείας όσον αφορά τους υπαλλήλους που αποχωρούν
*Επίβλεψη εργασιών στους χώρους της εταιρείας
*Έρευνα αγοράς και παραγγελιών κατόπιν αιτήματος

Απαραίτητα προσόντα:

*Φοιτητής σε Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό ίδρυμα σχετικής ειδικότητας (ΑΤΕΙ)
*Πολύ καλή γνώση αγγλικών.
*Άριστη γνώση χρήσης Η/Υ και σύγχρονων λειτουργικών προγραμμάτων.
*Υπευθυνότητα, μεθοδικότητα και συνέπεια

 

Human Resources 

Αρμοδιότητες :*Διαχείριση εισερχόμενης και εξερχόμενης αλληλογραφίας
*Φυσική και ηλεκτρονική αρχειοθέτηση εγγράφων
*Παραγγελία και συντήρηση εξοπλισμού γραφείου
*Υποστήριξη στις διαδικασίες πρόσληψης
*Αρχειοθέτηση βιογραφικών σημειωμάτων
*Τηλεφωνική ενημέρωση υποψηφίων για συμμετοχή σε εκπαιδευτικά σεμινάρια εταιρείας
*Οργάνωση και συντήρηση εγγράφων του τμήματος του Ανθρώπινου Δυναμικού
*Παροχή υποστήριξης σε δραστηριότητες του τμήματος του Ανθρώπινου Δυναμικού

Απαιτούμενα Προσόντα:

*Φοιτητής σε Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό ίδρυμα σχετικής ειδικότητας
*Πολύ καλή γνώση αγγλικών
*Πολύ καλή γνώση χρήσης Η/Υ
*Υπευθυνότητα, μεθοδικότητα και συνέπεια
*Οργανωτικές Ικανότητες 


 Η εταιρεία προσφέρει:


*Πλήρη υποστήριξη και εκπαίδευση
*Αμοιβή όπως ορίζεται από την ισχύουσα νομοθεσία
*Σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας
*Ευκαιρίες καριέρας
*Εύκολη πρόσβαση την εταιρεία (πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ Μοσχάτο)

 

Για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας με αποστολή βιογραφικού σημειώματος και για οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Site εταιρείας: www.sbp.gr

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΩΝ(15-9-22)

Η εταιρίας  TechnoControl είναι μια τεχνική και εμπορική εταιρία η οποία ασχολείται με την εμπορία , εγκατάσταση και ρύθμιση βιομηχανικών και ναυτιλιακών αυτοματισμών εδώ και 30 χρόνια.

Αποτελεί τον επίσημο αντιπρόσωπο της Honeywell στην Ελλάδα και ο ενδιαφέρεται για  πρόσληψη  στα πλαίσια Πρακτικής  Άσκησης. Ο καταρτιζόμενος θα ασχοληθεί με την γραμματειακή υποστήριξη , την υποστήριξη των πωλήσεων , την έρευνα της αγοράς και την διαφήμιση.

Για περισσότερες πληροφορίες

Μιχαλάς Μιχαήλ

Technocontrol

Michalas Michail

Sales and Application Dpt.

Electrical Engineer N.T.U.A.

Mechanical Engineer T.E.I. Ath.

Tel : +30-210-9852433

Fax : +30-210-9852434

www.technocontrol.gr
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ (13-9-2022)

Η εταιρία SIANIS ASG ΑΕ που εδρεύει στο Περιστέρι και είναι κάθετη μονάδα αυτοκινήτου ενδιαφέρεται να απασχολήσει στο τμήμα Λογιστηρίου στα πλαίσια Πρακτικής Άσκησης σπουδαστές από την ειδικότητα 

 • Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου και Φοροτεχνικού Γραφείου

Πληροφορίες μέσω mail ή τηλεφώνου

SIANIS ASG AE

Φανοποιείο-Βαφείο- Καλύμπρα

Τηλ: 210-3473060

Fax: 210-3423280

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Web:  www.sianistyres.gr

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

PANOS TAXIDIA

Γραφ. ΒΟΥΛΗΣ 36 ΣΥΝΤΑΓΜΑ                                                                                          Τηλ: 210 3239146 -6971658237

ΑΓΓΕΛΙΑ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Στα πλαίσια της Πρακτικής Άσκησης των φοιτητών σας  στην ειδικότητα των Τουριστικών Επαγγελμάτων, αναζητούμε άτομα προς απασχόληση με απαραίτητη προϋπόθεση οι σπουδαστές να έχουν γνώσεις της Αγγλική Γλώσσας σε επίπεδο Lowerή Proficiency και άριστη χρήση υπολογιστών στους εξής τομείς:

·        Γραμματειακή υποστήριξη

·        Incoming (Εισερχόμενος Τουρισμός)

·        Τουριστικοί ΣυνοδοίΈνα υπάρχουν διαθέσιμα άτομα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2103239146 & 6971658237 ή αποστείλετε μας το βιογραφικό σας σημείωμα στο email του γραφείου μας panostaxidia@gmail.com

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

Το φαρμακείο  Σακελλάρη  στο Σύνταγμα, Νίκης 3 αναζητά άτομο για Πρακτική Άσκηση με προοπτική μόνιμης συνεργασίας,

 Αποστέλνετε βιογραφικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή επικοινωνήστε στο 2103228248.

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟΤο  εργαστήριο με αρτοσκευάσματα (παξιμαδιών και μπισκότων)  ΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ενδιαφέρεται για ένα σπουδαστή του τμήματος Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής  στα πλαίσια της Πρακτικής Άσκησης  .

Στοιχεία επικοινωνίας:

ΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ Ε.Ε.


ΑΛΜΥΡΟΥ 4, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 121 35

Λουίζα Αρμακόλα

τηλ./φαξ.: 2130425568

κιν.: 6989284891 & 6940552630

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΚΑΦΕ -ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

- Απαραίτητη εμπειρία στον τομέα του service, bar και οινοχοΐας σε χώρους εστίασης(οινοχόου, σέρβις και bartender)

- Επιθυμητή προϋπηρεσία σε εστιατόρια ή σε wine bars.

- Άριστη γνώση της Αγγλική Γλώσσας (οινοχόου, σέρβις και bartender)

- Ευχάριστη και φιλική προσωπικότητα

- Επικοινωνιακά προσόντα για τον χειρισμό και την εξυπηρέτηση πελατών(οινοχόου, σέρβις και bartender)

- Οργανωτικές ικανότητες

- Αμεσότητα, συνέπεια, υπευθυνότητα, ικανότητα οργάνωσης

- Επιπλέον ξένες γλώσσες θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα (οινοχόου, σέρβις και bartender)

Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">

Εκ μέρους κ. Μυλωνά Θάνου.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Η εταιρεία μας AEGEAN CONSULTING αναζητά σπουδαστή ή απόφοιτό  ως υπάλληλο γραφείου για πρακτική άσκηση.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε  στο τηλέφωνο 210-7249250.

Γραμματεία Βίκυ Γκόνη

Λυκείου 15 & Ρηγίλλης, Αθήνα -10674

Πλάτωνος 14, Χαλάνδρι -15234

Τ: +302107249250

Φ: +302107249255Κ.Ο. Φηρών Καρτεράδου, Σαντορίνη -84700

Τ: +302286022268

Φ: +302286022269
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

To ξενοδοχείο Impressive One Santorini, στον Πύργο Σαντορίνης, με 16 δωμάτια (4 κλειδιά)

ενδιαφέρεται για καταρτιζόμενους οι οποίοι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους:

1 θέση μαθητείας στην υποδοχή του καταλύματος

1 θέση μαθητείας στον επισιτιστικό τομέα του ξενοδοχείου (ζεστή και κρύα κουζίνα)

1 θέση μαθητείας στην εξυπηρέτηση πελατών service /room service

Εξασφαλίζεται διατροφή και διαμονή καθώς και αμοιβή για τους ασκούμενους που θα επιλεγούν για τη μονάδα μας.
George Gyftopoulos

Property Manager

Hotel Address

Pyrgos Santorini P.C. 84700 - Greece

Tel.: +30 22860 21783 - Mob.: +30 697 3040 111