ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΥΡΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Εκτύπωση

Πρακτική Άσκηση στο Ναυτιλιακό Πρακτορείο Mylaki Shipping Agency Ltd. (28-3-24)

Το ναυτιλιακό πρακτορείο Mylaki Shipping Agency Ltd. προσφέρει μία θέση Πρακτικής Άσκησης στο Operations Department για έναν καταρτιζόμενο της ειδικότητας Στέλεχος Δίοικησης και Οικονομίας στον τομέα της Ναυτιλίας.

 Adamantia Kakavouli / HR Manager

Operations Head Office: 43, Iroon Polytechniou Ave. 185 35 Piraeus, Greece

T: +30 210 422 3355 / E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / W: www.mylakiltd.gr

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΙΤΑΝΙΑ (14/3/2024)

Το ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ ενδιαφέρεται για την πρόσληψη καταρτιζομένων στο πλαίσιο Πρακτικής Άσκησης στους τομείς
 • Κουζίνα
 • F&B/Σέρβις
 • Υποδοχή (Ρεσεψιόν και Γκρούμ)
 • Housekeeping/ Mini Bar
 • Κρατήσεις
 • Λογιστήριο
Οι σπουδαστές μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Athanasiou Marina
Junior HR Assistant

TITANIA HOTEL
A: 52, Panepistimiou Ave. 106 78 Athens - Greece
T: +30 210 3326237
F: +30 210 3809615
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
W:
www.titania.gr

 
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (12/3/2024)

Η Baggagement ειναι μια εταιρία που εξειδεικεύεται στη διαχείρηση αποσκευών εξασφαλίζοντας έτσι ένα άνετο και ομαλό ταξίδι για το σύγχρονο ταξιδιώτη.

Στο πλαίσιο αυτό αναζητούμε απόφοιτο του τμήματος Τεχνικών Εφαρμογών Πληροφορικής  με άριστη γνώση χρήσης Η/Υ και της Αγγλικής Γλώσσας, για εκπαίδευση και πρακτική άσκηση τον κλάδο του WebDevelopment, προσφέροντας τη δυνατότητα να γίνει μέλος μιας δυναμικής ομάδας και να βελτιώσει τις δεξιότητές και τις γνώσεις του.

Ο υποψήφιος συνεργάτης θα απασχοληθεί σε ποικίλα projects που σχετίζονται με τη συγκεκριμένη ειδικότητα και οι αρμοδιότητές του -πάντα δουλεύοντας στενά με την  την έμπειρη ομάδα μας- θα είναι οι παρακάτω:

l  Ανάπτυξη και εφαρμογή εφαρμογών

l  Συγγραφή κώδικα

l  Εντοπισμός και Επίλυση (debug and troubleshoot) προβλημάτων των εφαρμογών

l  Συμμετοχή στη συντήρηση και στην βελτιστοποίηση  εφαρμογών

Αν ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στο δυναμικό της εταιρίας μας, παρακαλείσθε να στείλετε το βιογραφικό σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ATELIER MADAM SHOUSHOU (1-2-2024)

Η Madame shoushou , ένα ελληνικό brand με παρουσία 13 ετών στον χώρο της γυναικείας ένδυσης , αναζητά έναν σπουδαστή-σπουδάστρια με πάθος και αγάπη για τον χώρο της μόδας ώστε να ενταχθεί στην ομάδα της στο επόμενο διάστημα.

mail :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (16-1-2024)

Η εταιρία  MENIKO SHIPPING επιθυμεί να καλύψει 1 θέση εργασίας για πρακτική άσκηση  με γνωσιακό αντικείμενο που σχετίζεται με:

 • Ναυτιλιακά και συναφή

Προφίλ Υποψηφίου/ας

 • Καλή γνώση Αγγλικών
 • Καλή γνώση υπολογιστή
 • Ομαδικό πνεύμα
 • Κάτοικος γύρω περιοχών
Αποστολή βιογραφικών μόνο ηλεκτρονικά στα:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Υπεύθυνη Προγράμματος

Ραφτοπούλου Μαρίνα

 

 
  Eleni Damalou

Accounts & Operations Manager

5 Mpoumpoulinas str.,

185 35, Piraeus,

Greece
+30 21 0422 5616
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
meniko-shipping.comΕκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ (21-12-2023)

Το  Εθνικού Θέατρο ενδιαφέρεται   για την πρόσληψη καταρτιζόμενου στα πλαίσια  πρακτικής άσκησης στην ειδικότητα :

1. Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης

Πληροφορίες 

Καπράλου Ρούλα

Συντονίστρια Πρακτικής Άσκησης

Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών

Τ. 2105288260

Σατωβριάνδου 42,

104 37 Αθήνα, Ελλάδα
www.n-t.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ (27/11/2023)

Το λογιστικό γραφείο, ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΗΠΟΥΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου ενδιαφέρεται για καταρτιζόμενο/η που θα ήθελε να διεκπαιρεώσει Πρακτική Άσκηση στη θέση του Βοηθού Λογιστή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 

Κιν. 6972920098

Εκτύπωση

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΟΜΙΛΟ COCO- MAT(31/10/23)

Ο ξενοδοχειακός όμιλος COCO-MAT ενδιαφέρεται για την απασχόληση αποφοίτων ή και φοιτητών.

Οι διαθέσιμες θέσεις αφορούν σε:

• Υποδοχή/ reception

• Service

• Μάγειρες

 

Πρόκειται για τα:

• COCO-MAT Hotel Nafsika, στην Κηφισιά

• COCO-MAT Hotel Athens, στο Κολωνάκι

• COCO-MAT Hotel Athens Jumelle, στο Κολωνάκι

• COCO-MAT Athens BC στην περιοχή της Ακρόπολης.

Μ ε συνολική δύναμη 250 δωματίων, ο ξενοδοχειακός μας όμιλος φημίζεται για τη μοναδική εμπειρία ύπνου που παρέχει στους επισκέπτες, καθώς και για τη ζεστή, ελληνική φιλοξενία. Κάθε ξενοδοχείο COCO-MAT έχει το δικό του χαρακτήρα όπου κάθε τύπος ταξιδιώτη θα ζήσει αυτό ακριβώς που αναζητά. Άλλωστε, βασική αρχή μας είναι ο σεβασμός στον άνθρωπο -εργαζόμενο και πελάτη- αλλά και το περιβάλλον.

Πιο αναλυτικά:

Το COCO-MAT Athens BC βρίσκεται στην περιοχή της Ακρόπολης, είναι 5 αστέρων και διαθέτει 110 δωμάτια. Προσφέρει την καλύτερη θέα στην Ακρόπολη, μοναδικές γεύσεις, εμπειρία ύπνου COCO-MAT, εξαιρετικό spa και απροσποίητη φιλοξενία. Κάτω από μια εντυπωσιακή καλλιτεχνική δημιουργία που απελευθερώνει ένα σμήνος πουλιών στον ουρανό, και δίπλα στο ανέγγιχτο ρωμαϊκό μωσαϊκό που κοσμούν την υποδοχή, η ομορφιά και η ιστορικότητα της περιοχής εναρμονίζονται με τις επιταγές της σύγχρονης φιλοξενίας για μια ασύγκριτη εμπειρία διαμονής.

Το COCO-MAT Hotel Athens Jumelle βρίσκεται στο Κολωνάκι, είναι 5 αστέρων και διαθέτει 58 δωμάτια. Ενώνοντας δύο κτήρια που μοιράζονται αρχιτεκτονικές πτυχές και όχι μόνο της αθηναϊκής ζωής περασμένων αιώνων, έρχονται στο σήμερα μέσα από μια μοντέρνα έκφραση αστικής φιλοξενίας. Το τζάκι, οι ξύλινες σκάλες, τα βιτρό παράθυρα ενώνονται στο αίθριο με τον καταρράκτη, γεφυρώνοντας το χθες και με το σήμερα της φιλοξενίας στην πόλη της Αθήνας. Τα συστήματα ύπνου COCO-MAT, οι ιδιαίτερες γεύσεις και το spa ολοκληρώνουν την μοντέρνα και τόσο απολαυστική εμπειρία στο COCO-MAT Athens Jumelle.

Το COCO-MAT Hotel Athens βρίσκεται στο Κολωνάκι, είναι 4 αστέρων και διαθέτει 41 δωμάτια. Συνδυάζει την φιλοσοφία φιλοξενίας που αντλεί έμπνευση από τη φύση με τους ρυθμούς και την κομψότητα της πιο κοσμοπολίτικης γειτονιάς της Αθήνας, απογειώνοντας την αστική φιλοξενία μέσα από την καλύτερη εμπειρία ύπνου και τις μοντέρνες ανέσεις του.

Το COCO-MAT Hotel Nafsika βρίσκεται στην Κηφισιά, είναι 3 αστέρων και διαθέτει 34 δωμάτια. Πρόκειται για το 1ο ξενοδοχείο του ομίλου και απευθύνεται κυρίως σε εταιρικούς πελάτες. Απέχει λιγότερο από 10 λεπτά με τα πόδια από το σιδηροδρομικό σταθμό της Κηφισιάς. Στο COCO-MAT Hotel Nafsika, ο επισκέπτης βρίσκει μια απόλυτα ισορροπημένη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα, με εξαιρετικές παροχές, νόστιμες γεύσεις και σπιτικό στυλ σε ένα από τα ομορφότερα προάστια της Αθήνας.

Εκτύπωση

ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ (26-10-23)


Η εταιρία Digital Winners  είναι σε αναζήτηση junior αρθρογράφων .

Η Digital Winners ασχολείται με τον τομέα του Gambling και αποτελεί μία από τις κορυφαίες iGaming Affiliate εταιρείες στην Ελλάδα, με περισσότερα από 50 websites και δραστηριότητα σε πάνω από 30 χώρες διεθνώς.

Στα άμεσα σχέδια  είναι η ένταξη ενός Sports Betting Αρθρογράφου και ενός Αρθρογράφου Casino, με σκοπό την ενίσχυση της ελληνικής SEO Copywriting της εταιρίας.

Οι θέσεις αφορούν σε full time απασχόληση και όχι σε πρακτική άσκηση.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν βιογραφικό στο mail της εταιρίας υπ΄όψιν κας Ράλλη.

 

 

Yota Ralli

HR Specialist

Evripidou 57 & El. Venizelou

288 Kallithea, 17675, Athens
www.digitalwinners.gr

Εκτύπωση

ΘΕΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ Η/Υ (12/9/2023)

Η εταιρεία WISDOM SOFTWARE O.E. ,που  δραστηριοποιείται στον χώρο της υποστήριξης και κατασκευής λογισμικών και εξειδικευμένων εφαρμογών από το 1993 ,στην κάθετη αγορά των συστημάτων ασφαλείας αλλά και σε επιχειρήσεις του χώρου της εμπορίας, των μεταφορών, τις ναυτιλίας κ.λπ. ,ενδιαφέρεται για την κάλυψη μιας (1) θέσης Πρακτικής Άσκησης από την ειδικότητα  "ΤΕΧΝΙΚΟΣ Η/Υ".

WISDOM SOFTWARE O.E.

www.wisdomsoftware.gr.

Νικ.Πλαστήρα 58, 17121 Νέα Σμύρνη
Υπεύθυνος: κ.Φαφάκος Παναγιώτης
Τηλ.Επικοινωνίας 213.027.7323
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο παραπάνω mail.

.

Εκτύπωση

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ LOGISTICS (12/6/2023)

Η εταιρία SEASTAR που δραστηριοποιείται στο χώρο των διαμεταφορών και logistics με έδρα τον Πειραιά ενδιαφέρεται για άμεση πρόσληψη εργαζομένων με απαραίτητες γνώσεις Η/Υ και Αγγλικών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν βιογραφικό στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

 

SeaStar Ltd
(As agents only)
Phone:+30 211 4110443
Fax:+30 211 4110291

Mob: +30 694 8007050

E-Mail:     Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site:        www.seastar.com.gr

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΜΜΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ITHACA (1/6/2023)

Ο κερδοσκοπικός οργανισμός Ithaca ιδρύθηκε το 2015 και, μέσα από την παροχή υπηρεσιών και τις δράσεις υποστήριξης αστέγων και άλλων ευάλωτων ομάδων, στοχεύει στη μείωση του κοινωνικού αποκλεισμού:
Λειτουργεί την, πρώτη στην Ευρώπη, Κινητή Μονάδα Πλυντηρίου Ρούχων για τον άστεγο πληθυσμό.
Προσφέρει υπηρεσίες εργασιακής και κοινωνικής επανένταξης με προγράμματα εργασιακής συμβουλευτικής, ενδυνάμωσης και διασύνδεσης με εταιρείες και οργανισμούς.
Ενημερώνει, ευαισθητοποιεί το κοινό και την Πολιτεία και συνηγορεί υπέρ της βελτίωσης των συνθηκών, των υπηρεσιών και της πρόσβασης όλων των ανθρώπων, σε όλα τα βασικά αγαθά.
Μέχρι σήμερα έχει υποστηρίξει περίπου 9.000 ευάλωτους συνανθρώπους μας σε κατάσταση ανάγκης.
Σε αυτό το σύντομο video μπορείτε να πάρετε μία γεύση από το δυναμικό έργο της Ithaca, από στιγμές και εμπειρίες από τις δράσεις και τους ωφελούμενούς της ,καθώς στόχος του οργανισμού είναι να αυξάνει συνεχώς τις υπηρεσίες που παρέχει στοχεύοντας στην κάλυψη των αναγκών του άστεγου πληθυσμού .
Η Ithaca ενδιαφέρεται για σύμπραξη με Εθελοντές Κομμωτές που θα μπορούσαν να βοηθήσουν και να εξυπηρετήσουν άστεγο πληθυσμό σε τακτική βάση στα πλαίσια της πρακτικής νέων Επαγγελματιών Κομμωτικής που θέλουν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.
Εκτύπωση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΒΟΗΘΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι απόφοιτοι βοηθοί Φαρμακείου ή τεχνικοί φαρμάκων που αναζητούν πρακτική άσκηση ή εργασία μπορούν να επικοινωνούν και να δηλώνουν το ενδιαφέρον τους στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αθηνών καθώς υπάρχουν φαρμακεία που προτίθενται να τους εκπαιδεύσουν και να τους απασχολήσουν.

 

Στοιχεία επικοινωνίας :
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
τηλ:2105243186 ,2105240146 (γραμματεία ΦΣΑ ,κ.Νιάρχου & Ζαρμακούπη)
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ELECTRA HOTELS AND RESORTS (18-5-2023)

Τα ξενοδοχεία που ανήκουν στον όμιλο  Electra Hotels and Resorts στην Αθήνα αναζητούν εκπαιδευόμενους στο πλαίσιο Πρακτικής Άσκησης στα τμήματα 

 • FnB
 • Κουζίνας (Μάγειρες)
 • Οροφοκομίας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν βιογραφικό σημείωμα στα παρακάτω στοιχεία

Niki Mountricha

Human Resources CoordinatorElectra Hotels & Resorts

44, Voulis Str., 105 57 Athens, Greece (map)

T: +30 2144049807

E:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

W:http://www.electrahotels.gr

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ(28-3-2023)

Το Athenian Montaza Hotel *** ζητά σπουδαστές για να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στο  εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Αποστολή βιογραφικών στο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

τηλ: 211 411 9595


Athenian Montaza Hotel, 156 Syngrou Ave. Kallithea | Athens 17671

Tel : +30 211 4119595

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.montaza.gr

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗΣΕ ΘΕΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ (21/3/2023)

Η εταιρεία Marvel S.A., μέλος του ομίλου Aage Hempel   είναι σε αναζήτηση νέων ατόμων, για πρακτική άσκηση, σε θέση γραμματειακής υποστήριξης.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον ναυτιλιακό κλάδο, και συγκεκριμένα, στην προμήθεια και υποστήριξη/εγκατάσταση ηλεκτρονικού εξοπλισμού σε γέφυρες πλοίων, αλλά και εξοπλισμού επικοινωνιών.


Ενδεικτικά:

 • Radar
 • Ηλεκτρονικοί χάρτες (ECDIS)
 • «Μαύρο» κουτί (VDR)
 • Radios, κ.α..
Τα βασικά καθήκοντα της θέσης είναι τα ακόλουθα:

 • Απάντηση εισερχόμενων κλήσεων και e-mails, παραπομπή κλήσεων στο αρμόδιο τμήμα,
 • Υποδοχή επισκεπτών, προετοιμασία χώρων meeting,
 • Μέριμνα για υλικοτεχνικό εξοπλισμό (π.χ. γραφική ύλη) και λοιπές απαραίτητες προμήθειες γραφείου.

Αναγκαίο  θα είναι το άτομο που θα ενταχθεί στην ομάδα  να είναι δυναμικό, επικοινωνιακό και να διαθέτει ομαδικό πνεύμα.

Απαραίτητα προσόντα για τη θέση αποτελεί η άνεση στη χρήση της αγγλικής γλώσσας και, εξίσου, στη χρήση υπολογιστών.


Τα ωράρια θα είναι Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-17:00 και η εταιρία βρίσκεται εντός του Δήμου Πειραιά.

Σε περίπτωση που υπάρχουν φοιτητές με ενδιαφέρον για πρακτική άσκηση στον τομέα μας, είναι ευπρόσδεκτοι να  αποστείλουν τα βιογραφικά τους, υπόψιν της κυρίας Ζωγράφου, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με τίτλο: «ΘΕΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ – ΙΕΚ [ΠΕΡΙΟΧΗ] – [ΕΠΩΝΥΜΟ ΦΟΙΤΗΤΗ]» για τη βέλτιστη διαχείριση των εισερχόμενων αιτήσεων.
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ (13-3-2023)

To  Λογιστικό γραφείο ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ αναζητά άτομα που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση  από την ειδικότητα Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου – Φοροτεχνικού Γραφείου ή συναφούς ειδικότητας, τελειόφοιτους ή απόφοιτους  της σχολής. Προσφέρεται  ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον όπου μπορούν οι υποψήφιοι να εκπαιδευτούν πάνω στο αντικείμενο που έχουν σπουδάσει και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.
 
Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν ενδιαφέρον μπορούν να  αποστείλουν το βιογραφικό τους στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να  καλέσουν στο τηλέφωνο επικοινωνίας 210-9605311, κα Άννα Μαστοράκη ή κο Βασίλειο Γιαννούτσο ή να επικοινωνήσουν μέσω viber ή whatsapp στο 6955464267.
 
Επιθυμητές γνώσεις:
·         γνώση Η/Υ
·         Γνώση Αγγλικών
Ενδεικτικές εργασίες
·         Διαχείριση εισερχομένων κλήσεων
·         Διεκπεραίωση της αλληλογραφίας
·         Ταξινόμηση εγγράφων
·         Καταχώρηση δεδομένων σε πληροφοριακά συστήματα
·         Καταχώρηση απλογραφικών λογιστικών εγγραφών
·         Πλατφόρμες gov.gr

 

 Άννα Μαστοράκη
Λογιστικό Γραφείο
Μαστοράκης Γεώργιος 
Ιθώμης 48-16561 Γλυφάδα
Τηλ.2109605311 & 6955464267
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ (2/3/20230

Η εταιρεία ZΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ ενδιαφέρεται να προσλάβει 3 φοιτητές , δύο από το τμήμα πληροφορικής και έναν από το τμήμα λογιστικής, για την πραγματοποίηση της πρακτικής τους άσκησης.

ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

- Σχεδιασμός και ανεύρεση προϊόντων τεχνολογίας για κάλυψη αναγκών presales στο τμήμα πωλήσεων (Διαγωνισμοί δημοσίου).

- Υποστήριξη εσωτερικής υποδομής της εταιρείας και εγκατάσταση – υποστήριξη έργων σε πελάτες

- Εξυπηρέτηση πελατών και επίλυση τυχόν προβλημάτων

- Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση υπολογιστών, εγκατάσταση λειτουργικού WINDOWS

- Εξυπηρέτηση πελατών

- Διάγνωση & επίλυση προβλημάτων - βλαβών είτε εγκαταστάσεων Hardware – Λειτουργικών συστημάτων WINDOWS, WINDOWS SERVER, LINUX

ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ

- Καταχώριση Παραστατικών (αγορές, πωλήσεις, έξοδα, δαπάνες)

- Συμφωνία υπολοίπων πελατών/προμηθευτών

- Συμφωνία υπολοίπων τραπεζών

 

 

Office: 39 Vas. Alexandrou Str. GR-121 31, Peristeri,

Athens Branch: 84 Vas. Alexandrou Str. GR-121 34, Peristeri, Athens

Tel.: +30 2105732084 Fax: +30 2105774852 +30 2105723646 Int. 219

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Site: www.zouboulakis.gr

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΜΜΩΤΗ/ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΤΜΗΜΑ: SPA

ΤΙΤΛΟΣ ΘΕΣΗΣ: ΒΟΗΘΟΣ ΚΟΜΜΩΤΗ/ΚΟΜΜΩΤΡΙΑΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ: 1Σύντομη περιγραφή

Το ξενοδοχείο Santa Marina, a Luxury Collection Resort, Mykonosστον Ορνό της Μυκόνου, επιθυμεί να προσλάβει ΒΟΗΘΟ ΚΟΜΜΩΤΗ/ΚΟΜΜΩΤΡΙΑΣ

Περιγραφή εργασίας

-Υποδοχή πελατών και εντοπισμός των προτιμήσεών τους κάνοντας εύστοχες ερωτήσεις

-Λούσιμο, ξέβγαλμα και στέγνωμα μαλλιών χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα

Τοποθεσία:

ΜύκονοςΑπασχόληση:τρεις μήνες

Αναφέρεται σε:Spa Manager

Απαραίτητα Προσόντα- Παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης πελατών.

- Διασφάλιση της τήρησης των προτύπων υγείας και ασφάλειας κατά την παροχή υπηρεσιών.

- Προϋπηρεσία τουλάχιστον 1 έτους σε παρόμοια θέση

- Ικανότητα να ακολουθούνται οδηγίες

-Προθυμία για μάθηση και εκπαίδευση

- Δεξιότητες διαχείρισης χρόνου

-Εξαιρετική τεχνική σαμπουάν & μασάζ κεφαλιού.

ΠαροχέςΑνταγωνιστικός μισθός

Πλήρης ασφαλιστική κάλυψη

Διατροφή

ΔιαμονήEMAIL επικοινωνίας:

maria.karella@santa-marina.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας:

210. 4226571

Καθώς θα προσληφθούν οι πρώτοι κατάλληλοι υποψήφιοι για τη θέση, παρακαλείσθε όπως υποβάλετε αίτηση το συντομότερο. Η θέση ενδέχεται να κλείσει νωρίτερα. Σε περίπτωση επιτυχούς αίτησης, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να προγραμματίσουμε μια συνέντευξη.
Εκτύπωση

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ALDEMAR RESORTS (19/1/2023)

Ο όμιλος Aldemar Resortsσας προσκαλεί να ξεκινήσετε την καριέρα σας και να εργαστείτε επαγγελματικά, για τη σεζόν 2023 στα ξενοδοχεία του Ομίλου και συγκεκριμένα: στην Κρήτη (Λιμένας Χερσονήσου) στο KnossosRoyal***** Beach Resort και στη Δ. Πελοπόννησο (Πύργος Ηλείας) στο Olympian Village***** Beach Resort,δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.

 Οι θέσεις αφορούν στα τμήματα:

Food & Beverage

(Barista, Βοηθός Σερβιτόρου, Σερβιτόρος σε Eστιατόρια & Μπαρ)

RoomsDivision

(υπαλ. Υποδοχής, GuestRelationsofficer, υπαλ. Κρατήσεων, BeachBoy)


Η εταιρεία μας προσφέρει:

·     Διαμονή σε δωμάτιο προσωπικού ή μετακίνηση με το λεωφορείο προσωπικού

·     Γεύματα στο εστιατόριο προσωπικού

·     Στολή εργασίας

·     Επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας

·     Προοπτική εξέλιξης και επαγγελματικής ανέλιξης

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα, με πρόσφατη φωτογραφία, αναφέροντας τη θέση και τον προορισμό που σας ενδιαφέρει, στη διεύθυνση:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ(23/11/22)

Το Ζαχαροπλαστείο ’Ροδεσία’’ ενδιαφέρεται για την πρόσληψη σπουδαστή για θέση βοηθού Ζαχαροπλάστη/στριας  στα πλαίσια Πρακτικής Άσκησης .

 • Διεύθυνση καταστήματος (παρασκευαστηρίου): Ιωαννίνων, 15, Κορυδαλλός, 18122
 • Τηλ. Επικοινωνίας: 6977322753
 • Επωνυμία: Αφοί Π. Κωνσταντινίδη
 • Ονομασία ζαχαροπλαστείων: ΡοδεσίαΕκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ (8/11/2022)

Η BRO ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΟΕ (BRO MARKET),  Δεμερτζή 74-76 Κερατσίνι , ζητΆ φοιτήτρια για πρακτική άσκηση του τμήματος Λογιστικής, Logistics, για καταχώρηση τιμολογίων και στοιχείων του καταστήματος.

Για περισσότερες διευκρινίσεις παρακαλώ καλέστε την κυρία Παπαδάκη Στυλιανή στο 6973084050
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ (1/11/2022)

Το Φαρμακείο Γεωργίου που βρίσκεται στον Κορυδαλλό ,Ταξιαρχών 89 ,πολύ κοντά στο Μετρό ενδιαφέρεται να απασχολήσει καταρτιζόμενους στα πλαίσια Πρακτικής Άσκησης .

Προσφέρεται σύγχρονο εργασιακό περιβάλλονμε ευκαιρίες συνεχούς εκπαίδευσης και επιμόρφωσης καθώς και δυνατότητα περεταίρω πλήρους απασχόλησης .

Τηλ.: 2104952550

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΛ.ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (26/10/2022)

Η Skybridge Parthners IKE που δραστηριοποιείται στο χώρο προγραμματισμού και τεχνικής υποστήριξης ηλεκτρονικών συστημάτων προσφέρει την ευκαιρία σε σπουδαστές να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση, στα τμήματα:

Software Development

Αρμοδιότητες:

1. Καταγραφή οδηγιών και διαδικασιών που αφορούν το τμήμα μηχανογράφησης.
2. H συμμετοχή σε έργα που αναλαμβάνει το τμήμα SD.
3. Επίλυση προβλημάτων που προκύπτουν σε υλοποιήσεις του τμήματος SD.
4. Έλεγχος σφαλμάτων (errors) που παρουσιάζονται κατά την εισαγωγή των αρχείων των πελατών στο σύστημα της εταιρείας και άπτονται των αρμοδιοτήτων της συγκεκριμένης θέσης.
5. Δημιουργία Queries, Procedures , Functions με χρήση SQL.
6. Δημιουργία Reports.
7. Εβδομαδιαία αναφορά εργασιών στον υπεύθυνο ομάδας.

Επιθυμητά Προσόντα:

1. Φοιτητής σε Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό ίδρυμα σχετικής ειδικότητας.
2. Γνώση Microsoft SQL Server.
3. Γνώση εργαλείων Microsoft.
4. Άριστη γνώση MS Office.
5. Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

 

Informatics Technology

Αρμοδιότητες:

*Καθημερινός έλεγχος ορθής λειτουργίας συστημάτων βάση διαδικασίας Check List
*Έλεγχος ορθής λειτουργίας των υπολογιστών, εκτυπωτών και λοιπού εξοπλισμού στους χώρους εργασίας.
*Έλεγχος ορθής λήψης αντιγράφων ασφαλείας (backup)
*Συντήρηση σε υπάρχουσες διαδικασίες και συγγραφή νέων διαδικασιών κατόπιν αιτήματος
*Εκτέλεση διαδικασίας ένταξης νέων υπαλλήλων στα συστήματα της εταιρείας (FC-IN / FC-OUT)
*Εκτέλεση διαδικασίας απενεργοποίησης πρόσβασης στα συστήματά της εταιρείας όσον αφορά τους υπαλλήλους που αποχωρούν
*Επίβλεψη εργασιών στους χώρους της εταιρείας
*Έρευνα αγοράς και παραγγελιών κατόπιν αιτήματος

Απαραίτητα προσόντα:

*Φοιτητής σε Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό ίδρυμα σχετικής ειδικότητας (ΑΤΕΙ)
*Πολύ καλή γνώση αγγλικών.
*Άριστη γνώση χρήσης Η/Υ και σύγχρονων λειτουργικών προγραμμάτων.
*Υπευθυνότητα, μεθοδικότητα και συνέπεια

 

Human Resources 

Αρμοδιότητες :*Διαχείριση εισερχόμενης και εξερχόμενης αλληλογραφίας
*Φυσική και ηλεκτρονική αρχειοθέτηση εγγράφων
*Παραγγελία και συντήρηση εξοπλισμού γραφείου
*Υποστήριξη στις διαδικασίες πρόσληψης
*Αρχειοθέτηση βιογραφικών σημειωμάτων
*Τηλεφωνική ενημέρωση υποψηφίων για συμμετοχή σε εκπαιδευτικά σεμινάρια εταιρείας
*Οργάνωση και συντήρηση εγγράφων του τμήματος του Ανθρώπινου Δυναμικού
*Παροχή υποστήριξης σε δραστηριότητες του τμήματος του Ανθρώπινου Δυναμικού

Απαιτούμενα Προσόντα:

*Φοιτητής σε Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό ίδρυμα σχετικής ειδικότητας
*Πολύ καλή γνώση αγγλικών
*Πολύ καλή γνώση χρήσης Η/Υ
*Υπευθυνότητα, μεθοδικότητα και συνέπεια
*Οργανωτικές Ικανότητες 


 Η εταιρεία προσφέρει:


*Πλήρη υποστήριξη και εκπαίδευση
*Αμοιβή όπως ορίζεται από την ισχύουσα νομοθεσία
*Σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας
*Ευκαιρίες καριέρας
*Εύκολη πρόσβαση την εταιρεία (πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ Μοσχάτο)

 

Για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας με αποστολή βιογραφικού σημειώματος και για οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Site εταιρείας: www.sbp.gr

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΩΝ(15-9-22)

Η εταιρίας  TechnoControl είναι μια τεχνική και εμπορική εταιρία η οποία ασχολείται με την εμπορία , εγκατάσταση και ρύθμιση βιομηχανικών και ναυτιλιακών αυτοματισμών εδώ και 30 χρόνια.

Αποτελεί τον επίσημο αντιπρόσωπο της Honeywell στην Ελλάδα και ο ενδιαφέρεται για  πρόσληψη  στα πλαίσια Πρακτικής  Άσκησης. Ο καταρτιζόμενος θα ασχοληθεί με την γραμματειακή υποστήριξη , την υποστήριξη των πωλήσεων , την έρευνα της αγοράς και την διαφήμιση.

Για περισσότερες πληροφορίες

Μιχαλάς Μιχαήλ

Technocontrol

Michalas Michail

Sales and Application Dpt.

Electrical Engineer N.T.U.A.

Mechanical Engineer T.E.I. Ath.

Tel : +30-210-9852433

Fax : +30-210-9852434

www.technocontrol.gr
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ (13-9-2022)

Η εταιρία SIANIS ASG ΑΕ που εδρεύει στο Περιστέρι και είναι κάθετη μονάδα αυτοκινήτου ενδιαφέρεται να απασχολήσει στο τμήμα Λογιστηρίου στα πλαίσια Πρακτικής Άσκησης σπουδαστές από την ειδικότητα 

 • Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου και Φοροτεχνικού Γραφείου

Πληροφορίες μέσω mail ή τηλεφώνου

SIANIS ASG AE

Φανοποιείο-Βαφείο- Καλύμπρα

Τηλ: 210-3473060

Fax: 210-3423280

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Web:  www.sianistyres.gr

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

PANOS TAXIDIA

Γραφ. ΒΟΥΛΗΣ 36 ΣΥΝΤΑΓΜΑ                                                                                          Τηλ: 210 3239146 -6971658237

ΑΓΓΕΛΙΑ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Στα πλαίσια της Πρακτικής Άσκησης των φοιτητών σας  στην ειδικότητα των Τουριστικών Επαγγελμάτων, αναζητούμε άτομα προς απασχόληση με απαραίτητη προϋπόθεση οι σπουδαστές να έχουν γνώσεις της Αγγλική Γλώσσας σε επίπεδο Lowerή Proficiency και άριστη χρήση υπολογιστών στους εξής τομείς:

·        Γραμματειακή υποστήριξη

·        Incoming (Εισερχόμενος Τουρισμός)

·        Τουριστικοί ΣυνοδοίΈνα υπάρχουν διαθέσιμα άτομα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2103239146 & 6971658237 ή αποστείλετε μας το βιογραφικό σας σημείωμα στο email του γραφείου μας panostaxidia@gmail.com

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

Το φαρμακείο  Σακελλάρη  στο Σύνταγμα, Νίκης 3 αναζητά άτομο για Πρακτική Άσκηση με προοπτική μόνιμης συνεργασίας,

 Αποστέλνετε βιογραφικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή επικοινωνήστε στο 2103228248.

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟΤο  εργαστήριο με αρτοσκευάσματα (παξιμαδιών και μπισκότων)  ΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ενδιαφέρεται για ένα σπουδαστή του τμήματος Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής  στα πλαίσια της Πρακτικής Άσκησης  .

Στοιχεία επικοινωνίας:

ΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ Ε.Ε.


ΑΛΜΥΡΟΥ 4, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 121 35

Λουίζα Αρμακόλα

τηλ./φαξ.: 2130425568

κιν.: 6989284891 & 6940552630

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΚΑΦΕ -ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

- Απαραίτητη εμπειρία στον τομέα του service, bar και οινοχοΐας σε χώρους εστίασης(οινοχόου, σέρβις και bartender)

- Επιθυμητή προϋπηρεσία σε εστιατόρια ή σε wine bars.

- Άριστη γνώση της Αγγλική Γλώσσας (οινοχόου, σέρβις και bartender)

- Ευχάριστη και φιλική προσωπικότητα

- Επικοινωνιακά προσόντα για τον χειρισμό και την εξυπηρέτηση πελατών(οινοχόου, σέρβις και bartender)

- Οργανωτικές ικανότητες

- Αμεσότητα, συνέπεια, υπευθυνότητα, ικανότητα οργάνωσης

- Επιπλέον ξένες γλώσσες θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα (οινοχόου, σέρβις και bartender)

Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">

Εκ μέρους κ. Μυλωνά Θάνου.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Η εταιρεία μας AEGEAN CONSULTING αναζητά σπουδαστή ή απόφοιτό  ως υπάλληλο γραφείου για πρακτική άσκηση.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε  στο τηλέφωνο 210-7249250.

Γραμματεία Βίκυ Γκόνη

Λυκείου 15 & Ρηγίλλης, Αθήνα -10674

Πλάτωνος 14, Χαλάνδρι -15234

Τ: +302107249250

Φ: +302107249255Κ.Ο. Φηρών Καρτεράδου, Σαντορίνη -84700

Τ: +302286022268

Φ: +302286022269
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

To ξενοδοχείο Impressive One Santorini, στον Πύργο Σαντορίνης, με 16 δωμάτια (4 κλειδιά)

ενδιαφέρεται για καταρτιζόμενους οι οποίοι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους:

1 θέση μαθητείας στην υποδοχή του καταλύματος

1 θέση μαθητείας στον επισιτιστικό τομέα του ξενοδοχείου (ζεστή και κρύα κουζίνα)

1 θέση μαθητείας στην εξυπηρέτηση πελατών service /room service

Εξασφαλίζεται διατροφή και διαμονή καθώς και αμοιβή για τους ασκούμενους που θα επιλεγούν για τη μονάδα μας.
George Gyftopoulos

Property Manager

Hotel Address

Pyrgos Santorini P.C. 84700 - Greece

Tel.: +30 22860 21783 - Mob.: +30 697 3040 111
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΣ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος AKS Hotels, αναζητά σπουδαστές μαγειρικής για την πραγματοποίηση της πρακτικής τους άσκησης για την σεζόν 2022, στα ξενοδοχεία AKS Porto Heli Hotel και AKS Hinitsa Bay Hotel (4* HB), που βρίσκονται στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας.

Προσφέρεται πολύ καλό περιβάλλον εργασίας, δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες με συμμετοχή στην λειτουργία της κουζίνας και εξασφαλισμένη προοπτική μελλοντικής συνεργασίας. .

Τηλέφωνα επικοινωνίας :

Chef 6944766530 Operation Manager Π. Ρούσσος 6940478798

AKS PORTO HELI 

Tel:  +30 27540 98000 Mobile:  +30 6944 766 530

email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Η Εθνική Τράπεζα συμμετέχει ως εργοδότης στο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης σπουδαστών ΙΕΚ προσφέροντας 6 θέσεις πρακτικής άσκησης σε σπουδαστές της ειδικότητας στελεχών Διοίκησης και Οικονομίας, διάρκειας 6 μηνών, στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού και ειδικότερα στις Διευθύνσεις Στρατηγικής & Επιχειρησιακής Αποτελεσματικότητας και Λειτουργιών & Στήριξης Ανθρώπινου Δυναμικού Τράπεζας & Ομίλου.Τα Προγράμματα Internship της Εθνικής Τράπεζας αποσκοπούν στη μεταφορά τεχνογνωσίας σε νέους υποστηρίζοντας την ένταξή τους στην αγορά εργασίας. Οι συμμετέχοντεςέχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν εμπειρία σε εξειδικευμένους τομείς δραστηριότητας της Τράπεζας, να συνεργαστούν με έμπειρα στελέχη σε ένα δυναμικό περιβάλλον και να αναπτύξουν επαγγελματικές δεξιότητες πολύτιμες για την επίτευξη των επαγγελματικών τους στόχων.

Τόπος εργασίας:       Λεωφόρος Συγγρού 103-105, Αθήνα για 4 θέσεις πρακτικής άσκησης

                                    Αιόλου 86, 105-59, Αθήνα για 2 θέσεις πρακτικής άσκησης

Περίοδος έναρξης:    Απρίλιος 2022Περιγραφή Εργασιών / Έργου:Στο πλαίσιο ενίσχυσης της προσπάθειας της Τράπεζας για τη βέλτιστη δυνατή αξιοποίηση των προσόντων και δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της και τη λήψη αποφάσεων βάσει έγκυρων δεδομένων και σχετικών αναλύσεων για τον εντοπισμό, την αξιολόγηση και την ανάπτυξη του συνόλου των εργαζομένων της, απαιτείται η ψηφιοποίηση της διαθέσιμης πληροφορίας που περιέχεται στο φυσικό αρχείο των εργαζομένων με τρόπο δομημένο, έγκυρο και αξιόπιστο.Το έργο περιλαμβάνει τη δόμηση πλάνου εργασιών και χρονοδιαγράμματος, τον κατάλληλο σχεδιασμό της βάσης δεδομένων, την κατηγοριοποίηση των δεδομένων, την καταχώρηση της πληροφορίας στη βάση δεδομένων, τη θέσπιση και τήρηση δικλείδων ασφαλείας και τον συστηματικό έλεγχο του αποτελέσματος ώστε να διασφαλίζεται η ορθότητα των στοιχείων.Προδιαγραφές θέσεις:Ικανότητες / Δεξιότητες

-          ΚαλήγνώσηΗ/Υ – Microsoft Office (Word/Excel)

-          Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας

-          Εχεμύθεια

-          Προσοχή στη λεπτομέρεια

-          Επιμέλεια

-          Οργανωτικότητα

Παρακαλούμε, στο πλαίσιο της αίτησής σας να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα, μέχρι 31/3/2022, στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">careers@nbg.grκαι με ΘΕΜΑ: ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΙΕΚ_(ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ).Ανυπομονούμε να γίνεις μέλος της ομάδας μας!
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Η εταιρία Πληροφορικής Logicsoft δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής υπηρεσιών διαδικτύου από το 2009. Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Νέο Ηράκλειο Αττικής και το πελατολόγιό της ανέρχεται σε 1200 ενεργούς πελάτες, επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων. Η Logicsoft δημιουργήθηκε από 2 βασικούς συνεργάτες με άριστες σπουδές στα αντικείμενα του κλάδου  και πολύχρονη εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις.


Παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες :

-ανάπτυξης ιστοσελίδων & ηλεκτρονικών καταστημάτων

-digital marketing & social media marketing

-ανάπτυξης web εφαρμογών

-ανάπτυξης software

Βασικός πυλώνας του υψηλού επιπέδου των υπηρεσιών μας στηρίζεται στην άρτια εκπαίδευση του προσωπικού μας . Στα πλαίσια αυτά απασχολούμε τα τελευταία 5 χρόνια και εκπαιδευόμενους από ΙΕΚ για την πρακτική τους άσκηση και τους εντάσσουμε στη ροή εργασιών μας, χωρίς να διαχωρίζονται από το υπόλοιπο προσωπικό. Οι σπουδαστές με αυτό τον τρόπο , πέραν των θεωρητικών τους γνώσεων που αυξάνονται, έρχονται καθημερινά σε επαφή με ποίκιλλα projects πραγματικών πελατών, με αποτέλεσμα σε πολύ σύντομο διάστημα να αποκτούν μοναδική εμπειρία και γνώσεις επαγγελματικής συμπεριφοράς, βοηθώντας σημαντικά στην επαγγελματικής τους εξέλιξη.

Θεωρούμε πως η πρακτική άσκηση είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους σπουδαστές ως μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρία δίπλα σε έμπειρους επαγγελματίες και να προσαρμοστούν στο μέλλον με επιτυχία σε επαγγελματικά περιβάλλοντα και άλλων εταιριών εκτός της δικής μας. Για το λόγο αυτό δεν σπαταλάμε τον χρόνο της πρακτικής τους σε ανούσιες διεκπεραιωτικές εργασίες, όπως δυστυχώς γίνεται σε διάφορες εταιρίες , όπως μας αναφέρουν συχνά τα ίδια τα παιδιά, αντίθετα ενδιαφερόμαστε για την εξέλιξή τους, εφόσον πρώτοι εμείς αξιολογούμε την πιθανότητα περαιτέρω συνεργασίας μαζί τους.  Με γνώμονα τα προαναφερθέντα παρέχουμε τις παρακάτω θέσεις πρακτικής άσκησης. 

TECH SUPPORT

JUNIOR-PROJECT-MANAGER

WEB-DESIGNER

ΒΟΗΘΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΒΟΗΘΟΣ MARKETING

PROGRAMMER

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

 Το GeorgioupolisResort 5* και το GeorgioupolisSuites 5* προσφέρουν στους σπουδαστές  την δυνατότητα της απασχόλησης τους για την καλοκαιρινή σεζόν του 2022.

Οι διαθέσιμες θέσεις αφορούν τα εξής τμήματα:

1.      Food & Beverage (Εστιατόριο, Κουζίνα, Μπαρ)

2.      Υποδοχή

3.      Οροφοκομία

4.      Animation

Οι αρχικοί  στόχοι για τους σπουδαστές είναι να αποκομίσουν τα παρακάτω εφόδια:

1.      Επαγγελματική εμπειρία σε μία από τις βασικότερες τουριστικές επιχειρήσεις.

2.      Να τους δοθεί η ευκαιρία να εργαστούν σε ένα πολυτελές θέρετρο 5 αστέρων.

3.      Να λάβουν επίβλεψη, στήριξη και ενεργή καθοδήγηση από τον προϊστάμενο  του τμήματος.

5.      Να αποκτήσουν μία σφαιρική αντίληψη για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Επιπλέον, από εκπαιδευτικής πλευράς, το ζητούμενο είναι οι σπουδαστές να αναπτύξουν τις παρακάτω δεξιότητες και ικανότητες:

1.      Να αποκτήσουν άριστες γνώσεις της εξυπηρέτησης πελατών.

2.      Κατανόηση των λειτουργειών του τμήματος απασχόλησής τους.

3.      Να αναπτύξουν το ομαδικό πνεύμα.

4.      Να είναι σε θέση να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ένα περιβάλλον υψηλών απαιτήσεων.

Το ξενοδοχείο GeorgioupolisResort & Suites 5* προσφέρει στους σπουδαστές τα παρακάτω:

1.      Μηνιαίες αποδοχές.

2.      Στέγαση.

3.      Σίτιση.

4.      Ημέρες ξεκούρασης.

Georgioupolis Resort Aqua Park and Spa Harpin Hotels Kavros Apokoronou , 73007, Chania, Crete, Greece . www.harpinhotels.gr

Happy Days Beach Hotel Georgioupolis Resort & Aqua Park

http://www.happydayshotel.com/ http://www.georgioupolis-resort.com/

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Το Ξενοδοχείο  ΤΙΤΑΝΙΑ     Πανεπιστημίου 52 ,Αθήνα ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό του σπουδαστές Μαγειρικής και Τουριστικών στο πλαίσιο Πρακτικής Άσκησης.

Napoleon Mentzos
Human Resources Manager


TITANIA HOTEL
A: 52, Panepistimiou Ave. 106 78 Athens - Greece
T: +30 210 3326226
F: +30 210 3809615
E:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
W:
www.titaniahotel.gr 


 


 
 

 
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΣΤο ξενοδοχείο Portes lithos luxury resort στην Ποτίδαια των Νέων Μουδανιών  ενδιαφέρεται  για καταρτιζόμενους  που θέλουν να κάνουν την πρακτική τους άσκηση στο ξενοδοχείο μας, μάγειρες και ζαχαροπλάστες.


Όποιος μαθητής ενδιαφέρεται ας αποστείλει το βιογραφικό του στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">
Τηλ 2373041925
Εκτύπωση

ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ -ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΡΙΦΟ

Το All Day Cafe "Compasso" ,το οποίο εδρεύει στον οικισμό Λιβάδι στο νησί της Σερίφου από το 2014 και τα τελευταία χρόνια έχει εδραιωθεί στο κομμάτι του πρωινού-brunch σαν ένα από τα καλύτερα στο νησί, ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό του σπουδαστές ή τελειόφοιτους της σχολής με όρεξη για δουλειά και δημιουργία.
 
Προσφέρεται διαμονή ,ασφάλιση και πλήρη απασχόληση με πολύ καλό μισθό σε ένα ευχάριστο και ζεστό περιβάλλον με εξαιρετικές συνθήκες πάνω στη θάλασσα.
 
Τηλ.επικοινωνίας :Ρώτας Βύρων  
                          6955589263
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Ζητείται σπουδαστής/σπουδάστρια από Λογιστικό Γραφείο στην Ελευσίνα για εκπόνηση Πρακτικής Άσκησης.
Προοπτική συνέχισης συνεργασίας και μετά το πέρας της πρακτικής
.
Για πληροφορίες: 210.55.49.082-690.85.20.448
Για την εταιρεία,
Γιάννης Κανάκης

web: www.eforotexnikos.gr – mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

Το κομμωτήριο Eleana Thanou Beauty Coach στη Γλυφάδα (Μάρκου Μπότσαρη 11) ενδιαφέρεται για σπουδαστές που επιθυμούν να κάνουν Πρακτική Άσκηση.

 

Υπεύθυνος Επικοινωνίας :Μαυρομάτη Μαρία

τηλ :2108943775

mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΩΣ INFORMATION SECURITY INTERN

Η GEP, η μεγαλύτερη εταιρεία στον χώρο της παροχής υπηρεσιών Health & Safety, ζητά άτομο για πρακτική άσκηση ως Information SecurityIntern της Εταιρίας, με έδρα το Μαρούσι.

Περιγραφή Θέσης

·         Ασφάλεια πληροφοριών

·         Προετοιμασία και εφαρμογή ISO 27001

·         Καταχώρηση δεδομένων στο πληροφοριακό σύστημα της εταιρείας 

Απαιτούμενα προσόντα

·         Τελειόφοιτος/Πτυχιούχος: Δημόσιου/Ιδιωτικού ΙΕΚ

·         Πολύ καλή γνώσηΗ/Υ

·         Γνώση ΑγγλικώνΠροσφέρουμε

 • Συνεχή εκπαίδευση
 • Άριστο περιβάλλον εργασίας
 • Προοπτικές εξέλιξης
 • 100€/μήνα απασχόλησης διατακτικές τροφής σε συμβεβλημένα super markets
 • 30€/μήνα απασχόλησης για την κάλυψη της μηνιαίας κάρτας στα ΜΜΜ
 • Κάρτα προνομίων της GEP, με σημαντικές παροχές υγείας


Στοιχεία Επικοινωνίας.

Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Tηλ: 211-1882812
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ  ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ          ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

    ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ 

         ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

ΤΗΛ.ΕΠΙΚ.6974065678

ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 52 

ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." target="_blank">email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

emai: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής αναζητά καταρτιζόμενους που επιθυμούν να κάνουν την Πρακτική τους  Άσκηση από τις  ειδικότητες :
 • Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας ή Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου Φοροτεχνικού Γραφείου (θέσεις 3)
 • Τεχνικός Η/Υ (θέσεις 2)
 • Τεχνικός Λογισμικού Η/Υ (θέσεις 3)
 • Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής (θέσεις 2)
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2105549321
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΜΜΩΤΕΣ

Η Θεατρική Εταιρεία Replica, με συνεχή παρουσία στον θεατρικό χώρο και παραγωγές για 10 συναπτά έτη, ανακοινώνει θέσεις πρακτικής άσκησης για φοιτητές στις νέες της παραγωγές για την περίοδο 2021- 2022.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος αναζητούμε φοιτητές που θέλουν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση σε επαγγελματικές συνθήκες, σε ένα ασφαλές και όμορφο περιβάλλον για την πρώτη τους επαφή με τον χώρο του θεάτρου.

Για τη νέα σεζόν παρέχουμε:

-          3 θέσεις για κομμωτές ή κομμώτριες

-          3 θέσεις για μακιγιαζ

Όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 6973068994 ή στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." target="_blank">thiasos.replica@gmail.comμέχριτην Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021.

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Κλειδέρης ΙωάννηςΣας ευχαριστούμε θερμά

Θεατρική Εταιρεία Replica

--

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

     "REPLICA"

facebook:Theatriki Etaireia Replica
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΣΑΗ αστική μη κερδοσκοπική εταιρείας ΑΝΑΣΣΑ ( https://anassaart.gr/)  προκηρύσσει  2 θέσεις για πρακτική άσκηση σπουδαστών ΙΕΚ για τις ακόλουθες ειδικότητες:

·         Γραμματέας Ανωτέρων και Ανωτάτων Στελεχών

·         Γραφίστας

Τα άτομα της πρακτικής άσκησης θα απασχοληθούν στους ακόλουθους τομείς  αναλόγως την κατάρτιση τους:

 • Διαχείριση  site και λογαριασμών social media
 • Γραμματειακή υποστήριξη
 • Διαχείριση ευρωπαϊκών προγραμμάτων
 • Οργάνωση εκδηλώσεων
Απαραίτητη προϋπόθεση:

·         η άριστη γνώση ελληνικής και αγγλικής γλώσσας

·         η πολύ καλή γνώση χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών (Internet, Outlook, Word, Excel και PowerPoint)

·         γραφιστικές γνώσεις

·         εξοικείωση με τα socialmedia

 

Απαραίτητα προσόντα:

·         Υπευθυνότητα

·         Οργανωτικά προσόντα

·         Επικοινωνιακές ικανότητες

·         Ήθος και ευγένεια

·         Ομαδικό πνεύμα

Επιθυμητή η εμπειρία από συμμετοχή σε προγράμματα Erasmus+ (ανταλλαγές νέων, προγράμματα κατάρτισης) και συμμετοχή σε καλλιτεχνικές δράσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι-ες καλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο παρακάτω email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΣΑ

Η Άνασσα ( https://anassaart.gr/)  σχεδιάζει και υλοποιεί καλλιτεχνικές & εκπαιδευτικές δράσεις συνδυάζοντας αρμονικά τις θετικές και ανθρωπιστικές επιστήμες με  τις Νέες Τεχνολογίες και τις Καλές Τέχνες (Art Tech) καλύπτοντας  ένα ευρύ θεματικό πεδίο. H ομάδα ενσωματώνει στο δυναμικό της καλλιτέχνες, επιστήμονες και εκπαιδευτικούς σε μια προσπάθεια να συνεισφέρουν όλοι μαζί στο σχεδιασμό και την υλοποίηση καλλιτεχνικών δρώμενων (παραστάσεις, performances, μουσικές εκδηλώσεις κ.α.) και εκπαιδευτικών προγραμμάτων με στόχο την ψυχαγωγία & την πολύπλευρη προσέγγιση της γνώσης μέσα από τις τέχνες.

Οι δράσεις της ΆΝΑΣΣΑ  έχουν τεθεί κατά καιρούς υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, της  Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, έχουν λάβει την έγκριση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) και έχουν επιχορηγηθεί από το Υπουργείο Πολιτισμού. Η εταιρεία συμμετέχει σε ευρωπαϊκά προγράμματα και πραγματοποιεί δράσεις σε συνεργασία με Δήμους, Μουσεία και άλλες πολιτιστικές δομές.
Εκτύπωση

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΙ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Νέο κατάστημα εστίασης στο κέντρο της Αθήνας με μοναδικό concept και ευχάριστο περιβάλλον, αναζητά Μάγειρα Β και Βοηθούς μαγείρων.
Aπαραίτητα προσόντα :Δυνατότητα απασχόλησης σε κυλιόμενο ωράριο ,ομαδικό πνεύμα ,ευχάριστη προσωπικότητα , οργανωτικότητα ,ανάληψη πρωτοβουλιών ,καλή επικοινωνία και συνεργασία.
Η εταιρία μας σας προσφέρει ευχάριστο περιβάλλον ,συνεχή εκπαίδευση και προοπτικές εξέλιξης.
Επικοινωνία:
Υπεύθυνη προσωπικού
Βαρδαξή Νίκη
6948880116
Ώρες επικοινωνίας:10.00-18.00
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ IRED

Η εταιρεία ired ζητά φοιτητές για πρακτική άσκηση στον τομέα επισκευής η/υ και κινητών διάρκειας 6 μηνών. Σε περίπτωση που επιθυμούν οι καταρτιζόμενοι να γίνουν μέλη της ομάδας μας μπορούν να μας στείλουν το βιογραφικό τους στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι φοιτητές έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν το κοντινότερο δυνατό στην οικία κατάστημα για την πρακτική τους συμφωνα με την διαθεσιμότητα των θέσεων. 

Στοιχεία επικοινωνίας

Υπευθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού 

Καβράκου Βικτώρια

2110168960

6980161824
Εκτύπωση

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Παρασκευάστριες -τες Σάντουιτς & Σαλατών

Eταιρεία παραγωγής τροφίμων στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ζητεί : άτομα για την παραγωγή κρύων σάντουιτς & σαλατών. Ώρες εργασίας (από τις 16:00).Προφίλ υποψήφιων: •         Ομαδικό πνεύμα
 •         Επαγγελματισμός
 •         Καθαριότητα
 •         Δεξιότητες επικοινωνίας, ευχάριστη προσωπικότητα
 •         Δυνατότητα εργασίας Κυριακές & αργίες


Η εταιρία προσφέρει: •        Σύγχρονο και δυναμικό περιβάλλον εργασίας
 •        Μόνιμη, πλήρη απασχόληση
 •        Ασφαλιστική κάλυψη
 •        Προοπτικές εξέλιξης
 •        Αποδοχές αναλόγως προσόντων


Αποστολή ελληνικών βιογραφικών : hr@delisnacks.gr
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ(17-1-2023)

Η εταιρία GO SHIPPING αναζητά άτομα για εκπόνηση Πρακτικής Άσκησης στο λογιστήριο με κύρια αρμοδιότητα την καταχώρηση τιμολογίων και άλλες υποστηρικτικές εργασίες για το λογιστήριο .
 
Σε περίπτωση άνδρα η εταιρία προτιμά να έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, ώστε να προχωρήσει απρόσκοπτα η πρόσληψη μετά το πέρας της πρακτικής εφόσον συμφωνηθεί και από τα δυο μέρη.

 


4, Akti Kondyli str., 18545 Piraeus, Greece

D: +30 2104227735 | T: +30 2104227730

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. |www.goshipping.gr  

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ TALK RADIO (9-1-2023)

Αναζητούνται  άμεσα φοιτητές για να ασκήσουν την πρακτική τους ως Δημοσιογράφοι στη Διεύθυνση Προγράμματος του Talk Radio 98,9.

Αντικείμενο της πρακτικής άσκησης είναι η παρακολούθηση επικαιρότητας από τηλεοπτικά δίκτυα και ιστοσελίδες-ειδησεογραφικά πρακτορεία, άντληση πληροφοριών, η επικοινωνία με ακροατές, η "αλίευση" θεμάτων, ρεπορτάζ, η δημοσιογραφική υποστήριξη εκπομπών κ.α.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορουν να επικοινωνήσουν 

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2111891298

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗ VODAFONE (21-12-2023)

Όσοι καταρτιζόμενοι  θα ήθελαν να  εκπληρώσουν την υποχρεωτική πρακτική τους στην εταιρία Vodafoneμπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους & τον τομέα για τον οποίο ενδιαφέρονται στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , ώστε να έρθουν σε επικοινωνία με την εταιρία και να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες καριέρας εντός του οργανισμού.
Eva Mitrousi
TALENT ACQUISITION ]
TALENT ACQUISITION, EB & EX


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Vodafone-Greece : 1-3, Tzavella Str, Halandri, 152 31, Athens, Greece


vodafone.gr


Together we can

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (27/11/2023)

Το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής (ΕΛ.Μ.Π.) απευθύνει κάλεσμα σε σπουδαστές/τριες Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) για να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στο ΕΛ.Μ.Π.

Από τις ειδικότητες:

--  Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού
--  Διοίκηση Επιχειρήσεων,
--  Γραμματέας Ανώτερων και Ανώτατων Στελεχών
-- 
Marketing
--  Γραφιστικής, Διακοσμητών, 3
D animation, Φωτογραφίας

Σε περίπτωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής για τον προγραμματισμό συνεντεύξεως

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΩΣ ΒΟΗΘΟΣ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΣΕ ΚΟΥΛΟΥΡΟΠΟΙΙΑ(24/10/23)

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΒΟΗΘΟΣ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΣΕ ΚΟΥΛΟΡΟΠΟΙΙΑ


Η Εταιρία μας: O Φούρνος του Ψωμά, είναι μια Αθηναϊκή αρτοποιία παραγωγής βιολογικών αρτοσκευασμάτων με πελάτες τις μεγαλύτερες αλυσίδες super market στην Ελλάδα. Με την εταιρία να διανύει μια περίοδο ανάπτυξης, ψάχνουμε νέα ταλαντούχα άτομα στο τμήμα της παραγωγής.

Σύνοψη Θέσης: Ο βοηθός αρτοσκευασμάτων συμμετέχει ενεργά στην παραγωγή υψηλής ποιότητας αρτοσκευασμάτων, μεριμνώντας για τη δημιουργικότητα, την ακρίβεια και την εκπλήρωση των αναγκών της ημερήσιας παραγωγής σύμφωνα με το εμπορικό τμήμα και πωλήσεις.

 

Κύριες Ευθύνες:

● Παρασκευή, ανάμειξη και φορμάρισμα πρώτων υλών για τη δημιουργία βάσης των αρτοσκευασμάτων.
● Ψήσιμο και παρακολούθηση της θερμοκρασίας και του χρόνου ψησίματος για την επίτευξη βέλτιστης ποιότητας και υφής των προϊόντων.
● Δημιουργία νέων γευστικών συνταγών, πρωτοποριακών για την Ελληνική αγορά.
● Καθημερινή και εξονυχιστική συντήρηση, καθαρισμός και επισκευή εξοπλισμού,
όπως φούρνοι, αναμικτήρες και όλα τα υπόλοιπα εργαλεία που χρησιμοποιούνται.
● Συμμόρφωση με όλες τις υγειονομικές και ασφαλείας προδιαγραφές κατά τη
διάρκεια της παραγωγής και του ψησίματος.
● Λεπτομερής καταγραφή παράδοσης πρώτων υλών από προμηθευτές όπως και εβδομαδιαία καταγραφή αποθήκης πρώτων υλών.

Απαιτούμενα Προσόντα:
● Εμπειρία στον τομέα της αρτοποιίας/ κουλοροποιιας ή αντίστοιχες σπουδές.
● Γνώση των βασικών τεχνικών αρτοποιίας, συμπεριλαμβανομένων των διαδικασιών ανάμειξης, φορμαρίσματος και ψησίματος.
● Ευελιξία και δυνατότητα εργασίας σε ρυθμούς υψηλής παραγωγής.
● Γνώστης ενός βασικού επιπέδου Αγγλικών & καλός χρήστης της τεχνολογίας
(κινητό/ εμαιλ)
● Επαγγελματική συμπεριφορά και ζήλο με σκοπό την καθημερινή βελτίωση των
διαδικασιών & της αποτελεσματικότητας της παραγωγής αλλά και την άψογη
συνεργασία με τα υπόλοιπα τμήματα.


Προσφέρονται:
● Ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης και κατάρτισης.
● Ευχάριστο, δημιουργικό και επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας.
Ώρα έναρξης εργασίας 6:00 το πρωι

● Προοπτικές για ανέλιξη σε Ελληνική εταιρία στο χώρο της κουλουροποιιας.

 

Αποστολή Βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ 210 4015915

Εκτύπωση

Πρακτική σε κομμωτήριο-Νέο Ψυχικό

Απο το κομμωτήριο "ΙΩΑΝΝΑ" στο Νέο Ψυχικό, Σεβαστουπόλεως 135, διατίθενται 1-2 θέσεις για Πρακτική Ασκηση, έναρξη από Σεπτέμβρη. Επικοινωνείτε στα 2106983885, 2106925885
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΪΚΗ (12/6/2023)

Νεοσύστατο εστιατόριο στην Πειραϊκή ενδιαφέρεται για σπουδαστές Μαγειρικής στα πλαίσια Πρακτικής Άσκησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2104208727 και 6955354856 ή στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την υπεύθυνη κ.Βοναζούντα Εύα.

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ (30/5/2023)

Το ξενοδοχείο Black and White Boho Resort στην περιοχή του Ξυλοκάστρου .

Παρέχονται εξαιρετικές συνθήκες εραγσίας ,διαμονής και διατροφής .

Η έναρξη λειτουργίας του ξενοδοχείου προβλέπεται για την 1η Ιουνίου ,αλλά υπάρχει δυνατότητα ευελιξίας σε ό,τι αφορα την έναρξη της Πρακτικής Άσκησης.

Οι επιθυμητές θέσεις εργασίας αφορούν κυρίως το service ,bar αλλά και την υποδοχή και την κουζίνα και μπορεί να εφαρμοστεί και εναλλαγή (rotation) μεταξύ των σχετικών τμημάτων .

 

BLACK AND WHITE BOHO RESORT I.K.E

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

112 ΧΛΜ Π.Ε.Ο ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΤΚ:20200

Tηλ.+302743061040
Κιν. +306953071585

Εmail επικοινωνίας:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (25/5/2023)

Αναζητούνται συνεργάτες για να κάνουν την πρακτική τους άσκηση στο ξενοδοχείο Project 3 urban chic hotel  , στα ακόλουθα τμήματα

 • Υποδοχή (Front Desk)
 • Επισιτιστικό (F&B)
 • Οροφοκομία (Housekeeping)

Το Project 3 urban chic hotel, είναι ένα boutique ξενοδοχείο που βρίσκεται επί της οδού Ξάνθου 3, στην πλατεία του Κολωνακίου και αποτελείται από 10 luxury δωμάτια, εστιατόριο και bar .

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο

+30 2103637592 είτε να στείλετε email στο

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Kind regards,

Dimitris Gklavanis General manager

www.project3urbanchichotel.com

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΟΙΚΟ ΝΥΦΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΝΟΥ ΕΝΔΥΜΑΤΟΣ (28/3/2023)

Η επιχείρηση Ατελιέ Helena Kyritsi που δραστηριοποιείται στη δημιουργία χειροποίητου νυφικού και βραδινών ενδυμάτων, αναζητά δύο κοπέλες για πρακτική άσκηση στην περιοχή του Ν.Ψυχικου.

Τηλ.επικοινωνιας: 210.61.47.267

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

             Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ (21/3/2023)

Για τη σεζόν 2023, τα ξενοδοχεία Theartemis Palace, Atrium Ambiance Hotel  και Ideon Hotel   αναζητούν πρακτικά ασκούμενους στις παρακάτω ειδικότητες :

·         Μαγειρικό

·         Service

·         Bar – Μπουφέ

·         Front Office ( Υποδοχή- Δημόσιες Σχέσεις- Groom )

Τα ξενοδοχεία  , στο μέτρο του δυνατού και με τη σύμφωνη γνώμη των μαθητών , κάνουν Rotation στους ασκούμενους με σκοπό να γνωρίσουν όλο τον κύκλο εργασιών σε ένα ξενοδοχείο.

Επίσης ένα σεβαστό ποσοστό των παιδιών απορροφάται για επαγγελματική πλέον απασχόληση μετά τη λήξη της πρακτικής τους.

Παρέχεται διαμονή, πλήρης διατροφή καθώς και οικονομικά bonus απόδοσης πέραν του νόμιμου μισθού.

 

Μιξάκης ΝίκοςΥπεύθυνος Αμοιβών Παροχών και Μισθοδοσίας


26 M. Portaliou Str., Rethymno

74133 Crete, Greece

tel.: +30 28310 53991-5  

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤO ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ATHENS MARRIOTT (20/3/2023)

Το ξενοδοχείο ΑΤΗΕΝS MARRIOTT ζητά :ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥΣ

ΜΑΓΕΙΡΕΣ

ΒΟΗΘΟ HK

YΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣΓια πρακτική άσκηση και για μόνιμη εργασία

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">katerina.glympi@marriottathens.com|

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 2109471005
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ (10-3-23)

To ξενοδοχείο Impressive One Santorini, στον Πύργο Σαντορίνης, με 16 δωμάτια (4 κλειδιά) ενδιαφέρεται για καταρτιζόμενους οι οποίοι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους:


1 θέση μαθητείας στην υποδοχή του καταλύματος

1 θέση μαθητείας στον επισιτιστικό τομέα του ξενοδοχείου (ζεστή και κρύα κουζίνα)

Εξασφαλίζεται διατροφή και διαμονή καθώς και αμοιβή για τους ασκούμενους που θα επιλεγούν για τη μονάδα μας.Με εκτίμηση,

George Gyftopoulos

Property ManagerHotel Address

Pyrgos Santorini P.C. 84700 - Greece

Tel.: +30 22860 21783 - Mob.: +30 697 3040 111

 www.impressiveone.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (2/3/2023)

Η εταιρία MENICO -SHIPPING LTD CO eπιθυμεί να καλύψει 2 θέσεις εργασίας για πρακτική άσκηση ιδανικά με γνωσιακό αντικείμενο που σχετίζεται με:

 • Λογιστική, οικονομικά και συναφή  (1 θέση)
 • Ναυτιλιακά και συναφή (1 θέση)
 
Προφίλ Υποψηφίου/ας

 • Καλή γνώση Αγγλικών
 • Καλή γνώση υπολογιστή
 • Ομαδικό πνεύμα
 • Κάτοικος γύρω περιοχών

Αποστολή βιογραφικών μόνο ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνη Προγράμματος

Ραφτοπούλου Μαρίνα

 

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ EUPHORIA (24-1-2023)

Ο οργανισμός Νεολαίας Euphoria προκηρύσσει 2 θέσεις για πρακτική άσκηση σπουδαστών ΙΕΚ για τις ακόλουθες ειδικότητες:

1. Γραμματέας Ανωτέρων και Ανωτάτων Στελεχών

2. Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας

3. Δημοσιογραφίας

4. Μετάφραση και επιμέλεια κειμένων.

Απαραίτητη προϋπόθεση η καλή γνώση αγγλικής γλώσσας και καλή γνώση χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών (Internet, Outlook, Word, Excel και PowerPoint) και socialmedia. Επιθυμητή η εμπειρία από συμμετοχή σε προγράμματα Erasmus+ (ανταλλαγές νέων, προγράμματα κατάρτισης) και προγράμματα εθελοντικής εργασίας.

Λίγα λόγια για τον φορέα:

Η Euphoria είναι μια οργάνωση νεολαίας που απευθύνεται σε νέους από αγροτικές περιοχές της Ελλάδας, ντόπιους και μετανάστες. Αποτελείται από νέους που εργάζονται με νέους (youthworkers) χρησιμοποιώντας μεθόδους μη-τυπικής μάθησης. Ο κύριος στόχος της οργάνωσης είναι να βοηθήσει τους νέους να αναπτυχθούν μέσα από μη τυπική εκπαίδευση και εναλλακτικές μεθόδους προσωπικής και επαγγελματικής ενδυνάμωσης. Η οργάνωση προσφέρει ευκαιρίες στους νέους μέσω ευρωπαϊκών και διεθνών σχεδίων να αλληλοεπιδράσουν με νέους από άλλες χώρες, να ευαισθητοποιηθούν πάνω στα κοινωνικά θέματα όπως η ισότητα των φύλων, η προστασία του περιβάλλοντος, οι παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η κοινωνική ένταξη και ενσωμάτωση. Στοχεύει στην κινητοποίηση των νέων και στην διαμόρφωσή τους σε ενεργούς πολίτες ώστε να είναι σε θέση να αναλάβουν πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της ζωής τους.

Τα άτομα της πρακτικής άσκησης θα απασχοληθούν στους ακόλουθους τομείς αναλόγως την κατάρτιση τους:

-          Διαχείριση siteκαι λογαριασμών socialmedia

-          Γραμματειακή υποστήριξη

-          Οικονομικές αναφορές

-          Μεταφράσεις και επιμέλεια κειμένων

-          Διαχείριση ευρωπαϊκών προγραμμάτων

-          Οργάνωση εκδηλώσεων

Οι ενδιαφερόμενοι-ες καλούνται να στείλουν ένα βιογραφικό σημείωμα στο παρακάτω emailκαι στην συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για προσωπική συνέντευξη.

EUphoria Youth Lab

Βελεστίνου 16, 11523 Αθήνα

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.euphoriayouthlab.eu

τηλ. 21 2106 8629

Find us on Facebook, Instagram, Twitter
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΗ ΚΡΕΑΤΟΣ(23/11/2022)

Η Ιδιωτική Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος  δέχεται σπουδαστές για πρακτική άσκηση αναλόγων ειδικοτήτων. 

Η σχολή  βρίσκεται Π. Τσαλδάρη 121, Καλλιθέα

Όποιος σπουδαστής ενδιαφέρεται, μπορεί να στείλει ένα βιογραφικό στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." target="_blank">

 

Μαρία Μπερμπερίδου (Διεύθυνση)

Σχολής Κρέατος ΜΠΑΤΣΟΛΑΚΗΣ

τηλ: 2110124693  

κιν:  6945998781

www.sxolikreatos.gr

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ(8/11/2022)

Η εταιρία MENICO SHIPPING CO ενδιαφέρεται να καλύψει 2 θέσεις εργασίας για πρακτική άσκηση ιδανικά με γνωσιακό αντικείμενο που σχετίζεται με:

• Λογιστική, οικονομικά και συναφή (1 θέση)

• Ναυτιλιακά και συναφή (1 θέση)

Προφίλ Υποψηφίου/ας

• Καλή γνώση Αγγλικών

• Καλή γνώση υπολογιστή

• Ομαδικό πνεύμα

• Κάτοικος γύρω περιοχών

Αποστολή βιογραφικών μόνο ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνη Προγράμματος Ραφτοπούλου Μαρίνα

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ (8/11/2022)

Το κομμωτήριο DimitrisHeadworkπου βρίσκεται στη διεύθυνση Κρέοντος 105-107 στα Σεπόλια, (πολύ κοντά στο Μετρό)  επιθυμεί να προσλάβει καταρτιζόμενη για πρακτική άσκηση από το  τμήμα Κομμωτικής Τέχνης.Αποστολή βιογραφικών:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.       

Τηλεφωνική επικινωνία : 210-5157460
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ(26/10/2022)

Ο Εθελοντικός Σύλλογος Λα Φαμίλια Παιδί με WEB RADIO (1oς Φιλανθρωπικός ραδιοφωνικός σταθμός στην Ελλάδα) αναζητά Φοιτητές για Πρακτική Άσκηση από τις ειδικότητες :

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ (20/10/2022)

Το αρτοποιείο ΤΟΥΛΑ ενδιαφέρεται για πρόσληψη σπουδαστών Αρτοποιείας-Ζαχαροπλαστικής στα πλαίσια της  Πρακτικής Άσκησης .

Ευτυχιδου 41 ,Παγκρατι Αθηνα 

Τηλ. 210-7218255

Υπευθυνος κυριος Σταθης 

Κιν.6971872916

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ(15-9-22)

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης επιθυμεί να απασχολήσει σπουδαστές Τμημάτων Πληροφορικής των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) στο πλαίσιο της Πρακτικής τους άσκησης.

Οι ειδικότητες των σπουδαστών που ζητούνται είναι  System administrator και Network administrator.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλείστε να αποστείλετε τα βιογραφικά σας σημειώματα στην κα Καραγιάννη,

Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού & Οργάνωσης,

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,

Τηλ: 210 9098597Γενική Διεύθυνση Υποδομών Πληροφορικής και Επικοινωνιών Δημόσιας Διοίκησης

Γραμματεία Γεν. Δ/ντή

Δ/νση: Χανδρή 1 & Θεσσαλονίκης 183 46, Μοσχάτο – Αττική

Τηλ: 210-4803206-8

Fax: 210-4802079

E-Mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ (17-8-2022)

Το ναυτιλιακό γραφείο Mylaki Shipping Agency Ltd προσφέρει θέση Πρακτικής Άσκησης.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Adamantia Kakavouli / HR ManagerOperations Head Office: 43, Iroon Polytechniou Ave. 185 35 Piraeus, Greece

T: +30 210 422 3355 / E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / W: www.mylakiltd.gr

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ BestWesternPlusEmbassyHotel

Εκτύπωση

ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΑ

Το κατάστημα εστίασης FRENCHIE ROSE στον Κορυδαλλό, Δ.Διαμαντίδη 39 αναζητά μάγειρα στα πλαίσια Πρακτικής Άσκησης ή όχι.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν είτε στο mail    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε στο τηλέφωνο      6940218731

 

Εκτύπωση

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Το εστιατόριο ΣΟΥΖΥ ΤΡΩΣ στον Κορυδαλλό,Μαλαγαρδή 56,αναζητά για άμεση πρόσληψη Α' Μάγειρα για πλήρη απασχόληση και αποφοίτους ή τελειόφοιτους μαγειρικής για Πρακτική Άσκηση .

Αποστολή Βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ: 6977056569,6984270626 

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣE ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Το  ξενοδοχείο  Scale Suites ενδιαφέρεται να απασχολήσει  κάποια/ον σπουδάστρια/η  για πρακτική άσκηση για το τμήμα της ρεσεψιον.

Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την μονάδα μας στο https://scalesuites.gr/.

Iδανικά  η πρακτική  άσκηση δύναται  να ξεκινήσει στις αρχές Μαϊου ή στα τέλη Απριλίου.Πληροφορίες

Λυμπερόπουλος Σωτήριος

Scale Suites – Luxury & Wellness Residence

7 Eptanisou str.

Alimos, Athens

Reservation +30 210 9853822

www.scalesuites.gr

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ

Το Αρτοποιείο-Ζαχαροπλαστείο Γ&Δ ΚΟΧΥΛΗΣ στην πόλη της Σκοπέλου ενδιαφέρεται  για την πρόσληψη και εκπαίδευση κατά την καλοκαιρινή σεζόν δύο σπουδαστών στα πλαίσια της Πρακτικής Άσκησης με τις εξής ειδικότητες:

1) Βοηθός Αρτοποιίας

2) Βοηθός ΖαχαροπλαστικήςΓ και Δ ΚΟΧΥΛΗΣ ΟΕ

Είδη Αρτ/ας και Ζαχ/κης

ΑΦΜ 082151369

ΔΟΥ Ν ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥ

Σκόπελος 37003

Παραλία Σκοπέλου

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.kochilis.gr

2424023714

6974122300

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ELLA RESORT ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Ο όμιλος Ella Resorts, επενδύει και δημιουργεί  σύγχρονες, ξεχωριστής αισθητικής ξενοδοχειακές μονάδες , καλωσορίζοντας τους νέους επαγγελματίες του τουρισμού, σε ένα καινοτόμο εργασιακό περιβάλλον με  ασυναγώνιστες δυνατότητες εξέλιξης.
Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί πολύτιμο μοχλό στην τουριστική ανάπτυξη τόσο στην τοπική όσο και τη διεθνή αγορά. Με εφαλτήριο την καλοκαιρινή σεζόν 2022 αναζητούμε σπουδαστές αλλά  και επαγγελματίες με άριστο επαγγελματικό προφίλ & εξαίρετες επικοινωνιακές δεξιότητες, οι οποίοι επιθυμούν να προσθέσουν το ταλέντο τους και να διαμορφώσουν μαζί μας το μέλλον της ξενοδοχειακής αγοράς!


Οι ανοιχτές  θέσεις για το 2022 στα ξενοδοχεία της Ρόδου είναι οι ακόλουθες:


   Υποδοχή [οι υποψήφιοι θα πρέπει να μιλούν άπταιστα Αγγλικά συν μια από τις ακόλουθες γλώσσες  (Ρωσικά, Γερμανικά, Γαλλικά)]
   Groom [οι υποψήφιοι θα πρέπει να μιλούν άπταιστα Αγγλικά συν μια από τις ακόλουθες γλώσσες  (Ρωσικά, Γερμανικά, Γαλλικά)]
   Δημόσιες σχέσεις [οι υποψήφιοι θα πρέπει να μιλούν άπταιστα Αγγλικά συν μια από τις ακόλουθες γλώσσες  (ρωσικά, γερμανικά, γαλλικά)]
    Β. Σερβιτόροι  [οι ιδανικοί υποψήφιοι πρέπει να μιλούν καλά αγγλικά. Η γνώση μιας επιπλέον από τις ακόλουθες γλώσσες θα εκτιμηθεί (ρωσικά, γερμανικά, γαλλικά)]
    Hostess [οι ιδανικές υποψήφιες πρέπει να μιλούν καλά αγγλικά. Η γνώση μιας επιπλέον από τις ακόλουθες γλώσσες θα εκτιμηθεί (ρωσικά, γερμανικά, γαλλικά)]
    Βοηθός Προϊσταμένης Ορόφων [οι ιδανικές υποψήφιες θα πρέπει να μιλούν καλά αγγλικά και να είναι εξοικειωμένες με τους Η/Υ]
    Παιδαγωγοί  [οι υποψήφιοι θα πρέπει να μιλούν άπταιστα Αγγλικά συν μια από τις ακόλουθες γλώσσες  (Ρωσικά, Γερμανικά, Γαλλικά)]
     Spa Therapists  [οι υποψήφιοι θα πρέπει να μιλούν άπταιστα Αγγλικά συν μια από τις ακόλουθες γλώσσες  (Ρωσικά, Γερμανικά, Γαλλικά)]
    Μάγειρες [οι υποψήφιοι θα πρέπει να μιλούν καλά Αγγλικά συν μια από τις ακόλουθες γλώσσες  (Ρωσικά, Γερμανικά, Γαλλικά)]
    Ζαχαροπλάστες [οι υποψήφιοι θα πρέπει να μιλούν καλά  Αγγλικά συν μια από τις ακόλουθες γλώσσες  (Ρωσικά, Γερμανικά, Γαλλικά)]

Παροχές του ομίλου

  Καλωσόρισμα νέων μαθητών/ επαγγελματιών  - Ημέρα Προσανατολισμού στα ξενοδοχεία μας
   Εκπαίδευση και δυνατότητα εναλλαγής θέσης εργασίας, δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου
  Διαμονή σε δωμάτια προσωπικού
   Σίτιση στο  εστιατόριο του προσωπικού
   Δωρεάν Wi-Fi σε συγκεκριμένους χώρους
    Αξιολόγηση στο τέλος του έτους
   Αποζημίωση μεταφορικών εξόδων από και προς τον τόπο διαμονής ( σπουδαστές)
   Bonus επιτυχούς ολοκλήρωσης πρακτικής άσκησης ( σπουδαστές)
    Στολή για όλες τις ειδικότητες (εξαιρούνται  Μάγειρες & Ζαχ/στες)
    Προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης
    Ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον

 

 

Rania Passari
Human Resources DirectorT +30 210 684 2801 
M +30 693 960 5116 


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

EllaResorts.com

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗ

Το εστιατόριο Etrusco στη Κέρκυρα είναι  σε αναζήτηση ενός μαθητή ζαχαροπλάστη.

 Οι αρμοδιότητες θα είναι εντελώς βοηθητικές, θα δει μεγάλη γκάμα σε ψωμιά γλυκά παγωτά κ.α.
Η επιχείρηση παρέχει σπίτι είναι σε πολύ κοντινή απόσταση από το εστιατόριο όπως επίσης και γεύμα.


Υπάρχει κανονικά χρηματική αμοιβή 

Χρονικη περίοδος πρακτικής τέλη Μάιο με τέλη Οκτωβρίου.Στοιχεία επικοινωνίας

Στέλιος Μποτζόρης
Τηλ: 6947645981


Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑΥΛΩΣΕΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΝΤΟΠΟΡΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

H εταιρεία AEGIS ISA, που δραστηριοποιείται στις Ναυλώσεις & Διαχείριση Ποντοπόρων Εμπορικών Πλοίων (as Shipbrokers & Managing Agens) ανακοινώνει, την υποβολή αιτήσεων από ενδιαφερομένους πρακτικής άσκησης.

Η πρακτική άσκηση αποτελεί μια ευκαιρία για τους εκπαιδευόμενους να αποκτήσουν εμπειρία πάνω στις διαδικασίες chartering, operations, claims και company administration.

Το πρόγραμμα μας προσφέρει την δυνατότητα:

- εκπαίδευση σε πραγματικές εργασιακές συνθήκες, από μία εξειδικευμένη (boutique), με πολύ καλό όνομα παγκοσμίως, ελληνική εταιρεία στον συγκεκριμένο ναυτιλιακό κλάδο.

- συμμετοχή σε πολυσύνθετα και απαιτητικά projects.

- εμπλοκή σε διαφορετικούς τομείς δραστηριότητας της εταιρείας.

- παρακολούθηση στοχευμένου προγράμματος ανάπτυξης προσωπικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων.

- συστηματική καθοδήγηση (Mentoring) και συνεχή ανατροφοδότηση (Feedback).

- απόκτηση μοναδικής εμπειρίας, τεχνογνωσίας, ευρύτερης επιχειρηματικής γνώσης και κατανόησης της Ναυτιλίας, σε ένα διεθνές και εξωστρεφές περιβάλλον

- δυνατότητα συνέχειας της συνεργασίας και μετά το πέρας της πρακτικής άσκησης με την εταιρεία.

Προϋποθέσεις:

- Απαραίτητα προσόντα η καλή γνώση Αγγλικών (γραπτού και προφορικού λόγου)

- Η καλή γνώση Η/Υ (Word, Excel)

- η έλλειψη εργασιακής εμπειρίας

Oι ενδιαφερόμενοι φοιτητές/τριες μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

RGRDS // AEGIS ISA - HR

AEGIS ISA

Athens Towers

Queen Sofias & Messogion Avenue 2-4

Athens 11527 GR

Reception  : +302107716276

Chartering : +302107716256

Operations : +302107716257

Facsimile  : +302107716258
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΓΡΑΦΙΣΤΕΣ

Το ταξιδιωτικό γραφείο Mistakidis Tours ενδιαφέρεται στην απασχόληση ατόμων για πρακτική άσκηση πάνω στην ειδικότητα Γραφιστική Εντύπων & Μέσων.

 

Mistakidis Tours

Ag. Konstantinou 6 - Postal Code 104 31 - Athens

Tel. :

210 5248741

210 5221860

210 5234396

Fax : 210 5234397

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ

Η ξενοδοχειακή μονάδα 5* “La Marquise Luxury Resort Complex”, που εδρεύει στην Καλλιθέα της Ρόδου, επιθυμεί να απασχολήσει σπουδαστές στο πλαίσιο της πρακτικής τους άσκησης για τη σεζόν 2022 στις κάτωθι ειδικότητες: 1. Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας: 5 σπουδαστές
 2. Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας: 3 σπουδαστές


Παρέχεται στέγη σε όλους τους σπουδαστές . Επίσης, όλοι οι σπουδαστές ανεξαιρέτως δικαιούνται τρία γεύματα καθημερινώς (πρωί – μεσημέρι – βράδυ).

Οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα ή να πάρουν τηλέφωνο στα στοιχεία που δίδονται παρακάτω.

Michael Kouttis

HR Manager
Hotel La Marquise

Kallithea, 85100 Rhodes, GR

T   +30 22410 01715

F   +30 22410 87775

E   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.lamarquise.gr


Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Το εστιατόριο Τριλογία στην Κασσιόπη στην Κέρκυρα προσφέρει 3 θέσεις εργασίας στο πλαίσιο Πρακτικής  Άσκησης .

Προσφέρεται διαμονή και διατροφή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στον αριθμό 6958007969.

Εκτύπωση

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΔΟΧΕΙΟ ATRIUM ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ

Το ξενοδοχείο ATRIUM  στη Σκιάθο ενδιαφέρεται για συνεργασία με καταρτιζόμενους από την ειδικότητα της Μαγειρικής και των Τουριστικών Επαγγελμάτων στα πλαίσια Πρακτικής Άσκησης ,καθώς και για μόνιμη απασχόληση αποφοίτων για την καλοκαιρινή σεζόν 2022..

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις αγγελίες.

 

ΑΓΓΕΛΙΑ SERVICE

ΑΓΓΕΛΙΑ RECEPTIONIST

ΑΓΓΕΛΙΑ BARTENDER

ΑΓΓΕΛΙΑ FB PRODUCTION STAFF

 

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Η εταιρεία WEDOO(www.wedoo.gr)  που δραστηριοποιείται στον τομέα του web design & digital marketing αναζητά άτομα για Πρακτική Άσκηση για θέσεις :1. digital marketing (οτιδήποτε έχει σχέση με marketing, social media)

2. γραφιστική

3. γραμματειακή υποστήριξη (οικονομικές ή σχετικές σχολές)

4. web developers.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ


Το κομμωτήριο KYRIAKOS ADVANCED HAIR SALON,που βρίσκεται στη Ν.Σμύρνη Αιγαίου 59, αναζητά άτομα με πάθος για την κομμωτική ώστε να τα βοηθήσουμε μέσα από εκπαίδευση να αναδείξουν το ταλέντο τους!
 
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,
facebook:oikos.kommοtikis.kyriakos
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

Το φαρμακείο Ρέππας Θεμιστοκλής στην Καλλιθέα ενδιαφέρεται για πρακτικά ασκούμενο .

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2109585824 και στο mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

Η αλυσίδα κομμωτηρίων CUBO HAIR NAILS BEAUTY ζητάει  άτομα από την ειδικότητα της Κομμωτικής που ενδιαφέρονται να κάνουν την πρακτική τους στα καταστήματα μας με διάθεση για μάθηση και εξέλιξη και προοπτική μόνιμης εργασίας μετά το τέλος της Πρακτικής ‘Ασκησης.

Καταστήματα: ΓΡ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ 176,ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ [ΤΗΛ:2105696200]       

                           ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 223,ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ[ΤΗΛ:2109349027]

                               

Υπεύθυνος επικοινωνίας :κ.ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ

email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   
Εκτύπωση

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ

Η εταιρία SARMED αναζητά στελέχη υπηρεσιών εφοδιαστικής αλυσίδας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από το παρακάτω link.

https://www.sarmed.gr/web/jobsgr/

και να στείλουν το βιογραφικό τους στο mail  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">hr@sarmed.gr , με τον αντίστοιχο κωδικό θέσης.


Τα βιογραφικά θα αξιολογηθούν και ανάλογα θα ενταχθούν στις διαδικασίες στελέχωσης.

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

Το φαρμακείο   Κόμητα    Κωνσταντίνα     ,Αφεντούλη 43, Πειραιάς

Τηλέφωνο :2104520113 ενδιαφέρεται για Βοηθό Φαρμακείου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ  ΟΠΩΣ   ΣΤΕΙΛΕΤΕ   ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ   ΣΤΟ   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΓΡΑΦΙΣΤΕΣ

 
 

 Με την επιστολή αυτή σας ενημερώνουμε ότι είμαστε ανοιχτοί και δεχόμαστε φοιτητές Γραφιστικής της σχολής σας , προκειμένου να υλοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στα πλαίσια του επερχόμενου ακαδημαϊκού έτους, καθώς επίσης προσφέρουμε και  τη δυνατότητα  να παρευρίσκονται εθελοντικά στον Οργανισμό μας για να απασχοληθούν και να συμβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο δημιουργικό κομμάτι,  στο σχεδιασμό, οργάνωση και επιμέλεια εντύπου και ό,τι άλλο αναλογεί στα καθήκοντα του συγκεκριμένου αντικειμένου.

Πρόκειται για μία ευκαιρία να αξιοποιήσουν οι φοιτητές  τις δυνατότητές τους και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και ταυτόχρονα να πληροφορηθούν για τη δράση μας και το έργο που προσφέρουμε στην κοινωνία. Αν επιθυμείτε να συνεργαστείτε μαζί μας, παρακαλώ να επικοινωνήσετε άμεσα μέσω τηλεφώνου ή emailστα στοιχεία που αναγράφονται παραπάνω.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα τουCSI Institute

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2152151011

Email
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook

Instagram

Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΕΙΔΗ

Ζητείται άτομο για Πρακτική Άσκηση σε εταιρεία με ναυτιλιακά είδη, και με έδρα τη Γλυφάδα. Η/Ο υποψηφία/ος θα ασχοληθεί ως admistrator στο τεχνικό τμήμα.

Aπαραίτητα προσόντα: Αρίστη γνώση αγγλικών, ομαδικό πνεύμα. 

Χρόνος έναρξης (ενδεικτικά Ιούλιος ή Αύγουστος 2021). 

Αποστολή βιογραφικών: //Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ 6972877146

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας. 

--

Λειβαδάρα Σταυρούλα
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Η εταιρεία ZIM Integrated Shipping Services Hellas S.A. ενδιαφέρεται για σπουδαστή/στρια στον κλάδο Ναυτιλίας, για 6μηνη πρακτική άσκηση στη θέση «Documentation» του τμήματος «Customer Service».

 Dominique Harnidou

P/A Secretary
ZIM Integrated Shipping Services Hellas S.A. /
www.ZIM.com

8th floor, 55 Kastoros str., 18545, Piraeus, Greece
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / Office: +302104585818 /

Fax:+302104585900 Εκτύπωση

ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ JOIN Beds

Το τμήμα ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ της επιχείρησης JOIN ενδιαφέρεται για την απασχόληση ατόμων (αποφοίτων ΑΕΙ, δημοσίων ή ιδιωτικών ΙΕΚ) με στόχο την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ πρακτική τους εξάσκηση στις παρακάτω ειδικότητες:

- Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής (Μία ή περισσότερες γλώσσες από: C#, C++, Java, Python, SQL)

- Graphic Designer, Γραφιστική (Ένα ή περισσότερα προγράμματα από: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Corel Draw)

Τα άτομα της πρακτικής, θα συνεργαστούν με τα στελέχη του τμήματος μας, τα οποία διαθέτουν άρτια γνώση και εμπειρία στις παραπάνω ειδικότητες. Θα συνεργαστούν με ασφάλεια και προδιαγραφές προστασίας εργαζομένων, σύμφωνα με τα δεδομένα της COVID εποχής.

Θα ενταχθούν σε τρέχοντα έργα μας στα πεδία: Διαδικτυακής προβολής, Δημιουργία εφαρμογών κάθετης αγοράς, Ψηφιακό μάρκετινγκ, Πρωτότυπα προϊόντα ασύρματης επικοινωνίας, Υποστήριξη νέων ψηφιακών τεχνολογιών / τάσεων και διάφορα άλλα.

Δυνατότητα για: Εργασία σε ομάδα, Τηλεργασία.

Αφορά κατά βάση φοιτητές ή σπουδαστές Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων των οποίων το πρόγραμμα σπουδών προβλέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και ΜΗ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΗ πρακτική άσκηση έως 6 μήνες. Δεκτές όμως όλες οι αιτήσεις. Με το πέρας της πρακτικής και αναλόγως της συμμετοχής, υπάρχει δυνατότητα άμεσης πρόσληψης.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προϋπόθεση για συνέντευξη πρακτικής, η ΑΠΟΣΤΟΛΗ βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή η συμπλήρωση της φόρμας ενδιαφέροντος στο https://join.gr/join-careers/
Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΟΥΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ

Η εταιρία Frulatti, που δραστηριοποιείται στον τομέα της Ζαχαροπλαστικής και του παγωτού, ενδιαφέρεται για σπουδαστές που επιθυμούν να κάνουν  Πρακτική Άσκηση .
Η έδρα της επιχείρησης  είναι στον Ασπρόπυργο, Ευριπίδου 7, και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο Χρήστο Διγενόπουλο στο παρακάτω mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.